Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mrva1986
    29. Travanj 2021. 12:06

Drage borilice. Nisam pisala vise od godinu dana. Ja sam na zalost ovdje veteranka. Bila sam u postupcima neznam im ni broja. Mm bio na biopsiji a ja imam losu rezervu jajnika i lose reakcije. Ovaj put smo dobili 2 stanice. Jedna se nije dobro oplodila a druga nije bila zrela. I tu drugu su probali oploditi i sutra ce se javiti. Ja sam postupak otpisala. Tuga je pregolema. Da li ste ikad cule da se ovakva stanica ipak oplodila

SeniRemmus
    29. Travanj 2021. 12:07

Miss_Ivy 5 dana se čeka da evolucija probere najbolje i najjače zametke, računa se da će oni slabiji otpasti ranije. Tako ti se povećavaju šanse za uspjeh, makar nije ni to garancija za ništa, ali jest standardna praksa da ako se stanice dobro razvijaju ih se pušta do 5og dana. Ovaj dio zakaj ti nedaju ikakav dodatni info preko telefona mi nije jasan 😤

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

munja
    29. Travanj 2021. 12:17

Nije mi vrag dao mira, isla sam gledsr jos jednom na test, jma nek blaga blaga crtica. Jedva vidljiva, nece mi ucitati sliku....
    Da li je moguce da je do testa ili je jos meni rano....

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

Sunny_🐣
    29. Travanj 2021. 12:22

anchy321

I tako kariogram JOŠ nije gotov 😑😡😡

a daaaj lažeš pa šta rade s tim 😡😡😡

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

SeniRemmus
    29. Travanj 2021. 12:22

munja

Nije mi vrag dao mira, isla sam gledsr jos jednom na test, jma nek blaga blaga crtica. Jedva vidljiva, nece mi ucitati sliku….
    Da li je moguce da je do testa ili je jos meni rano….

Jeeeeeej!❤ Sliku učitaj prema uputama s prvih stranica, forumski alat preko kojeg si probala ne radi. Moguće da je prerano, naravno 🤞🏻🤞🏻

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

Anči 💕
    29. Travanj 2021. 12:25

Sunny_

anchy321

I tako kariogram JOŠ nije gotov 😑😡😡

a daaaj lažeš pa šta rade s tim😡😡😡

Ma nemam pojma stvarno... 😡 

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

stani
    29. Travanj 2021. 12:26

Matkisa 
    Moj slucaj: prva beta 117, druga beta 230, treca beta 430… nisam dr, po % to je ok duplanje, ali po meni nije pravilno duplanje i danas bi drugacije gledala na to i bila bi opreznija.
    Meni je otkrivena vanmat. na 7+1 nakon vadjenja bete koja je bila 13 990 😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ nakon cega je dr ipak nasao plod ( dalje ne bih komentirala moj slucaj 😈)
    Nije me nista bolilo, niti malo, nikakvo krvarenje.
    Ako primjetis sta od bolova/ krvaranje javi se dr obvezno i imaj na pameti da neki dr ne gledaju bas sve, pa ih treba napomenit da pogledaju u jajovod jer mozda je i tamo taj plod otisao kao sto je otisao moj brzi plivac😈

JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
    12/2020 & 01/2021: AIH 0
    03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
    16.04. 💔 vanmatericna op.

Tuma
    29. Travanj 2021. 12:31

Lucy hvala❤️
    AuroraB pa iskreno ni sama ne znam kaj to znači. Može biti zastoj u rastu i u tom slučaju slijedi hospitalizacija, svakodnevni ctg, uzv svakih par dana i provjera protoka. Pitanje je jel beba sama po sebi manja ili je problem da do nje ne dolazi hrana i kisik. Zato i čekam s nestrpljenjem utorak da mi u bolnici provjere protoke.. Ako su oni oke, onda će mi biti lakše i znati ću da je jednostavno mršavica.... 
    Seniremus hvala ti 🥰
    MaloTele hvala na podijeljenom iskustvu. Vidim da ima puno takvih slučajeva i sada sam malo bolje. Isplakala sam se i sad moram mirno i staloženo čekati utorak da vidim šta će mi u bolnici reci. 🙏❤️
    Miss Ivy nije to loše, dapače, to samo znači da čekaju da dobiješ blastice, a one imaju najviše šanse za uspjeh. 5.dan vraćaju blastice, no neke žene ne mogu doći do blastica pa im se vrati 2.ili 3.dan. Tvoja opcija znači da stanice imaju potencijala i da se lijepo razvijaju 😊
    Matkiša to je sve normalno, samo obrati pažnju ako se jave jaki, neizdrživi bolovi i/ili krvarenje. Tebi se beta lijepo duplalla a kod vanmaternicne se najčešće ne dupla baš pravilno.... 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Emma05
    29. Travanj 2021. 12:35

ribic

MTB znaci ti si sebi dala dozu i nisi nis “istisnula” kako bi dobila kapljicu pa “bzvz” potrosila lijeka?

Ne istiskuje se nista😊..osim lijeka u bušicu😜

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

stani
    29. Travanj 2021. 12:36

Ruska drago mi je da si se javila, mala Kate je 🍬🍬🍬🍬🍬 predivna je! Uzivajte skupa ❤️
    Doria - ti si meni hit, kad sam vidila potpis i orangutane 😂 oplakah…. Sretno ti sa bockanjem i samo hrabro i veselo naprijed!
    Nisam primjetila sa se liora javljala - nadam se da je sve ok!😘
    Poseban 🤗 i pozz ide za Bjelisi nadam se da si dobro i da planiras dalje hrabro!
    Mtb i tebi 🤗 i ❤️ jer si predivna!!!
    I vidim da su neke dosle ispod 100 dana i ispod 50 sve isto brzo prodje da je to tako cudno… sretno sretno sretno hrabro jos izdrzite i stizu bebaci 🥰🙏🏻
    Pratim vas i citam 💃🏻

JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
    12/2020 & 01/2021: AIH 0
    03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
    16.04. 💔 vanmatericna op.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.