Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mare0208
    02. Svibanj 2021. 19:33

Pozz cure! 
    SofiSofi žao mi je draga.. znam da nema riječi utjehe. Nadam se da ćeš se oporaviti brzo, odtugovat i hrabro dalje... ❤
    Tuma sretan rođendan! Vjerujem da će poklon biti super!
    Lindsay kako si ti? Jooj mene strah kako ću ja odreagirat sa amh od 70 😒 
    Curama koje su u iščekivanju držim 🤞
    Mtb, ti si pila kontracepcijske prije 1.postupka, ako se ne varam. Je li bio neki razlog za to ili samo zbog naštimavanja datuma? 

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

munja
    02. Svibanj 2021. 19:34

Cukre imam pitanje. Ako mi sutra beta bude nista, a bit ce jer imam taj filing za kolko mogu ic ponovo, pisto imam jednog smrzlica...
    I kak to ide sa smrtzlicima, postupak mislim. Nisam nikad bila....

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

02. Svibanj 2021. 20:04

munja

Cukre imam pitanje. Ako mi sutra beta bude nista, a bit ce jer imam taj filing za kolko mogu ic ponovo, pisto imam jednog smrzlica…
    I kak to ide sa smrtzlicima, postupak mislim. Nisam nikad bila….

Ja sam nakon neuspjesnog isla odma sa sljedecom M u fet.. Sve ovisi kako se dogovoris s doktorom.. Al ne trebas cekat ako se osjecas okej.. Jer nema tu bockanja vise 

Lindsay
    02. Svibanj 2021. 20:25

Mare0208 eto tako da ne bih ponovila ovo iskustvo 🙊
    Mislim da imam neki oblik hipera, ne mogu tu uploadat video da ti pokazem kako hodam i koliki mi je opseg stomaka. Mjerim ga 3 puta dnevno, tlak, tezinu, temperaturu i tako. Je mrvicu bolje nego jucer ali i dalje kaos. Samo lezanje. Stavila sam prat sudje u perilicu i otusirala se i pocelo me jace boljeti.
    Samo mi jos fali da mi kazu da zele u et. Ja ne bih. Ne mogu se ni na onu ginekolosku stolicu popeti garant 

Lindsay
    02. Svibanj 2021. 20:27

Sjeblis gdje si????!!!!! Javi se ❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Svibanj 2021. 20:31

Mare0208, u mom slučaju je jer ta klinika naštimava naše cikluse kako bi im se uklopili u rasporedu, nije bilo medicinskog razloga. To je i glavni razlog zašto sam otišla jer mi to nije odgovaralo.
    Inače, koliko znam, zna se to davati curama koje su sklone cistama da se pročiste, ili onima koji imaju previše folikula, da im se malo smire jajnici. Možda postoji još medicinskih razloga, ne znam.

munja, FET ti je opisan u prve tri stanice. U FET možeš sa idućim ciklusom ako je sve u redu.

Lindsay, nitko te neće natjerati u ET sa hiperom. A i bez hipera, ako ti ne želiš u ET, nitko te ne može natjerati, nešto se i nas pita.

💔💔💔

Anči 💕
    02. Svibanj 2021. 20:31

Lindsay

Mare0208eto tako da ne bih ponovila ovo iskustvo 🙊
    Mislim da imam neki oblik hipera, ne mogu tu uploadat video da ti pokazem kako hodam i koliki mi je opseg stomaka. Mjerim ga 3 puta dnevno, tlak, tezinu, temperaturu i tako. Je mrvicu bolje nego jucer ali i dalje kaos. Samo lezanje. Stavila sam prat sudje u perilicu i otusirala se i pocelo me jace boljeti.
    Samo mi jos fali da mi kazu da zele u et. Ja ne bih. Ne mogu se ni na onu ginekolosku stolicu popeti garant

Vjerujem da nece forsirat ET ako se ti ne osjecas dobto..to bi bilo stvarno blesavo i riskantno..drzi se 🥰

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Lindsay
    02. Svibanj 2021. 20:35

Ja cu se izjasniti pa nek vide... u pravu ste tko me moze natjerati... 
    Mtb jesi procurila?
    Anchy ❤

Tweety88🐞
    02. Svibanj 2021. 20:42

Lindsay jesu li tebi rekli da imaš PCOS na temelju povišenog AMH?

💛🧡

Lindsay
    02. Svibanj 2021. 20:42

Moja mi je dr rekla da ne bi isla u et, medjutim na go je cijeli 5 mjesec i prepustena sam drugom dr. Dala mi je utrogestan 3x1 a ja nisam htjela to uzimati pa me nasa dada stoperica uvjerila da trebam slusat dr. 😘
    Ja imam jos 8 folikula koji moraju sami ovulirati, nadam se da neki vec i jesu i ne znam sta im.sada radi progesteron i sta ce mi on ako necu u et?
    U utorak mi je uzv i kontrola.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.