Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anči 💕
    02. Svibanj 2021. 09:55

Andela111

Pise za Ananas da je dobar za implantaciju???? 🥺

Onda sam ja mozda malo pobrkala.. 🤦🏽‍♀️ znam da sam negdje citala da nakon transfera ananas nije dobar jer potiče kontrakcije i da se ne preporuča do kraja trudnoće..ako griješim nek me neko ispravi jer sam onda nešto krivo shvatila.. 🤷🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

razigrana
    02. Svibanj 2021. 10:02

anchy321

Andela111

Pise za Ananas da je dobar za implantaciju???? 🥺

Onda sam ja mozda malo pobrkala.. 🤦🏽‍♀️ znam da sam negdje citala da nakon transfera ananas nije dobar jer potiče kontrakcije i da se ne preporuča do kraja trudnoće..ako griješim nek me neko ispravi jer sam onda nešto krivo shvatila.. 🤷🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

Evo da se i ja nadovezem. Citala sam bespucima interneta i misljenja su oprecna, ja ga na kraju nisam jela. Vjerojatno nece nista biti, al mozda bolje ne.

Piky ja jos necu raditi test, sigurna sam da imam ostatke lijekova. Pricekat cu jos koji dan.

30 g. oboje
    OTP 9.11.

Anči 💕
    02. Svibanj 2021. 10:07

Razigrana kad je tebi beta?
    Čitala sam svasta..neki su ga koristili i nakon transfera, a neki samo do transfera..vjerovatno u malim količinama ne može stetit..mozda i pomaze..ja mislim da ga ni ja neću uzimat kad dode do toga jer sam ja paničar i ovako i onako i ne zelim si nabijat stres razmisljajuci jel stetim bebi 😅😅

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

razigrana
    02. Svibanj 2021. 10:11

anchy321

Čitala sam svasta..neki su ga koristili i nakon transfera, a neki samo do transfera..vjerovatno u malim količinama ne može stetit..mozda i pomaze..ja mislim da ga ni ja neću uzimat kad dode do toga jer sam ja paničar i ovako i onako i ne zelim si nabijat stres razmisljajuci jel stetim bebi 😅😅

Takva sam i sama, 100x nesto provjerim. U subotu mi je rekla da napravim test (8.5.), vjerojatno ce mi onda reci kad da vadim betu ako bude sve kako treba. Kazem ti uhvatio me neki los osjecaj zbog glupe afte jer mi je to uvijek znak da menga dolazi🤣

30 g. oboje
    OTP 9.11.

razigrana
    02. Svibanj 2021. 10:13

anchy321

Takva sam i sama, 100x nesto provjerim. Rekla je da napravim test 8.5., betu nije spominjala, pretpostavljam da ce mi reci kad je ako bude sve kako treba s testom. Al kazem, neki me los osjecaj uhvatio zbog glupe afte jer mi je to uvijek znak da menga dolazi🤣

30 g. oboje
    OTP 9.11.

razigrana
    02. Svibanj 2021. 10:16

Najgore je sto drugi post sad ne znam obrisati 😆

30 g. oboje
    OTP 9.11.

Tuma
    02. Svibanj 2021. 10:18

Miss čestitam teta 🥰❤️
    MissIvy 3 blastice, super. 🥳
    Anchy ja nisam jela ananas od transfera pa do sad, počet ću u 37.tt.... Jer potiče kontrakcije i može potaknuti trudove.....
    Želim vam svima lijep i ugodan dan. Mene muž danas vodi na ručak i u šoping da si izaberem poklon za rođendan 🥳

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Teja1408
    02. Svibanj 2021. 10:21

Tuma

Miss čestitam teta 🥰❤️
    MissIvy 3 blastice, super. 🥳
    Anchy ja nisam jela ananas od transfera pa do sad, počet ću u 37.tt…. Jer potiče kontrakcije i može potaknuti trudove…..
    Želim vam svima lijep i ugodan dan. Mene muž danas vodi na ručak i u šoping da si izaberem poklon za rođendan 🥳

Uzivaj Tuma 🌺🥳

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Svibanj 2021. 10:36

Andela111

Hvala onda necu jesti….ovu informaciju sam procitala na prve tri stranice ovog foruma, pise da se prestaje jesti kad saznas za trudnocu. Ali da se jede posle transfera do trudnoce. Nikako pre ovulacije. MTBIca onda to nije bas tocno.

Taj post nisam ja napisala.
    Osim toga, neće se desiti kontrakcije i porod u 10 dana od transfera, a toliko nam treba da saznamo jesmo li trudne.

💔💔💔

Anči 💕
    02. Svibanj 2021. 10:37

Razigrana maa nece doc vještica 😠 mantramo da ne dode i da se beba drzi za tebe 🤭🤞 nema ti tu brisanja 😅 
    Tuma uživaaaaj 🥰 pokaži nam kasnije poklončić 🤭🤭

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.