Bila na pregledu. Ploda nema. Osjećala sam da će tako bit jer je jučer krvarenje bilo jako obilno.
Terapiju prekidam. Maternica bi se trebala još iščistit ako ne onda ću se javit u slijedeći petak (moram izvadit betu i TSH),i možda bude potrebna kiretaža ili nešto slično. Nadam se da će se to samo od sebe napravit.
Ja sam dobro,tužna malo ali ipak svjesna situacije i što se mene tiče nema predaje.
Hvala svim dragim suborkama na savjetima i podršci,puno mi to znači. Vrlim vas jako.
Ajmeee bas mi je zao 😔 nadam se kad je vec tako da ce se rijesit samo..vrlim te jakooo..drzi se ❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Cure hvala vem i vama svima sretno.darli dokle st došla hvala tii❤😍
Azospermia
SofiSofi čekamo lijepe vijesti s pregleda. Super da je krvarenje prestalo, možda je samo bio nekakav hematomcic koji je otišao 🙏🤞💕
Tiinaa mrvicu je tamnija da, držimo 🤞 za dalje 💞💗
Ma2013 super za nalaze i da krecete, odma se čovjek osjeća drugačije kad krene dalje. Sretnooo vam 💕💕
Leptirica90 jos jedna curkaa, a ime mi je predivno 🥰🥰😍
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Bila na pregledu. Ploda nema. Osjećala sam da će tako bit jer je jučer krvarenje bilo jako obilno.
Terapiju prekidam. Maternica bi se trebala još iščistit ako ne onda ću se javit u slijedeći petak (moram izvadit betu i TSH),i možda bude potrebna kiretaža ili nešto slično. Nadam se da će se to samo od sebe napravit.
Ja sam dobro,tužna malo ali ipak svjesna situacije i što se mene tiče nema predaje.
Hvala svim dragim suborkama na savjetima i podršci,puno mi to znači. Vrlim vas jako.
Jako jako mi je zao.. 😒😒
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Ajme baš mi je jako žao ❤️❤️❤️. Šaljem ti ogroman zagrljaj.
Tako je, nema predaje!! Sve će doći na svoje ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Danas imamo:
Doria - 1.5. aspiracija
Andela111 - 1.5. transfer
Sretno cure!!!
💔💔💔
Drage cure, cestitam na plusicima i super vijestima s uzv-a 🤗
Sretno s postupcima svma ostalima, ne znam je li samo moj dojam, ali imam osjecaj da je bilo puno uspjesnih postupaka, da se prosjek digao, samo neka tako dalje nastavi 😀
Imam pitanje, a ne znam gdje bih ga postavila drugdje.. ali zna li netko kakav je postupak ako zelimo drugo dijete iz MPO? Konkretno, ja cu roditi u srpnju i treba li proci opet neko vrijeme pokusavanja prirodno da bi isla po svoje 🐧? MM i ja smo pricali jos i prije o tome i ne bismo ih htjeli ostaviti u bolnici, oni su isto nasi, ne znam kako bih to objasnila, nadam se da nitko nece pogresno razumjeti...
Znam da inace ima i utjecaja je li bio carski ili ne, odnosno znam da zene ne bi smjele odredeno vrijeme zatrudnjeti (ali neke naravno zatrudne jer im uspije prirodno), ali kad je MPO u pitanju, kod mene bi bio FET, to je sve dogovoreno i netko ti mora odobriti "tajming" i odraditi transfer.
Mi ne bismo htjeli imati veliku razliku medu djecom, ali nazalost, ja moram vec sad razmisljati sto cu s poslom i ugovorom koji mi istice krajem 2022. pa volim biti unaprijed pripremljena.
Pa ako netko ima iskustva s ovim ili vam je ginekolog na konzultacijama spominjao razne scenarije, ja nazalost nemam takve info 😔
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
SofiSofi ❤️
Leptirica cekam mengu krajem svibnja i tada bi trebala krenuti u novi postupak 😊 u kojem si ti sada tjednu?
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Sofisofi žao mi je jako 🥺❤❤ ali bravo što odmah pokušavaš gledati prema naprijed! Velika si lavica!! Sad neka bude sve s tobom ok i da ne moraš na kiretražu! 😘😘😘
👩29 🧔29
2 godine pokušavanja
👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
🌻~PUPO~🌻
1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙
SofiSofi, jako mi je žao. Imaš na trudnicama support grupu za spontane. Pokušaj ne ići na kiretažu, pričekaj krvarenje da se maternica sama oporavi. Vadi betu opet za dva tjedna, treba je ispratiti kako pada. Meni je pala do kraja za mjesec dana.
Leptirica90, Rita
Nirvana2020, ma nema više procedure, možeš opet u postupke/FET 6 mjeseci nakon poroda AKO si se dobro oporavila od carskog. Mislim da ti je bolje ipak pričekati barem godinu dana.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji