Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    28. Travanj 2021. 19:54

anchy321

Dada hvalaa 🥰
    Kako si ti? ☺️

Hvala na pitanju....
    Hvala Bogu super, da ne ureknem 🤞🤞već  par dana sam puna energije i manje mi je zlo...sinoć sam povraćala ali to je ništa kako je bilo prošlih dana ... možda je počelo uživanje 💟💟
    Čekam baby watcher i kratim si dane kako znam ,baš je dosadno na bolovanju 😅😅😅 ali ne žalim se bas puno... 🥰🥰🥰

endometrioza

Matkiša 😎
    28. Travanj 2021. 19:54

Piky

Doria

Jel moram zabost cijelu iglu od orgalutrana ili mogu ko na videu samo pola? I zasto je tako tupa??? Pa to boli 🥶

Da baš je tupa, ja se šokirala, ali kad probije onda ti je svejedno jeli cijela ili pola, ja sam do kraja gurnula.

Omg kad se sjetim, ja uprla ko manijak, igla se savila ali ne ulazi 😂😂😂 onda sam je piknula kao za pikado 😂😂 savjetovali su me uvijek ukoso malo dati i bilo je ok 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Piky
    28. Travanj 2021. 20:00

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

anchy321

Doria

Rina89

Doria

Jel moram zabost cijelu iglu od orgalutrana ili mogu ko na videu samo pola? I zasto je tako tupa??? Pa to boli 🥶

Meni su rekli da pazim i da skroz ubodem iglice. Je, tupa je. 😟 Meni je bilo važno samo da uhvatim sala među prste. Nije me tada bolilo, ali osjećaj svejedno nije lijep obzirom da je tupa.

Mi uboli 🥲
    https://ibb.co/Rhg0kNt
    Orangutana malo vise od pola i puuuuno manje boli nego iglom do daske. Od jucer imam rupu jos uvijek. MM mi doso na posao dat 💉💉 i klijentica me skoro dosla spasavati kolko sam viknula zbog glupe tupe igle 🤣 menopur je mala beba za ovo

Ok odustajem od MPO… 😂😂😂 imam mali prag tolerancije na bol..hahahaha…a tog pikanja se uzasno bojim 🤫 mislim da cu ja ic na hitnu da mi to pikaju..hahahahah 😂😂😂😂

Možda nećeš dobiti orangutana.
    A ako i dobiješ, do onda si već predaleko zaglibila pa si ga samo metneš.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

anchy321

Doria

Rina89

Doria

Meni su rekli da pazim i da skroz ubodem iglice. Je, tupa je. 😟 Meni je bilo važno samo da uhvatim sala među prste. Nije me tada bolilo, ali osjećaj svejedno nije lijep obzirom da je tupa.

Mi uboli 🥲
    https://ibb.co/Rhg0kNt
    Orangutana malo vise od pola i puuuuno manje boli nego iglom do daske. Od jucer imam rupu jos uvijek. MM mi doso na posao dat 💉💉 i klijentica me skoro dosla spasavati kolko sam viknula zbog glupe tupe igle 🤣 menopur je mala beba za ovo

Ok odustajem od MPO… 😂😂😂 imam mali prag tolerancije na bol..hahahaha…a tog pikanja se uzasno bojim 🤫 mislim da cu ja ic na hitnu da mi to pikaju..hahahahah 😂😂😂😂

Možda nećeš dobiti orangutana.
    A ako i dobiješ, do onda si već predaleko zaglibila pa si ga samo metneš.

Baš tako.. 🤣🤣🤣
    Ja sam se tresla kao da imam padavicu muž me primio za ruku da se ne ozljedim. I ne da sam zabila iglu do kraja nego da je moglo ušlo bi i pola inekcije 🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤣🤣🤣

🙋‍♀️32 🙋‍♂️44
    Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
    3/2020 insem. - stigla M
    7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
    9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
    Beta
    19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
    20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
    04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
    26.04 ET, 10.5 beta

Anči 💕
    28. Travanj 2021. 20:01

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

anchy321

Dada hvalaa 🥰
    Kako si ti? ☺️

Hvala na pitanju….
    Hvala Bogu super, da ne ureknem 🤞🤞već par dana sam puna energije i manje mi je zlo…sinoć sam povraćala ali to je ništa kako je bilo prošlih dana … možda je počelo uživanje 💟💟
    Čekam baby watcher i kratim si dane kako znam ,baš je dosadno na bolovanju 😅😅😅 ali ne žalim se bas puno… 🥰🥰🥰

Sta si bila rekla jel za nekih tjedan dana dolazi 👌
    Ja se iskreno nadam da počinje mirno razdoblje da se možeš opustit i uzivat u trudnoci 🥰

