Ruska bomboncic slatki na kvadrat 😍🥰 drago mi je da si dobro 😘
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
MTB, sve te hocu pitat… Jel moguce da ti jos nije dosao nalaz vezano za zadnji spontani? Pa proslo je vec dosta….
Nije došao, ne spominji. Prošlo više od mjesec dana. Ne znam još ni ima li išta materijala za analizu, osim mog tkiva.
A za frizuricu - možeš ofarbati, možeš pletenice, možeš je oblikovati u obliku nekog slova… recimo G
Mozds G i prstice 🤭 da, ovo tvoje sad vec stvarno traje… Bas sam neki dan imala izljev uzasan.. Lezala s malom i dignem se iz kreveta i kad su neki komadi poceli curit iz mene, uz tonu krvi… Uzas! Tocno sam cula kako padaju u wc.. Samo mogu pretpostavit kako je to izgledalo kod vas jer je meni samo taj put bilo…
Pokušavam ne zamisliti tu frizuricu
Evo, ja sad odmah potpisujem da mi idući izljevi budu kad budem ležala sa svojom predivnom bebom u krevetu(jesi li dobro?)
E, a ja ti zelim smda lezis sa svojom beburinom i da nema nikakvih izljeva ni krvarenja… Dosta ih je vise bilo! 😡😡
Nisi mi rekla kako si ti? Nisam još izučavala porod i vrijeme iza, je li to krvarenje nešto uobičajeno ili? Ne moraš u detalje, gadne stvari ne želim znati da ne odustanem od postupaka
Ja cu ko Beros:hvala na pitanju 🤭🤭 ja sam fenomenalno, nist me ne boli. Imam samo gadan rez(danas sam ga prvi put vidjela). Krvarenje je uobicajeno jer je krvarila i curka koja je odmah na carski isla.. A ja krvarim jer sam se mucila satima za vaginalni porod i Boze sacuvaj kroz sta sve prosla, a onda je zavrsilo carskim… al kad vidis ovo: https://ibb.co/9sntWNp , ko se uopce sjeca boli 🤗🤗🤗
😍😍😍
Bajo i Ruska 😍😍😍😍😍😍❤️❤️
Meto i manemoj 💙💙💙💙💙🙏🙏🙏
Dada mogla bi da, za tjedan dana imam uzv.. 🌸🌸 Ja osjecam da je curica pa cemo vidjet jesam li u pravu hihi
Munja žao mi je 😶
Ruska1986 ajmeeee koji pačić maleni medeni...❤❤❤
Pravi curetak 🍬🍭💟💟🤗🤗
endometrioza
Hvala cure. 🤗 Počet ću degustirat koja mi najviše odgovara, jer baš nisam ljubitelj cikle 🤣
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
MTB, sve te hocu pitat… Jel moguce da ti jos nije dosao nalaz vezano za zadnji spontani? Pa proslo je vec dosta….
Nije došao, ne spominji. Prošlo više od mjesec dana. Ne znam još ni ima li išta materijala za analizu, osim mog tkiva.
A za frizuricu - možeš ofarbati, možeš pletenice, možeš je oblikovati u obliku nekog slova… recimo G
Mozds G i prstice 🤭 da, ovo tvoje sad vec stvarno traje… Bas sam neki dan imala izljev uzasan.. Lezala s malom i dignem se iz kreveta i kad su neki komadi poceli curit iz mene, uz tonu krvi… Uzas! Tocno sam cula kako padaju u wc.. Samo mogu pretpostavit kako je to izgledalo kod vas jer je meni samo taj put bilo…
Pokušavam ne zamisliti tu frizuricu
Evo, ja sad odmah potpisujem da mi idući izljevi budu kad budem ležala sa svojom predivnom bebom u krevetu(jesi li dobro?)
E, a ja ti zelim smda lezis sa svojom beburinom i da nema nikakvih izljeva ni krvarenja… Dosta ih je vise bilo! 😡😡
Nisi mi rekla kako si ti? Nisam još izučavala porod i vrijeme iza, je li to krvarenje nešto uobičajeno ili? Ne moraš u detalje, gadne stvari ne želim znati da ne odustanem od postupaka
Ja cu ko Beros:hvala na pitanju 🤭🤭 ja sam fenomenalno, nist me ne boli. Imam samo gadan rez(danas sam ga prvi put vidjela). Krvarenje je uobicajeno jer je krvarila i curka koja je odmah na carski isla.. A ja krvarim jer sam se mucila satima za vaginalni porod i Boze sacuvaj kroz sta sve prosla, a onda je zavrsilo carskim… al kad vidis ovo: https://ibb.co/9sntWNp , ko se uopce sjeca boli 🤗🤗🤗
Ajme med je .😍😍😍
E to je onaj dio koji sam pricala ,da neznam kakvu trudnocu i porod prođes kad primis u narucje živo i zdravo dite bol postaje zanemariva😘
Ruska ma nek me boli, boljelo me i prvi put uzasno, nek krvarim... samo da imam takvo cudo kraj sebe. Prekrasna je 😍❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Ruska ma nek me boli, boljelo me i prvi put uzasno, nek krvarim… samo da imam takvo cudo kraj sebe. Prekrasna je 😍❤️
E ovakav stav hocu od svake 😍😍😍😘🤗💪🙏🏻🤞🤗
Pitanje, danas sam prvi dan na femari ali sam isto tako na rodendanu i popila sam 2 case vina.. onako malo produzene :) Dali to moze utjecati na lijek?
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Sortiraj odgovore
Najstariji