LucyLouMiss_Ivy, wooohooooo!!! Super endo, lijepe brojke!
Marta82, kad ne gledaš listurazigrana, woohooo, lijepa brojka!!
Teja1408, trebala bi dobiti terapiju. Ako ne dobije od MPO, onda nek traži od ginekologa i LOMa. I to nek napravi odmah, taman će joj se spustiti do onda (a i to će joj dignuti kvalitetu jajnih stanica). Spustit će joj se to u 2, 3 tjedna, taman za postupak. Najbolje je da bude ispod 2, tako da nije da joj je malo povišeno.
Inače, postoje suplementi, Kelp alga, koja pomaže, ali ne bih se ja igrala s tim toliko blizu postupka.
Ruska1986
Mtb kad već spominješ kelp algu, ja ne koristila 3mj,i dozu s 88 spustila na 75,tsh mi skočila na 3 ipo i evo sD na dozi 100 jer se nije spustila ništa u misec dana kad sam vratila na 88
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
Hvala vam, tetke nase! 🤗❤ maloprije je bila kod mene i gleda.. ja ju zovnem, a ona gleda okolo i onda skuzi mene. Bas me pogledala u oci, ma predivno nest 🤗 ne zalim niti jednog trena patnje( a stvarno je bilo). Zelim nam da bude sto vise ovakvih vijesti i navijam sad i jace nego prije(ako je to moguce uopce). I da, unatoc svemu, ja bi opet odabrala vaginalni porod. Ali, kad bi i ostala trudna, isla bi odma na carski..
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
RuskaKatarina je prava mala ljepotica a ima na koga i biti 🥰 baš sam se rastopila sva ❤️
Sanjich, Dada krenuo je izgleda ovaj bolji period 🎉🎉🎉
Ja još imam onu kao knedlu u grlu i zna mi biti slabi ali mogu napokon jesti.. već tri dana i onda se baš bas najedem i onda imam osjećaj da ću eksplodirati jer se želudac smanjio 😅. I moram reći da mi se malo već vidi trbuh 🙈
Nadam se da sad kreće onaj super dio.
I meni se vidi i to bi rekla cak i dosta s obzirom na tjedne.. I dosta visoko mi se cini da nosim bas cu pitat sljedeci put doktora 🤰🙃👶😍🍀
Pozdrav svima!forum je pun jako korisnih info i negdje je vjerojatno odgovor i na moje pitanje ali da ne citam sve evo moje dileme.
Spremam se na FET(prirodni,planirane folikulometrije od 8 dc) ovaj ciklus,pa me malo muci to sto postoji mogucnost da mi transfer pada na nedjelju(a i prve folikulometrije za vikend)znate li rade li u sv.Duhu transfere i folikulometrije vikendom?ako ne,kakva je procedura,dobije se štoperica da se ovulacija "naštima" da transfer ne bude vikendom?blastociste su u pitanju,to znaci da je npr.ovulacija 12. ti dan ciklusa,onda bi transfer bio 16 ti dan?
Naravno da sve to mislim pitati i dr ali prilicno sam nestrpljiva a ovaj malo raniji dolazak menge mi sve pomaknuo🙈
Ruska1986 malena Kate je divna zaista, prava ljepotica ❤️🥰Kako se ti osjećaš?
LucyLou drago mi je što si konačno sa mamom i želim joj brzi oporavak 🤞❤️
vuky hvala što me se sjetiš ❤️
Rina89 meni se to čini ok rezultat i želim ti sreću za dalje. Definitivno se pratimo!
Razigrana tebi također želim sreću, tu smo si blizu, ja, sam jučer imala aspiraciju. Gdje si u postupku?
Mene su zvali i navodno imamo 9 embrija koji izgledaju ok, u blagom šoku sam 😳
Sutra ću saznati plan za dalje ako opstanu.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Ruska1986 malena Kate je divna zaista, prava ljepotica ❤️🥰Kako se ti osjećaš?
LucyLou drago mi je što si konačno sa mamom i želim joj brzi oporavak 🤞❤️
vuky hvala što me se sjetiš ❤️
Rina89 meni se to čini ok rezultat i želim ti sreću za dalje. Definitivno se pratimo!
Razigrana tebi također želim sreću, tu smo si blizu, ja, sam jučer imala aspiraciju. Gdje si u postupku?
Mene su zvali i navodno imamo 9 embrija koji izgledaju ok, u blagom šoku sam 😳
Sutra ću saznati plan za dalje ako opstanu.
Umorno 🥴🥴🥴 al bice to sve dobro! 9 embrija! Pa svaka cast, super broj 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Hvala vam, tetke nase! 🤗❤ maloprije je bila kod mene i gleda.. ja ju zovnem, a ona gleda okolo i onda skuzi mene. Bas me pogledala u oci, ma predivno nest 🤗 ne zalim niti jednog trena patnje( a stvarno je bilo). Zelim nam da bude sto vise ovakvih vijesti i navijam sad i jace nego prije(ako je to moguce uopce). I da, unatoc svemu, ja bi opet odabrala vaginalni porod. Ali, kad bi i ostala trudna, isla bi odma na carski..
Jel ti je donose ili je stalbo s tobom..juuj slatkica 😍
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Pozdrav svima!forum je pun jako korisnih info i negdje je vjerojatno odgovor i na moje pitanje ali da ne citam sve evo moje dileme.
Spremam se na FET(prirodni,planirane folikulometrije od 8 dc) ovaj ciklus,pa me malo muci to sto postoji mogucnost da mi transfer pada na nedjelju(a i prve folikulometrije za vikend)znate li rade li u sv.Duhu transfere i folikulometrije vikendom?ako ne,kakva je procedura,dobije se štoperica da se ovulacija "naštima" da transfer ne bude vikendom?blastociste su u pitanju,to znaci da je npr.ovulacija 12. ti dan ciklusa,onda bi transfer bio 16 ti dan?
Naravno da sve to mislim pitati i dr ali prilicno sam nestrpljiva a ovaj malo raniji dolazak menge mi sve pomaknuo🙈
Pozdrav Hermione, ja sam isto u prirodnom ciklusu za Fet, inače sam imala ovulaciju 18,19 ti dan, a ovaj put 24ti dan i folikul je na 20mm još nije pukao, meni je isto blatocista i rekao je doktor ona se može vraća 4ti ili 5ti dan
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
Ruska, Kate je predivna! 😍
Čestitke još jednom ❤️
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Pozdrav Hermione, ja sam isto u prirodnom ciklusu za Fet, inače sam imala ovulaciju 18,19 ti dan, a ovaj put 24ti dan i folikul je na 20mm još nije pukao, meni je isto blatocista i rekao je doktor ona se može vraća 4ti ili 5ti dan
Hvala Marta82!ma da,zapravo se moze dogoditi da mi ovulacija bude prije/kasnije nego sto pretpostavljam.ali ciklusi su mi 27,28 dana(,ovaj je bio 26 dana )a ja pretpostavljam po nekim simptomima (bolovi,plodna sluz)da mi ovulacija bude 12 ti dan otprl.u tom slucaju 5 ti dan od ovulacije bi padao bas u nedjelju.to je jedna od mogucnosti,pa sad razbijam glavu s tim jer znam koliko je vazno da se u ovoj MPO prici sve savrseno poklopi!🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji