Rina89, Lucyinthesky suosjećam s vama po pitanju 🐧🐧
Mattan, beta je top! Potpuno očekivano
Anitram nek ti je sa srećom! 🍀🍀
Anksimoron kroz nekih tjedan dana očekum M, pa krećemo ako uspijem izbjeći koronu A ti?
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Jel moram zabost cijelu iglu od orgalutrana ili mogu ko na videu samo pola? I zasto je tako tupa??? Pa to boli 🥶
Meni su rekli da pazim i da skroz ubodem iglice. Je, tupa je. 😟 Meni je bilo važno samo da uhvatim sala među prste. Nije me tada bolilo, ali osjećaj svejedno nije lijep obzirom da je tupa.
Mi uboli 🥲
https://ibb.co/Rhg0kNt
Orangutana malo vise od pola i puuuuno manje boli nego iglom do daske. Od jucer imam rupu jos uvijek. MM mi doso na posao dat 💉💉 i klijentica me skoro dosla spasavati kolko sam viknula zbog glupe tupe igle 🤣 menopur je mala beba za ovo
Ok odustajem od MPO... 😂😂😂 imam mali prag tolerancije na bol..hahahaha...a tog pikanja se uzasno bojim 🤫 mislim da cu ja ic na hitnu da mi to pikaju..hahahahah 😂😂😂😂
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Jel moram zabost cijelu iglu od orgalutrana ili mogu ko na videu samo pola? I zasto je tako tupa??? Pa to boli 🥶
Meni su rekli da pazim i da skroz ubodem iglice. Je, tupa je. 😟 Meni je bilo važno samo da uhvatim sala među prste. Nije me tada bolilo, ali osjećaj svejedno nije lijep obzirom da je tupa.
Mi uboli 🥲
Orangutana malo vise od pola i puuuuno manje boli nego iglom do daske. Od jucer imam rupu jos uvijek. MM mi doso na posao dat 💉💉 i klijentica me skoro dosla spasavati kolko sam viknula zbog glupe tupe igle 🤣 menopur je mala beba za ovo
Ok odustajem od MPO… 😂😂😂 imam mali prag tolerancije na bol..hahahaha…a tog pikanja se uzasno bojim 🤫 mislim da cu ja ic na hitnu da mi to pikaju..hahahahah 😂😂😂😂
Možda nećeš dobiti orangutana.
A ako i dobiješ, do onda si već predaleko zaglibila pa si ga samo metneš.
💔💔💔
Mi uboli 🥲
Ok odustajem od MPO… 😂😂😂 imam mali prag tolerancije na bol..hahahaha…a tog pikanja se uzasno bojim 🤫 mislim da cu ja ic na hitnu da mi to pikaju..hahahahah 😂😂😂😂
Vjeruj da sam to i ja napravila prvi put 🤣 mm me bocka jer se sama nemogu. Kad otkrijem kak stavit video i njega bum stavila 🤣🤣🤣 bas sam snimala za uspomenu i presmjesan je. Ja jaucem i pokusavam se smjeskat a mm se znoji 🤣🤣🤣
👱♀️ 40g , neprohodni jajovodi👨🦱 49 g , savršen
1️⃣. Prirodni IVF/ET , 04/2021 ❌
2️⃣ IVF/ICSI stimulirani,04/2021❌
3️⃣prirodni ICSI,05/2021 ❌
4️⃣stimIVF,05/2022nema ❄, ET 2× 3dnevni
8DNT +, 11DNT beta 69, 13DNT 142.1
UZV 20.6. Imamo Mrvicu 8.7. ❤ 15.7. 21mm
29.7. Imamo 4cm ❤️
12/2023 Lucijan ima 10 mjeseci 💙
Anchy ja vristim na svaki orgalutran. Jako boli a ja sam ti pic** zivota!!! A sad za bebu si sama to dajem , vristim, suze nekad cure, panicarim ali sta cu. Sve za cilj. Tako ces i ti vidjet ces. Iako , kad pocnu bolit ova jaja sto nosis onda se molis Bogu da to prestane boliti, pa kasnije se molis da ne boli nakon aspiracije i tak... u biti... sranje je, al se da izdrzati.
Sada sepam koliko me bole jaja, vucem nogu, jedva piskim, jedva stojim. Ne mogu docekati da mi to sve povade!!!
Mi uboli 🥲
Možda nećeš dobiti orangutana.
A ako i dobiješ, do onda si već predaleko zaglibila pa si ga samo metneš.
😂😂😂😂😂
MTB znaci dok nije majmuncic dobro je 😂😂😂😂
Doria ajde pliz daj video hahahaha 😂😂😂😂
A dobro morat cu samo prezivjet pikanje pa prvi porod, pa ludo derište, pa opet pikanje pa drugi porod pa dva derišta, pa opet pikanje pa treći porod pa tri derišta i onda sam mirna 😂😂😂🤭🤭
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Anchyja vristim na svaki orgalutran. Jako boli a ja sam ti pic** zivota!!! A sad za bebu si sama to dajem , vristim, suze nekad cure, panicarim ali sta cu. Sve za cilj. Tako ces i ti vidjet ces. Iako , kad pocnu bolit ova jaja sto nosis onda se molis Bogu da to prestane boliti, pa kasnije se molis da ne boli nakon aspiracije i tak… u biti… sranje je, al se da izdrzati.
Sada sepam koliko me bole jaja, vucem nogu, jedva piskim, jedva stojim. Ne mogu docekati da mi to sve povade!!!
Jaoo ne mogu ni mislit kako ti je 🥺 ma kao sto kazes sve za bebu 💪 znamo sta ovaj put sve nosi i sad ga idemo izgurat do kraja..kao sto MTB kaze sve cemo mi to njima naplatit 😈😂😂
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
MTB znaci ti si sebi dala dozu i nisi nis “istisnula” kako bi dobila kapljicu pa “bzvz” potrosila lijeka?
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Hahahah Doria baš si me nasmijala! Nije bilo šanse da ovog mog na govorim da me pika. Svaki put bi se samo stresao od pomisli.
Ja se cijeli dan previjam od nekakvih bolova, dan nakon aspiracije. Sad sam skuzila, mislim da su vjetrovi, baš me muče neki grčevi. Kuham si suhe šljive, MM je izašao van 🤣
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji