Nemam. A nije mi ni povisen za moje godine je u ref intervalu. Taman u gornjoj granici ali u intervalu.
Joj Lindsay, nadam se da nije hiper i da će biti bolje sutra, barem malkice. Nisam prošla ni ET ni FET, ali vjerujem da te takvu sigurno neće sad forsirat. Kako ti sad kad ti je dr na godišnjem, ideš kod onoga tko bude ili?
Koliko god ja bila "nestrpljiva" nekako mi je ipak draže da me prof stavio sad na kontracepciju da mi se smire ti jajnici. Baš je rekao da treba kod mene oprezno..
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Lucka slazem se. ni ja ne mogu dolje niti pogledom skociti a kamoli nesto gurniti pa sam ga odlucila piti.
Mare ako ti je amh 70 zbog pcos vjeruj da je to najbolja odluka za tebe. Sada cu ici kod dr P on ce mjenjati moju dr.
Pozdrav svima. Nova sam ovdje. Krenuli smo partner i ja u MPO tako što smo se prijavili na VV i sad ćemo napraviti pretrage ponovno, iako smo već ranije sve izvadili, ali još jednom. Zanima me koliko je vama prošlo od prve posjete do samog procesa? Hvala na odgovoru i sretno svim ženama budućim majkama i kraljicama ovdje :-)
Ja cu se izjasniti pa nek vide… u pravu ste tko me moze natjerati…
Mtb jesi procurila?
Anchy ❤
PRESTANITE VRŠITI PRITISAK NA MENE I MOJU PIPICU!!!
Ne.
💔💔💔
Nemam. A nije mi ni povisen za moje godine je u ref intervalu. Taman u gornjoj granici ali u intervalu.
Aha, sorry, krivo sam skuzila.
U svakom slucaju sretno 🤞🏻💛
💛🧡
Tweety ,Lindsay🦋 pa vidite moj amh , imam 32 god i amh 58, dobila 23 js (xy folikula) i nisam završila u hiperu, za čudo ali nisam...i za čudo nemam pcos. Da sam sadašnje pameti, bez obzira na to što nije bilo hipera, nebi išla u ET odmah nakon punkcije jer sam bila kao naša Lindsay ,hodati nisam mogla...nije ni uspjelo,logično...
Bit će to sve ok, samo da ti folikuli popucaju, preporoditi ćeš se ...
Ali svejedno im reci da ne želiš u et ❤❤ vidjela sam kako si i znam samo da si ti moja hrabrica 🤗🤗❤
endometrioza
Pozdrav svima. Nova sam ovdje. Krenuli smo partner i ja u MPO tako što smo se prijavili na VV i sad ćemo napraviti pretrage ponovno, iako smo već ranije sve izvadili, ali još jednom. Zanima me koliko je vama prošlo od prve posjete do samog procesa? Hvala na odgovoru i sretno svim ženama budućim majkama i kraljicama ovdje :-)
Sretno od srca ,da što prije uspijete , imamo lijepe rezultate sa VV ❤
Želim ti da što prije sve riješite... :)
Ako ne u idućem ciklusu, onaj tamo iza vjerujem da si u procesu 🤗❤
Napiši nam ponešto o sebi u potpis (upute i korisni podaci na prve 3 str) ❤
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji