Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ssanjas
    23. Travanj 2021. 09:46

Sunny muz je isto bio na Tese kod dr Hauptman.al nama je preporucio dr. L. Š. u petrovoj.medutim s obzirom na cekanje kod nje mi smo se odlucili za IVF polikliniku.a papire nam je potpisivao prof Ježek jer je on sef tamo.sa papirima koje su ti dali u poliklinici ides u tajnistvo na rebro(zavod za transfuzijsku medicinu),glavna zgrada,tamo ostavis papire i oni ce vam ih pečatirat,potpisat i vratit.samo nemojte se zeznit ko i mi pa ne racunat na to da morate i za to proc kroz trijazu 🤣 i najbolje vam se javit prvo na mail da znate kome morate predat papire(banka.sjemenika@kbc-zagreb.hr) pa poslije toga slat ili osobno nosit papire u ministarstvo zdravstva.mi smo sve rijesili u dan i po ali smo ganjali doktore svukud jer radi covida je sad sve drugacije 🤦‍♀️
    I zelin vam svu srecu i da cim prije ispunimo nase zelje  🥰 

Alice puno hvala 😊

sanjass322@gmail.com

Ruska1986
    23. Travanj 2021. 09:47

Info! Da nije tragicno, bilo bi komicno 😂😂 sve ok sa malom, pregled uredan, al nist se ne dogadja. Idem kuci opet! 😭😭😭  vracam se za 3, 4 sata ako se nastavi krvarenje, ako se sve smiri, onda kontrola za 2 dana. Ja definitivno nikad necu rodit 😥

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Sunny_🐣
    23. Travanj 2021. 09:49

Alice

Sunny_

Alice

Sanjassodlicno bas mi je deago radi vas, zeeelim vam svu srecu i svakako javljaj novosti😘 Oporavio se skroz hvala bogu😉
    Sunny hvalaa ti na lijepim rijecima🥰 takodjer i ja vama zelim svu srecu i da taj jedan postupak bude uspjesan🤞🏻
    Kod vas je isto bio los nalaz biopsije? Kak to da ste odlucili privatno otici a ne u Petrovu posto je transfer laksi kad je sve u istoj bolnici? 🤓 Da li ste s nalazom biopsije bili još negdje na konzultacijama?
    Ruskaaaa sretnoooooo💪🏻🍀
    Matkiša ovo je baš lijepo slika za dobro jutro😍😍

da, lijevi testis ništa, u desnom u 2 uzorka pronađeni sprematidi i oskudni spremiji. Biolog je odobrio uzroke da možemo ići u postupak, ali nam je rekao da ni on sam ne zna što ga očekuje kad to odmrzne. Nada se da će biti par komada za oplodnju. Tako da šanša je mikronska, ali idemo probati
    Nama je dr. hauptmann preporućio biologa u Repromedu i njemu poslao nalaz biopsije. Zato smo se odlučili za njih. Osim njima nismo nigdje drugo slali nalaz biopsije.

Znaci ista situacija kao i kod nas lijevi testis nista a desni nesto malo. Nama dr.Hauptman nije nikog preporucio cudi meSamo je rekao da je šansa jako mala i da je isto pitanje ko zna sto ceka biloga kad odmrzne.
    Sad si me zaintrigirala s tim dr.Patrikom u Repromedu što vam je preporucio ga, ne znam da li ima smisla da odemo na razgovor i mišljenje u neku od privatnih poliklinika s obzirom na tako loš nalazPretpostavljam da nam nece baš nesto drugo reci od ovoga što nam je prekjucer bilogica u Petrovoj rekla a to je jedan maksimalno dva postupka ovisno kolko toga bude kada se odmrzne.

ja sam isto prvo bila za Petrovu, ali smo se onda zbog minimalne šanse, preporuke Hauptmana i tog slavnog biologa odlučili za Repromed  možete u Repromed poslati nalaz biopsije i pitati njihovo mišljenje. Ali ja mislim da će vam reći isto što u Petrovoj. Inače Patrik (biolog u Repromedu) je prije bio biolog u Petrovoj. Stvarno slovi kao najbolji pa smo odlučili prepustit naše stanice u njegove ruke 🙏🙏
    Jedino što Repromed ne radi preko HZZOa tako da kod njih cijeli postupak plačamo.

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

• ribic
    23. Travanj 2021. 09:51

Ruska a taman sam cijeli tjedan mantrala da je danas (mojoj naj frendici je rockas). I eto!

Sretno i jedva cekamo slikice male Kate 😍

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

BAJOMA
    23. Travanj 2021. 09:55

Ruska sretnooo🤞🤞🤞🙏🏻🤩😘😍🥰

Tuma
    23. Travanj 2021. 09:56

Ruska1986

Info! Da nije tragicno, bilo bi komicno 😂😂 sve ok sa malom, pregled uredan, al nist se ne dogadja. Idem kuci opet! 😭😭😭 vracam se za 3, 4 sata ako se nastavi krvarenje, ako se sve smiri, onda kontrola za 2 dana. Ja definitivno nikad necu rodit 😥

Ajoj 😅😅 koja će ta mala šefica biti, pa vi nećete znati kuda sa sobom 😂

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

BAJOMA
    23. Travanj 2021. 09:57

Matkiša 😎

Ja ću se malo ubaciti sa ovim ljepotanom 🥰

Pravo smišan😍🥰🙏🏻🤞

Sunny_🐣
    23. Travanj 2021. 09:58

sanjass

Sunnymuz je isto bio na Tese kod dr Hauptman.al nama je preporucio dr. L. Š. u petrovoj.medutim s obzirom na cekanje kod nje mi smo se odlucili za IVF polikliniku.a papire nam je potpisivao prof Ježek jer je on sef tamo.sa papirima koje su ti dali u poliklinici ides u tajnistvo na rebro(zavod za transfuzijsku medicinu),glavna zgrada,tamo ostavis papire i oni ce vam ih pečatirat,potpisat i vratit.samo nemojte se zeznit ko i mi pa ne racunat na to da morate i za to proc kroz trijazu 🤣 i najbolje vam se javit prvo na mail da znate kome morate predat papire(banka.sjemenika@kbc-zagreb.hr) pa poslije toga slat ili osobno nosit papire u ministarstvo zdravstva.mi smo sve rijesili u dan i po ali smo ganjali doktore svukud jer radi covida je sad sve drugacije 🤦‍♀️
    I zelin vam svu srecu i da cim prije ispunimo nase zelje 🥰

Alicepuno hvala 😊

hvalaaaa ti 🥰 znaci ne treba ništa ovjeravati kod javnog bilježnika?

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

• Marta82
    23. Travanj 2021. 10:00

Ruska1986

Info! Da nije tragicno, bilo bi komicno 😂😂 sve ok sa malom, pregled uredan, al nist se ne dogadja. Idem kuci opet! 😭😭😭 vracam se za 3, 4 sata ako se nastavi krvarenje, ako se sve smiri, onda kontrola za 2 dana. Ja definitivno nikad necu rodit 😥

A čudo jedno, kako neće vanka, drž se❤️

🧔1990.,spermiogram dobar
    👩‍🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
    2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
    2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
    2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
    2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
    2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
    Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2

stani
    23. Travanj 2021. 10:02

Ruska ....sretno sretno sretno mami i Kati 🙏🏻❤️
    Tiinaa draga sretno na fetu, nemoj zaboravit krumpirice 😅😘
    Matkiša kako ti lipo tamni test, to je to 😍🎉

JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
    12/2020 & 01/2021: AIH 0
    03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
    16.04. 💔 vanmatericna op.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.