Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ribic
    29. Travanj 2021. 14:34

Pmak Cestitam!

Ja sam negativna na coronu (hvala Bogu) tako da sutra prvi uzv.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

munja
    29. Travanj 2021. 14:35

Hvala vam zene, sto vidite i vi crtu, slaba je, ali tu je negdje nada. Sutra cu napraviti ponovo test ali sa clear bluom....on mi je prosli puta pokazao crtu....

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    29. Travanj 2021. 14:35

anabelaaaa, navijamo!!!!

anchy321, bomba pod ruku i kreni!

miss 

Matkiša, s obzirom da ste ti i manemoj kao prst i nokat, samo sam te čekala. 

Miss_Ivy, to je standardna odluka kad je više zametaka. I pogotovo ako su dobri.

Mrva1986,  
    Čitala sam te. Navijamo za tu jednu. Mislim da ovdje imamo trudnicu kojoj se jajna stanica oplodila s zakašnjenjem.

Pmak, wooohoooo!!!!

MiniGirl, au, baš mi žao. 

ribic, super!

💔💔💔

_Dolly_
    29. Travanj 2021. 14:37

Pozdrav cure, nema me od 690str.
    Ajmeeee ne isplati se citati jelda... Vidim vise manje od ovih cura koje znam, sve ok i bogu hvala da je tako. Mi imali selidbu, pa korona, pa vjencanje, i milijun stvari i stvarno se nisam stigla javljati.
    Uglavnom kod mene je sve u redu... Danas guram 14+4 :), Nifty u redu i nosim curicu 
    Ruska rodila, Sara isto ajmee, Mattan trudna, manemoj, Meto, Dada, Sanjic, i cure koje su tu negdje kao ja, do neba mi drago da ste ok. Gdje nam je Leoni, Marinela, Curly, jel sve ok? 
    MTB zao mi je radi svega sta ti se desilo kao i ostalim curama koje su prosle isto ali ne zelim vas zaliti u smislu sazaljenja jer znam da ce to sve ubzo doci na svoje. 
    Saljem vam puno pozdrava i nove cure, budite hrabre na ovom putu. Ako padnete, ustanite i drzite se...
    Starim curama koje znam saljem mnogooooooo poljubaca i snage. 
    .... 
    Imam neki zuckasti iscjedak bez mirisa i nije guste strukture... Na pregledu prije tjedan dana urin sterilan. Zna li tko sto bi moglo biti? Iduci mi je oregled tek 21.5

Ja:36 On:35
    B-V. V.
    Endometrioza - pokušavanje 3 god. On OK
    01/2020 AIH neuspjesan
    12/2020 - start - desila se korona, 2mj pauze⛔
    Amh: 27pmol / cista endo 1.5cm
    Pergoveris/Orgalutran/Pregnyl
    2🍦(3D)+2🍦(5D)
    2/2021. - ET 1(5D) embrija (4.2)- (jos 4 🍦)
    Beta - 15.02, 11dnt - 57,5
    Beta - 19.02. 15dnt - 618,30
    Beta - 22.02. 18dnt - 1513,2
    5,1mm, imamo 💛
    Nifty u redu, imamo curku 💗💗

29. Travanj 2021. 14:44

munja

Hvala vam zene, sto vidite i vi crtu, slaba je, ali tu je negdje nada. Sutra cu napraviti ponovo test ali sa clear bluom….on mi je prosli puta pokazao crtu….

Clearblue je nagori test sto postoji za rano testiranje. Svi ce se tu sloziti sa mnom. Buduci da si danas radila taj tamnjenje crte se uvijek mora pratiti sa istim testom, najpametnije bi sutra bilo napraviti bas taj isti ako zelis vidjeti tamni li crta tj. raste li beta.

• Mare0208
    29. Travanj 2021. 14:49

Mattan kad se u OS radi testiranje na covid za postupak? Testira se tamo preko puta, kraj dermatologije, jel? Jel dobiješ internu uputnicu ili uzmeš od svog gina? 
    Cure moji nalazi briseva su sterilni. Dogovorila sam konzultacije odmah za sutra. Trebam dobit za vikend.. pa možda postoji mogućnost i da ulazimo u postupak.. vidjet ćemo ujutro

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

Pami
    29. Travanj 2021. 14:54

Miss jesam, vadila sam još prošli tjedan. Evo nalaza 
    https://ibb.co/sJkL5Jf
    Mislim da su ti to super rezultati, moji su slični osim što je meni glukoza natašte nešto viša. Idem sljedeći tjedan na pregled pa ću vidjeti šta će mi reći. Ja i dalje pazim šta jedem jer su meni s druge strane rekli da je bebač prevelik, baš ću vidjeti šta će sad biti. Btw. Baš mi je drago da te ne boli jako više i da uživaš u trudnoći 😊 još malo nam je ostalo 😋
    Women name šećer mali 😍😍
    Pmak odlične vijesti, čestitam!!

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    29. Travanj 2021. 14:55

_Dolly_, super da si se javila. Čestitam na curici 

Mare0208, navijamo za dobre vijesti 

💔💔💔

Rina89
    29. Travanj 2021. 15:04

Tuma vjerujem da si zabrinuta, ali isto tako vjerujem da  sve biti ok jer ima dosta takvih priča.
    Miss_Ivy kao što su ti cure rekle, to je dobar znak da ideš 5.dan nakon aspiracije na transfer. U Petrovoj ti je to standardno tako da ne daju informacije preko telefona.
    munja vidim crticu. 🤞🤞🤞 da tamni.
    Anchy i ja čekam kariogram od sredine 3.mj. Već sam više puta i zvala da kažem da mi treba za postupak, ali eto nije bio gotov.
    Women Name divnooo! 😍
    Pmak čestitam! 🎉❤️ Predivno!
    Dolly lijepo je čuti da je sve super!
    Mareo208 ja sam išla kod Zavoda za javno zdravstvo. 

👩‍💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
    👩‍💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
    Petrova, AMH 44,9
    1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
    2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
    3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
    P. Škvorc, AMH 40
    4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan

Matkiša 😎
    29. Travanj 2021. 15:15

Mare0208 da, to je ono preko puta bolnice? Može ti dati i gin i mpo i dr opće prakse... Meni je za prvi dan ciklusa davala dr opće prakse a za pred postupak mpo :)
    Gin nikada jer mi se nije dalo natezati s njima... 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.