Pa ne znam sta bi vam rekla! Ovdje je takva guzva da je dosla zena sa trudovima u razmaku od valjda 3 minute i stoji kod saltera vec 10. Umire od bolova! To ce danas kaos bit
Da, jedno rodilište, a trudnice iz dvije bolnice. Koma. 😓 Nadam se da će to kod tebe brzo, dobro si ti to iskombinirala, taman kak si i mislila da u pon opet stignete na LjJNS😂 sretno ti i javljaj nam se kad ćeš moći 🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
AuroraB 😂😂 čuješ Ruska1986? Jel imam stići tebe pa da zajedno? Haha
Sunnny ma mora biti za oplodnju 💛 i bit će!
A meni se moja crta čini jača i crvenija nego što je bila u 1.fetu kad je bila biokemijska… Ali dug je još put do dobre bete a onda i dalje… Nadam se da će se ovaj bit bolje izboriti…
Ovdje je očito nestašica tableta, čekala sam Utriće i Estrofem 4 dana da dođu u ljekarnu, a već par mjeseci se patim da nađem Utriće, a znate da mi to za 10 dana potrošimo i moram dobro paziti da puuuno unaprijed naručim nove… .. A sad mi uopće lijekovi nisu ni sjeli u sustavu… Gubim dane i živce s tim sustavom
Imam ti ja paket utrica viska, i idem u sri za zg, ako zaglibi javi, pa donosim.. ako si negdje od gore. Ruska, sretnooo !!!!! Jeiiii, danas ces upoznati svoju curicu !!!
Hvala ti... Napravila sam ja sebi zalihe hehe , iz Slavonije sam 🙈
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Matkiša, u Zg nema nikakvih problema sa utrićima, vidi možeš li nekako odavdje nabavljati...
💔💔💔
Matkiša, u Zg nema nikakvih problema sa utrićima, vidi možeš li nekako odavdje nabavljati…
Nadam se da je to bilo trenutno i zbog ovog ludila, sa novcima, ako potraje morat ću se bolje organizirati...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sanjassodlicno bas mi je deago radi vas, zeeelim vam svu srecu i svakako javljaj novosti😘 Oporavio se skroz hvala bogu😉
Sunny hvalaa ti na lijepim rijecima🥰 takodjer i ja vama zelim svu srecu i da taj jedan postupak bude uspjesan🤞🏻
Kod vas je isto bio los nalaz biopsije? Kak to da ste odlucili privatno otici a ne u Petrovu posto je transfer laksi kad je sve u istoj bolnici? 🤓 Da li ste s nalazom biopsije bili još negdje na konzultacijama?
Ruskaaaa sretnoooooo💪🏻🍀
Matkiša ovo je baš lijepo slika za dobro jutro😍😍
da, lijevi testis ništa, u desnom u 2 uzorka pronađeni sprematidi i oskudni spremiji. Biolog je odobrio uzroke da možemo ići u postupak, ali nam je rekao da ni on sam ne zna što ga očekuje kad to odmrzne. Nada se da će biti par komada za oplodnju. Tako da šanša je mikronska, ali idemo probati
Nama je dr. hauptmann preporućio biologa u Repromedu i njemu poslao nalaz biopsije. Zato smo se odlučili za njih. Osim njima nismo nigdje drugo slali nalaz biopsije.
Znaci ista situacija kao i kod nas lijevi testis nista a desni nesto malo. Nama dr.Hauptman nije nikog preporucio cudi me Samo je rekao da je šansa jako mala i da je isto pitanje ko zna sto ceka biloga kad odmrzne.
Sad si me zaintrigirala s tim dr.Patrikom u Repromedu što vam je preporucio ga, ne znam da li ima smisla da odemo na razgovor i mišljenje u neku od privatnih poliklinika s obzirom na tako loš nalazPretpostavljam da nam nece baš nesto drugo reci od ovoga što nam je prekjucer bilogica u Petrovoj rekla a to je jedan maksimalno dva postupka ovisno kolko toga bude kada se odmrzne.
•👩🏻32 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
vitamin D 25000
planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
•🧔🏻 30 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
12/22 otkriven hashimoto
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Ruska i Kate Idemoooo ❤❤
Sanjich daj vrati sliku i potpis 🤗🤗
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Sortiraj odgovore
Najstariji