MTBIcaza Petrovu 3 sestre prihvacaju i ako imas uputnicu na mail-u ili slikanu pa im posaljes na njihov mail. Zadnji put kad sam ja bila su tako prihvacale nekima ispred mene.
Ma nemam niš. Da imam tako, isprintala bih je. A dobit mogu samo ako odem tamo osobno. Otišla mi gin, sad je zamjena 😭😭😭😭😭
💔💔💔
SofiSofi drži se draga. Nadam se da ćeš se brzo oporavit ❤️ mislim da je svakako bolja opcija da se očistis sama, držim ti fige da tako bude
Anchy sretno s biznisom 🥰
Dada kolekcija testova, impresivno 😂😂😂
Munja žao mi je ❤️
Manemoj Wohooo dečkić 💙💙💙 drago mi je da je sve supeeeer 😊😁 čestitam 🍾🍾
BAJOMA divne ste, mamina curka 🥰 princezica 💗💞
Meto čestitke na dečkiću 🍾🍾💙💙💙🥰😁👣 i predivaaan poklon 😍😍😍 ja sam uvijek razmišljala kako ću mužu rec za trudnoću i iznenaditi ga, ali nisam bila dovoljno strpljiva 🙈meni je to preeedivno 💙💙💙
Ma2013 ja pijem encianov, sretno 🙏😁
Sara kako si ti? Kako bebica? 🙂
MaloTele ma imaaa i curka kao u priči 😁 ja sam svoju rezervirala, evo odbrojavam dane da mi se zet rodi 😂
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Lioraliora supeeeer vijesti, a mučnine će proći 🥰🥰🥰 uzivaaaaj 💕💕💕
Ruska baš mi je drago da se super osjećaš. Ovo je istina, sve ćemo istrpit za tu sreću 😍 Princeza ti je prepredivnaaa 😍😍😍😍 pravi 🍡🍬🍬 uživajte skupa 💗💗💗
MTB primjeeetila sam, ali vidim da svima fali, pa si mislim stvarno se trudis oko svega, vjerojatno ti je u gužvi promaknulo 😊😊
Miss kako si ti? 😊
Lucyinthesky još malo, sretno 🙏🤞🍀
Tuma sutra ideš ako sam dobro zapamtila, kad si naručena? Sretnoo ti i javi nam 💗💗💗💕🙏
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
MaloTele, Women_name naručena sam u 15 do 11 sutra. Al moguće da me i kasnije prime, uvijek se malo čeka, ipak je bolnica u pitanju. 😊 Hvala što ste se sjetile ❤️ ja ne mogu zaspat od napetosti, prvi put sam napeta prije pregleda od kad sam počela osjećati bebu...
MaloTele kak si ti dns? Ima šta novog?
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Tirelessivy tako jako jako mi je drago da si opet ona svoja, prava lavica 💪☺💙
Brava, nema odustajanja!! 💙😍💪🐝🐝
oharascarlett14@gmail.com
MaloTele, Women_name naručena sam u 15 do 11 sutra. Al moguće da me i kasnije prime, uvijek se malo čeka, ipak je bolnica u pitanju. 😊 Hvala što ste se sjetile ❤️ ja ne mogu zaspat od napetosti, prvi put sam napeta prije pregleda od kad sam počela osjećati bebu…
MaloTele kak si ti dns? Ima šta novog?
Stvarno stvarno se nadam da ce bit sve okej s bebicom, znam da nije lako ali pokusaj ne brinuti, ne mogu oni to tocno izmjeriti i dok su protoci okej i bebica Ce bit dobro,obavezno se javi odma nakon 🤞🤞
Jooj znas kaj,bolje da ne pricam.. nakon 2dana terapije su mi vadili jetrene koji su narasli 😔😔😫 nisu puno ali ja sam ocekivala da ce se barem malo smanjit, da nisu 734 nego 720 barem,a oni narasli na 908, jucer obavila uzv abdomena,naravno sve je okej,rekao je stricek gastroenterolog da bi to trebalo pocet padat jer je nesto ipak palo ali da Ce to ocito kod mene dosta sporo ic i da su u pitanju tjedni padanja a ne dani,svrbi me i dalje,nije nepodnošljivo ali eto,svaku vecer u 1 me probudi svrbez i onda mantram kak cu se bacit s prozora na parking kod hitne 🤣 lezim na odjelu koji se zove patologija trudnoce,znaci prica i iskustava ima da ti srce stane i tesko je biti pozitivan u svemu tome.. u sri vadim opet zucne i jetrene,i nadam se da samo da su malo malo malo pali jer ako nisu neznam sta cu.. rekao je dokt ako ne krenu padat da jedino sto nam preostaje cekati max kolko mozemo za porod prije nego te visoke zucne ugroze bebu,rijec je o par tjedana samo 😱 i da ne zeli uopce prognozirati kolike su sanse da beba prezivi, malo mi je bilo tesko to cut ali nisam se dala navuc na njegov pesimizam,moj mali JJ je borac i izgurat cemo mi to do kraja 🙏🙏💪💪 ali da je tesko,bome je,jos bez posjeta ko u logoru.. odoh probat lec, oprosti na kukanju 😏 zelim ti srecu sutra 😘
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
https://memum.net/?utm_source=ig&utm_medium=ads&utm_campaign=Me.mum%202021%20%5BCarousel%20Boost%20Post%3BTyp%3ATraffic%3B%5D&utm_content=Fertility%20-%20Interesi%20-%20IG&utm_term=Post%20-%20Carousel&utm_placement=Instagram_Feed&fbclid=PAAaY1dJ6bO2dcdWw3yYTk56VsUt9Zoed558j3MCUeB0HCWK0A__WShDHuGDg
Evo nesto zanimljivo i cini mi se novo na trzistu i nas proizvod je. Koga zanima😊😘
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Tuma vjerujem da se brineš, i ja bi isto tako. Ali eto došao je i taj utorak, pa danas kad ti kažu da je sve dobro moći ćeš malo odahnuti. Ja uopće ne sumnjam da će bit sve ok, ali eto najbitnije da ti pogledaju sve da možeš bit mirna. Sretno 💕💗
MaloTele ajoj jbmu, ali vjerujem da ako nisu ovaj put puno narasli da će početi i padati nakon nekoliko dana 🙏🤞 o nikakvim crnim scenarijima i pesimizmu nećemo ni razmišljati! Čitala sam dosta o toj kolestazi kad je mene onda jako svrbilo i iskustva su u većini slučajeva pozitivna, pogotovo kod žena kod kojih je to otkriveno na vrijeme kao što si ti i kad se počne s terapijom. Ja sam uvjerena da će tako biti i kod tebe. I super mi je što si i ti dosta mirna i skulirana, bar tako djeluješ preko slova. Bit će sve dobro 🙏🤞😘
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Dobro jutro cure 🥰
Meto prekrasno 💙💙💙
Tuma biti će sve ok, mora biti ❤️❤️❤️
MaloTele navijam da brzo krene padati, šaljem zagrljaj 🥰
Sretno curama koje danas imaju nešto 🥰🤞🏻🥰🤞🏻🥰
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
MTB preletjela sam kroz postove, mislila sam da pitaš za spolne hormone...
Sbjelis pa i ti si tu🙂 Nisi vidjela moj post gdje te pitam za knjigu, ali sam je našla!😺
Tuma sretno ti danas🌷😘🌷
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji