Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    stani
    29. Travanj 2021. 13:14

Ajme!!!! Cestitam 🎉💃🏻🎉💃🏻🎉🌸🌸🌸🌸🌸
    ❤️❤️❤️❤️

Pmak

Imamo 💓 junačko!

JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
    12/2020 & 01/2021: AIH 0
    03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
    16.04. 💔 vanmatericna op.

Sunny_🐣
    29. Travanj 2021. 13:15

anchy321

Sunny ma uzas..a najjace u svemu tome sto je tako flegma..lagano ga boli k..kao pa bit ce kad bude..sta se zivciras…ma stvarno sto se vise trudis i boris ispadas veci kreten…dode mi da si narucim spermu ko ona zena i oplodim se sama s tim 😂😂

hahaha kraljice  vjerujem da bi i ja o tome razmišljala haha
    a čekaj ne kužim šta je M onda danas išao kod dr? ja sam skužila da ide kod njega po nalaze. 
    ajme pa to je baš kidanje živaca  ufff drži se i nemoj ljuta stajat na role 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

munja
    29. Travanj 2021. 13:16

stani

munja

Ajme cure moje, svaka nam cast sta mi sve prozivljavamo. Koliko stresa, suza, boli i sreće….
    Ja sam danas uvenula nakon testa i nesto mi nije dalo mira, reko idem vidjet jos jednom ja taj test i vidim bljedu crticu, frendici slala sliku da nisam luda…i ona vidi. Ko sa sam zivot udahnula ponovo….
    Svaka cast svakoj od vas koja je ovdje, sve smo mi pobjednice…😍

Munja ajd slikaj to, imamo mi nasu Bajo ona sve vidi i prije bete! ❤️

Jesam ali ne znam kako staviti sliku, trazila na prvoj stranici uputstva, alu nisam nasla nigdje kako staviti....
    Daj pomagaj....

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

Sunny_🐣

Pmak

Imamo 💓 junačko!

divnoooo čestitam 💓💓💓

poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Tuma

Sunny, Samara hvala🥰 malo sam se smirila sad. Ja sam inače ionako panicar po prirodi, pa izdramim i više nego bi netko drugi na mom mjestu. Nije ugodno čuti, ali brzo je pregled, pred kraj sam i u najgorem slučaju mogu ranije inducirati porod da beba dobiva infuzijom, do hranom ili ako ću moći dojiti više hrane nego ju dobiva sad u meni. ❤️
    Matkiša nisam išla na 4d. Možda bih mogla otići, oni bi mogli tako detaljnije vidjeti. U svakom slučaju ću pričekati utorak pa vidjeti što kažu.... 
    Miss 98 dana 😍😍 ogtt ti je super. 
    Women_name divna ti je princeza ❤️
    Btw stigli su mi i nalazi guk profila, odlični su, svi ispod 5, a nataste je čak 4.6....

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Sunny_🐣
    29. Travanj 2021. 13:18

munja

stani

munja

Ajme cure moje, svaka nam cast sta mi sve prozivljavamo. Koliko stresa, suza, boli i sreće….
    Ja sam danas uvenula nakon testa i nesto mi nije dalo mira, reko idem vidjet jos jednom ja taj test i vidim bljedu crticu, frendici slala sliku da nisam luda…i ona vidi. Ko sa sam zivot udahnula ponovo….
    Svaka cast svakoj od vas koja je ovdje, sve smo mi pobjednice…😍

Munja ajd slikaj to, imamo mi nasu Bajo ona sve vidi i prije bete! ❤️

Jesam ali ne znam kako staviti sliku, trazila na prvoj stranici uputstva, alu nisam nasla nigdje kako staviti….
    Daj pomagaj….

klikni na ovaj link
    https://imgbb.com/
    učitaj sliku i link koji dobiješ nakon učitavanja slike kopiraš ovdje 

poliklinika Repromed
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Tuma
    29. Travanj 2021. 13:19

Pmak

Imamo 💓 junačko!

Čestitam!! 🥳🥳 ❤️❤️❤️❤️

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Anči 💕
    29. Travanj 2021. 13:28

Sunny_

anchy321

Sunny ma uzas..a najjace u svemu tome sto je tako flegma..lagano ga boli k..kao pa bit ce kad bude..sta se zivciras…ma stvarno sto se vise trudis i boris ispadas veci kreten…dode mi da si narucim spermu ko ona zena i oplodim se sama s tim 😂😂

hahaha kraljicevjerujem da bi i ja o tome razmišljala haha
    a čekaj ne kužim šta je M onda danas išao kod dr? ja sam skužila da ide kod njega po nalaze.
    ajme pa to je baš kidanje živacaufff drži se i nemoj ljuta stajat na role

Pa eto kao na kontrolu..i doktor je zvao al je doktorica na godisnjem a ovi asistenti nemaju pojma 🤦🏽‍♀️ 
    Sad posaljem muza po uputnice jer ja ne mogu izac s posla..kaze on ja nisam ceko guzva je..znaci propada mi i ovaj ciklus za vadit hormone..jeej 🥳😖😖

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕
    29. Travanj 2021. 13:28

Pmak čestitaaam 🥳

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Sunny_🐣
    29. Travanj 2021. 13:32

anchy321

Sunny_

anchy321

hahaha kraljicevjerujem da bi i ja o tome razmišljala haha
    ajme pa to je baš kidanje živacaufff drži se i nemoj ljuta stajat na role

Pa eto kao na kontrolu..i doktor je zvao al je doktorica na godisnjem a ovi asistenti nemaju pojma 🤦🏽‍♀️
    Sad posaljem muza po uputnice jer ja ne mogu izac s posla..kaze on ja nisam ceko guzva je..znaci propada mi i ovaj ciklus za vadit hormone..jeej 🥳😖😖

a joooooj  ne možeš ih preko maila ili telefona tražit uputnicu?

poliklinika Repromed
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.