Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Veljača 2021. 21:16

Ruska1986

MTB

Ruska1986

Inace, na Fox lifeu je film koji moj muz voli(iz ne znam kojeg razloga) a ja bi gledala Rockyja 2 😂😂😂

Pa ja ne znam tko je tu trudnica, on ili ti?

Aj ti reci 🤷🏻‍♀️😂

Jesi li mu rekla da beba to želi gledati? 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Veljača 2021. 21:17

Lucyinthesky

MTB

anchy321, mene je tako sjeklo kad su mi pucale ciste. Nema smisla da sad ideš provjeravati, u drugoj polovici ciklusa često imamo ciste. Odi tokom ili neposredno nakon menstruacije da provjeriš, ako te brine.

Lucyinthesky, pa nadam se da najavi ranije. Je li zna on koliko mi treba da nabavim nove suplemente???
    Iako, ne znam jesi li ti radila mutacije? Meni sad zna da nemam MTHFR pa će možda biti drugačije.
    Btw, koje ostalo?

Nisam radila. Duphaston, folacin, utrići, andol, normabel.

OK, onda je zato folacin. Utrići mi je isto jasno. Umjesto andola ću ja dobiti Clexane.
    Čemu normabel & duphaston?

💔💔💔

Lucyinthesky
    21. Veljača 2021. 21:20

MTB

Lucyinthesky

MTB

anchy321, mene je tako sjeklo kad su mi pucale ciste. Nema smisla da sad ideš provjeravati, u drugoj polovici ciklusa često imamo ciste. Odi tokom ili neposredno nakon menstruacije da provjeriš, ako te brine.

Lucyinthesky, pa nadam se da najavi ranije. Je li zna on koliko mi treba da nabavim nove suplemente???
    Iako, ne znam jesi li ti radila mutacije? Meni sad zna da nemam MTHFR pa će možda biti drugačije.
    Btw, koje ostalo?

Nisam radila. Duphaston, folacin, utrići, andol, normabel.

OK, onda je zato folacin. Utrići mi je isto jasno. Umjesto andola ću ja dobiti Clexane.
    Čemu normabel & duphaston?

To ti je dio standardne terapije kod njih, jedno je progesteron, a normabel po potrebi, tako stoji u otpusnom pismu.Mislim da su to sve cure dobile.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Rora8290
    21. Veljača 2021. 21:29

Pozdrav curke, evo mene opet 😁 jel mi se može javiti koja cura s Vuk Vrhovca, trebam dobiti za par dana i krenuti u FET. Jel i dalje procedura da se zove na 1dc ? A dolazi na 3dc s covid testom? I kako i gdje da ga napravim? Mene to sve buni jer se kod nas u Sisku čeka test 2 ili 3 dana 😑 I znači od dana kada dobijem i zovem ih imam 2 dana fore do 3dc da ga napravim? Ako može pomoć  svaka info dobro došla, hvala svima 😘

• ribic
    21. Veljača 2021. 21:37

Andriana111 Nece mi citirat, izludim tu nekad.

Da. Mislila sam na vodeci folikul i koliko ti ih bude nakon Letrazola. 

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Mimi05
    21. Veljača 2021. 21:43

Bok cure... Sinoć se puknula sa štopericom... Ujutro u 8ipo imam inseminaciju.. Držite fige

Ja 38,on 47
    nalazi svi uredni i meni i njemu
    1- Klomifen od 3-5 dana, Ovitrelle,
    prva inseminacija 22.02.2021...utrogestan
    08.03.2021..Beta neg.
    čekamo njega da se vrati kući pa slijedi nastavak...
    uzimam magnezij,omega3,vitamin E,C, Q10,Prenatal

sbjelisi
    21. Veljača 2021. 21:45

Wohoooo mimi 💕
    Cure, hvala! Predivne ste 💕

oharascarlett14@gmail.com

curly29
    21. Veljača 2021. 21:46

Marinela87

Dada i ja osjecam tako kao ti, kao sve tu opisano.. Bockanja, bolove, slicno menstrualnim, pa probadanja,oko jajnika, pa u sredini..onda kukam muzu, a kad na koji sat nestanu, prepadnem se. Osim toga osjecam jos samo veci umor, oko 5 popodne sta se mene tice, moze zavrsit dan😂 inace super, nastavila sam vjezbat ali smanjenim intenzitetom, puno hodam po sumama, parkovima s psom.. Sutra mi je pregled 😧😧 strah mee!!! bit ce to po mojoj racunici 5+5 ako brojim od prvog dana zadnje menge.. Nece se nista puno vjerojatno vidjet ali nadam se da ono sto vidi ce bit ok!!!! Uspjela sam se okupirat cijwli dan druzenjima da ne mislim, a sad se bacam na netflix

Srecno sutra, bice sve ok! ♥️

Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
    👩🏼‍🦱 30 (Blagi PCOS)
    🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
    ProFertil (oboje)
    Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
    Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
    Planiran postupak 3.2021
    https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png

manemoj
    21. Veljača 2021. 21:47

BjeliS sretno sutra 🤞🏻❤️
    Mila-Milica isto, držim fige da sve bude super ❤️
    SMattan sutra je i tvoja beta 🎉🎉🎉
    Baš neki super dan sutra 🥰🥰🥰

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

manemoj
    21. Veljača 2021. 21:47

Marinela sam mislila 🤦🤦 sretno sutra 🥰

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.