Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    darliv
    29. Travanj 2021. 16:37

Kod mene je malo bila ludnica oko posla, pa mi je suprug zavrsio na hitnoj operaciji oka, pa smo sve morali odgoditi, no hvala Bogu on se dobro oporavlja, u međuvremenu je on bildao svoju stranu, ja svoju, spermiogram savršeeen i trebala sam dobiti mengu 1.5. i krenuti u postupak, ali ona je naravno odlucila uraniti i kako sam upisana za svibanj za lijekove sad moram čekati sljedeću mengu..tako da se nadam novom postupku krajem svibnja.. 
    Cure koje idete u Osijek, sto ste rekle za rad subotom i nedjeljom?

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

29. Travanj 2021. 16:37

darliv

Drage moje lavice, koliko dugo nisam uspjela pisati..mislim da sam zadnji puta bila na 400. stranici, i onda nisam uspjela gotovo cijeli mjesec ni virnuti i sad kad sam krenula citati zaostatke i ajmeee, dva tjedna mi je trebalo da se vratim u tok…
    Bajo čestitam na princezici, Marija je prekrasnaaa, uspjela sam uloviti jednu fotkicu odmah nakon rođenja, divna jeSara čestitke na princu, baš mi je drago da je porod prošao glatko, vjerujem da su sad posebni gušti došli na redRuska nadam se da si sad vec puno bolje, Katarina je toliko slatka bebica, totalno me raznježilaManemoj, Meto, Nina92, mara234, lioraliora, Pmak, Magnoliapa vi ste nam trudnicečestitam od srcaMatkiša wooohoooobeta je top top, neka sve dalje ide školski, iš iš crne misliBelaaaa jako sam sretna zbog vas, zelim vam svu sreću ovog puta i javi nam se ponekadMTB💓💓Nikitta šaljem ti hrpu zagrljaja, nadam se da je krenulo nesto na bolje, mislim na tebe.💗
    Sanjich drago mi je da su mučnine stale..Dada kako lete dani, kao da si jučer ispratila štopericu…Woman name slika je preslatka..Miss posebno sam sretna zbog tebe da se napokon vraćas malo u normalu i da mozes krenuti uzivati..
    Tiki💓 Tuma vjerujem u dobro i vjerujem da je tvoja bebica samo mala mršavica i da ce sve biti u redu💓
    Stani zao mi je zbog tvog slučaja, nadam se da si već sad fizicki dobro i da slazes plan za daljeMunja i ja vidim crticu, drzim fige da dalje samo tamni🤞
    Aurora neka ovaj bude dobitan🙏😘
    Tirellesly, Tanja, Mare0208, Lindsay, sve ostale nove i stare djevojke svu sreću zelim, slike ovih malih preslatkih pilića neka nam daju snage za dalje💗💗💗💗

Darliv 🤗🤗 ovih dana se ocito javlja stara ekipa, koji su tebi planovi za dalje, kako si tii? 🤗

Lindsay
    29. Travanj 2021. 16:45

Hej curke... evo mene s uzv-a again.
    Dakle... jajnici 10 cm 🤯🤯🤯🤯🤯 i iza 15 folikula kaze ne brojim dalje mogla bih do milijun 🤯🤯🤯
    Umjesto planiranog brevactida dobila decapepty 0,1mg 2 injekcije. Tko zna sta o njemu osim da snizava lh? I molim vas znaci li on da nece biti et-a? 
    U subotu punkcija u opcoj aneateziji. Moja jaja sva na 18 i 20 mm nadam se da ce izdrzati. Stomak kao trudnica u 5-om mjesecu. Bolovi jedva podnosljivi. Dajte mi neka iskustva molim vas.

29. Travanj 2021. 16:46

darliv

Kod mene je malo bila ludnica oko posla, pa mi je suprug zavrsio na hitnoj operaciji oka, pa smo sve morali odgoditi, no hvala Bogu on se dobro oporavlja, u međuvremenu je on bildao svoju stranu, ja svoju, spermiogram savršeeen i trebala sam dobiti mengu 1.5. i krenuti u postupak, ali ona je naravno odlucila uraniti i kako sam upisana za svibanj za lijekove sad moram čekati sljedeću mengu..tako da se nadam novom postupku krajem svibnja..
    Cure koje idete u Osijek, sto ste rekle za rad subotom i nedjeljom?

