Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pami
    29. Travanj 2021. 11:49

Tuma znam da brineš, ali nemoj razbijati glavu. Ništa to ne znači i njihove mjere preko uzv često nisu točne. Pratim na fejsu grupu Trudnice i mame, i baš je nedavno jedna ženica postavila upit jer su joj rekli da dijete kasni par tjedana. Javile su joj se ženice kojima su isto govorili na uzv da je dijete premaleno ili preveliko, a kad su se rodili sve je bilo u redu i u potpunosti drugačije od toga šta je uzv pokazivao. Dokaz da doktori često pogriješe s tim mjerama i vjerujem da će biti sve u redu s tvojom curicom ❣

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

AuroraB
    29. Travanj 2021. 11:52

Matkiša 😎

Pitanje za cure koje su imale izvanmateričnu… Jeste li osjetile neke bolove na toj strani, neki znak da se to događa ili tek kad je beta jako narasla pa su vidjeli na uzv? I općenito iskustvo….

Jooj kam te voda nosi....🤦🏽‍♀️😂
    Kad je vanmaternična, obično krene odmah loše; ili sa preniskom betom koja se pravilno ili nepravilno dupla, ili sa vbetom koja malo raste pa pada i tako u krug. Da je to slučaj kod tebe, već bi se to uočilo, zato ne paničari bezveze. Apsolutno nikakve bolove nisam imala, to dođe već kad je beta iznad 2000 i više. Imala sam neke bolove, ali na lijevom jajniku kojeg sam osjećala od prve injekcije Rekovellea i to mi se nastavilo mjesec dva nakon cijele priče... a desni koji je bio problem je bio miran i tih ko bubica. 🙈 To sve skupa je ustanovljeno na prvom UZV-u kad je beta bila 2066 (vađena odmah nakon UZV-a kad sam bila zaprimljena u bolnicu).

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Tuma
    29. Travanj 2021. 11:56

Pami

Tuma znam da brineš, ali nemoj razbijati glavu. Ništa to ne znači i njihove mjere preko uzv često nisu točne. Pratim na fejsu grupu Trudnice i mame, i baš je nedavno jedna ženica postavila upit jer su joj rekli da dijete kasni par tjedana. Javile su joj se ženice kojima su isto govorili na uzv da je dijete premaleno ili preveliko, a kad su se rodili sve je bilo u redu i u potpunosti drugačije od toga šta je uzv pokazivao. Dokaz da doktori često pogriješe s tim mjerama i vjerujem da će biti sve u redu s tvojom curicom ❣

Da, pratim i ja, pa sam čitala to, al meni na 3 uzva kod 3 doktorice kasni (privatnica, bolnica i sad socijalna gin).... S tim da je do sad kasnila 1,5-2 tj, a sad već 3 (ali samo trbuh) ....vjerujem ja da će biti sve oke, al svejedno je neki strah i nemir sad u meni i ne mogu se smiriti. Ne znam kako ću dočekati utorak....  Hvala ti ❤️

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Lucyinthesky
    29. Travanj 2021. 11:58

MaloTele hvala ti,a kako bude,zaista me više ništa ne može začuditi .
    Tuma vjerujem da si u totalnoj brizi,ali sigurna sam da će sve biti ok,drži se draga
    MISS dvoznamenkasti broj zvuči super,bome si svašta prošla,sad hrabro do kraja
    Doria drži se,navijam za tebe i baš si me nasmijala jučer s onim pikanjem
    anchy321 pa šta kažu,kako je to moguće?!

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

AuroraB
    29. Travanj 2021. 11:58

Tuma

Pami

Da, pratim i ja, pa sam čitala to, al meni na 3 uzva kod 3 doktorice kasni (privatnica, bolnica i sad socijalna gin)…. S tim da je do sad kasnila 1,5-2 tj, a sad već 3 (ali samo trbuh) ….vjerujem ja da će biti sve oke, al svejedno je neki strah i nemir sad u meni i ne mogu se smiriti. Ne znam kako ću dočekati utorak…. Hvala ti ❤️

A što bi to onda moglo značiti ako i kasni sa razvojem? Neće se to izregulirati nakon poroda?

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Matkiša 😎
    29. Travanj 2021. 12:01

AuroraB bilo je pitanje vremena kad će panika početi 🙈 hvala ti na odgovoru.. Počeli su mi kao menstrualni bolovi i  jaki bolovi u lijevom jajniku i to me uplašilo. S tim da su zatezanja, grčevi i bolne grudi nestale... I sad mi je sto čuda u glavi...

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Anči 💕
    29. Travanj 2021. 12:01

Ja ne znsm jel to samo MM tolko mutav ili...znsci lik mi posalje poruku ja sam gotov..zovem ga pola sata i on se javi i ono kao pa sta je bilo slusam muziku 😡 ja reko pa sts ti ksze doktor..pa nista..i onda sam morala izvlacit iz njegs da bi na kraju reko pa nije gotov nalaz doktorica je na godisnjem treba doc nalaz svaki dan..doci ce i njemu na mail pa da se onda javi za kontrolu opet..znaci sad vec lagano ludim 😡😡😡😡 u pon ili uto idem vadit krv u Osijek ako ne bude gotovo otić ću tamo....

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

⭐ Miss_Ivy ⭐
    29. Travanj 2021. 12:02

Transfer u nedjelju 2.5. To je sve, ne žele davati nikakve info na telefon. Bzvz!! Molim vas cure, jel bi mi mogle objasniti zasto se odluči čekati npr 5 dana. Toliko ce proci kod mene od aspiracije do transfera. Zar se sporije razvijaju? Imam osjecaj da je to loše, jel je?? E, najrađe bi otisla tamo, pa to je moje, zasto ne bi mogla znati! Molim vas, ako koja zna da mi to malo objasni 😘

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

SeniRemmus
    29. Travanj 2021. 12:03

Tuma žao mi je za stresne vijesti, ima jako puno priča gdje je sve ok na kraju tako da vjerujem da je i tvoja takva! ❤
    Munja žao mi je za negativan test😔 Vidim da se malomučiš s forumom i ne kužiš što ti cure pišu:kad kažu stavi sliku, ne misle na avatar sliku profila već na sliku testa od jutros da ti preko filtera probaju naći sjenu druge crte i utješiti te. Kada kažu da napraviš potpis misle da napišeš osnovne info o sebi, mužu, postupku, dijagnozama u potpisu da te lakše savjetujemo i pratimo. Upute za potpis i za sliku su ti na prvim stranicama ovog foruma 🤗🤗

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

MaloTele
    29. Travanj 2021. 12:05

Tuma zelim ti srecu i da sto prije docekas taj utorak,  pokusaj ne zamarati se puno oko toga, puno beba kasni,ne mogu oni to uvijek dobro ni izmjeriti, al zato mogu zabrinuti nas trudnice 🤦 i to ovisi od uzv do uzva sve, sigurna sam da je sve okej, pokusaj se sto manje nervirati jer to samo skodi tvojoj bebici 🤞🤞od moje seke sogorici isto govorili da beba kasni,sva put sve vise i vise i decko se rodio savršen,eno ga 4ipol godine i slave okolo ko hahar, a toliko se bojala svega kolko su je naplasili, samo smireno i bit ce dobro 😘

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.