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Doria
    28. Travanj 2021. 20:02

Lindsay

Anchyja vristim na svaki orgalutran. Jako boli a ja sam ti pic** zivota!!! A sad za bebu si sama to dajem , vristim, suze nekad cure, panicarim ali sta cu. Sve za cilj. Tako ces i ti vidjet ces. Iako , kad pocnu bolit ova jaja sto nosis onda se molis Bogu da to prestane boliti, pa kasnije se molis da ne boli nakon aspiracije i tak… u biti… sranje je, al se da izdrzati.
    Sada sepam koliko me bole jaja, vucem nogu, jedva piskim, jedva stojim. Ne mogu docekati da mi to sve povade!!!

Koliko ih imas? I kad je aspiracija? Ja ih imam 7-8 (jucer) i sutra zadnja folikulometrija i subota aspiracija. Mene ne boli nista 😁 napuhan mi je trbuh, ne lezim na trbuhu jer mi je cudan osjecaj. Boli me samo koza na trbuhu jer sam izbodena ko goblen 😖😖 i teska sam si ko pred mengu koja jako kasni, nista drugo. 

👱‍♀️ 40g , neprohodni jajovodi👨‍🦱 49 g , savršen
    1️⃣. Prirodni IVF/ET , 04/2021 ❌
    2️⃣ IVF/ICSI stimulirani,04/2021❌
    3️⃣prirodni ICSI,05/2021 ❌
    4️⃣stimIVF,05/2022nema ❄, ET 2× 3dnevni
    8DNT +, 11DNT beta 69, 13DNT 142.1
    UZV 20.6. Imamo Mrvicu 8.7. ❤ 15.7. 21mm
    29.7. Imamo 4cm ❤️
    12/2023 Lucijan ima 10 mjeseci 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Travanj 2021. 20:04

Otišla moja soc ginekologica u privatnike. Poslala mi zadnje uputnice i to je to.
    Držte mi fige da je zamijeni netko normalan. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Travanj 2021. 20:05

ribic, bolje je da ti taj zrak ostane unutra. Samo drži iglu okomito, da zrak bude na vrhu šprice, a ne na dnu, kod igle. Onda ti taj zrak pomogne da se na kraju cijeli lijek ubrizga u tebe (inače ostane u onom kanaliću prema igli) i da se utisne u tebe.

Zaboravi ono sa filmova da će te zrak ubiti ako ga ubrizgaš malo - da je tako, pola nas bi bilo mrtvo, a naši muževi milioneri od svih tih tužbi.

💔💔💔

AuroraB
    28. Travanj 2021. 20:06

Ma ja se nikad više neću igrati sa tim zrakom i izbacivati ga! Nije da se pucamo u venu i da ima ne znam koliko zraka unutra... 2. postupak, prvo pikanje Rekovelleom, navinuli smo dozu i onda se sjetili da idemo malo izbaciti zrak, pa smo malo izbacili zrak, kad ono doza otišla na nulu, mi ponovno navinuli, suprug me upikne, ja ubrizgavam, traje čudno dugo i ide presporo nekako... da bi pred kraj svih pikanja skužili da vjerojatno jedna doza fali!! Nikad nismo to do kraja odgonetnuli jer me povelo dalje sve oko aspiracije i sl., ali mislim da smo mi prvi puta ubrizgali duplu dozu zbog toga naštimanjavanj i izbacivanja zraka....  Ovaleap i Cetrotide su bog bogova za ovo sve ostalo!

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    28. Travanj 2021. 20:07

anchy321

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

anchy321

Dada hvalaa 🥰
    Kako si ti? ☺️

Hvala na pitanju….
    Hvala Bogu super, da ne ureknem 🤞🤞već par dana sam puna energije i manje mi je zlo…sinoć sam povraćala ali to je ništa kako je bilo prošlih dana … možda je počelo uživanje 💟💟
    Čekam baby watcher i kratim si dane kako znam ,baš je dosadno na bolovanju 😅😅😅 ali ne žalim se bas puno… 🥰🥰🥰

Sta si bila rekla jel za nekih tjedan dana dolazi 👌
    Ja se iskreno nadam da počinje mirno razdoblje da se možeš opustit i uzivat u trudnoci 🥰

Piše do ponedjeljka 🙏 jedva čekammmmm , baš sam nestrpljiva i nervozna 💟

endometrioza

AuroraB
    28. Travanj 2021. 20:09

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Otišla moja soc ginekologica u privatnike. Poslala mi zadnje uputnice i to je to.
    Držte mi fige da je zamijeni netko normalan.

Mogla si i sama aplicirati za radno mjesto koliko već svega znaš 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.