Doće to brzo, javit ce se cure s kbc osijek u zadnje vrijeme cini mi se da ih ima sve vise

stani
    29. Travanj 2021. 16:48

lioraliora

stani

Ruska drago mi je da si se javila, mala Kate je 🍬🍬🍬🍬🍬 predivna je! Uzivajte skupa ❤️
    Doria - ti si meni hit, kad sam vidila potpis i orangutane 😂 oplakah…. Sretno ti sa bockanjem i samo hrabro i veselo naprijed!
    Nisam primjetila sa se liora javljala - nadam se da je sve ok!😘
    Poseban 🤗 i pozz ide za Bjelisi nadam se da si dobro i da planiras dalje hrabro!
    Mtb i tebi 🤗 i ❤️ jer si predivna!!!
    I vidim da su neke dosle ispod 100 dana i ispod 50 sve isto brzo prodje da je to tako cudno… sretno sretno sretno hrabro jos izdrzite i stizu bebaci 🥰🙏🏻
    Pratim vas i citam 💃🏻

Bok cure, evo da se malo javim. Hvala stani, što si me se sjetila 🤗🤗. Ja sam rigoleto po cijeli dan, povraćanje, mučnina..još radim 8 sati preko kompa, pa na kraju radnog dana odmah idem u krevet i pidžamu, ne bude mi ni do čeg. Zasada smeđarim, nema hematoma…nadam se da se neće opet vratiti 🙄🙄. 8tt sam, u pon.mi je pregled, nadam se samo da ce srce i beban biti tu i da će sve biti ok 😇😇. Kako si ti? Ruška, čestitam na rođenju prekrasne Kate 👶❤ matkiša, i ostale cure čestitam na pozitivnim testovima i betama, samo neka se tako nastavi 🥰. Sretno svima sa postupcima 😀

Liora neka si nam se javila, kako te se nebi sitila taman si bila koji dan iza mene po + i sretna sam da je sve ok…izdrzi ti to sad, nekako smatram dok je rigoleto sutacija da je to dobar znam 😃🤗….cuvaj se i siti nas se nekad 🌸🌸🌸

JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
    12/2020 & 01/2021: AIH 0
    03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
    16.04. 💔 vanmatericna op.

Matkiša 😎
    29. Travanj 2021. 16:53

Darliv većinom ti je netko od mpo dežuran vikendom,, i rade postupke i anesteziolog je dostupan.. Ja sam imala 4 postupka vikendom i ugl vječito sam im dolazila vikendom na folikulometrije ili nešto 🙈
    Lindsay booogmee. Meni su radili nalaze dva dana prije postupka E2 i P4 i po tome gledali... I odmah rekli da nećemo u ET...
    Po meni bolje ti je u FET u tvom slučaju jer ako ostaneš trudna jajnici još bujaju i hiper se pogoršava 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

darliv
    29. Travanj 2021. 16:55

Lindsay

Hej curke… evo mene s uzv-a again.
    Dakle… jajnici 10 cm 🤯🤯🤯🤯🤯 i iza 15 folikula kaze ne brojim dalje mogla bih do milijun 🤯🤯🤯
    Umjesto planiranog brevactida dobila decapepty 0,1mg 2 injekcije. Tko zna sta o njemu osim da snizava lh? I molim vas znaci li on da nece biti et-a?
    U subotu punkcija u opcoj aneateziji. Moja jaja sva na 18 i 20 mm nadam se da ce izdrzati. Stomak kao trudnica u 5-om mjesecu. Bolovi jedva podnosljivi. Dajte mi neka iskustva molim vas.

Meni su u prvom postupku punktirali 16 js, imala sam iste tegobe kao ti.. zadnjih nekoliko dana me bas boljelo i hodati, stomak ogroman, i trebalo je nekih tjedan dana nakon aspiracije da mogu normalno hodati, povremeno sam imala presjecanja i teze disala, strogo sam mirovala kasnije, pila puno tekućine i trazila utjehu ovdje na forumu 😁 
    Sanjich brzo ce to da, bas se veselim da krecem, prolete mjeseci da se nisi ni okrenuo 😮

Ja '88., mm '78.
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌

darliv
    29. Travanj 2021. 16:57

Lucija pa kak sam tebe zaboravila spomenuti 🙈 drago mi je da si se vratila 😊😘

Ja '88., mm '78.
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌

• *.Women_name.*
    29. Travanj 2021. 16:57

Anchy joooooj muški, neznam kaj da kažem! 😠

Pmak jeeeeej srceko ❤️❤️❤️❤️❤️
    Munja vidi seee nešto, ponovi sutra prekosutra opet 😍😍🤞🙏

Tuma onda uzivaaaaj ovaj vikend, što manje nervoze jer će bit sve dobro ❤️🥰

MiniGirl joooj žao mi je jako 😔😔😔
    Samara ❤️❤️❤️🥰
    Pami, Miss ogtt je super 😊😊
    Dolly drago mi je da si se javila. Super da je sve dobro! Što se urina tiče, simptomi upale meni su bili nešto kao menga bolovi, pritisak, i često piskenje. Ali ne često ono kao u trudnoći, nego doslovno popijem guc vode i nakon 10 15 min piskit idem... Evo sad imam slične simptome,  pa sutra dajem urin. Žuti iscjedak je većinom onaj sunčani iscjedak koji je normalan za trudnoću pa vjerujem da je tako kod tebe 😊
    Liora joooooj nadam se da će ti se sad prek kraj prvog tromjesečja smiriti povraćanje, a i smeđarenje. Držimo fige da bude sve ok 🥰❤️❤️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Anči 💕
    29. Travanj 2021. 16:58

Rina u kojoj ste vi bolnici?
    Lindsay ufff bomee dobra si..nadam se da se nećeš puno napatit...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.