Jutroooo......Kad ste pocele osjeciti neke promjene, da se nesto desava, koj dan nakon sto su vam vratili embrice….ja sam uplovila u dan dva, smireno, bez obzira na jucerasnji potres 🙃🙃🙃
Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete
Cure drage, nama je jučer uslijedio šok. MM je išao na ultrazvuk testisa i prostate i dr. je rekla da teško da će se kod njega išta naći jer su mu testisi manji i to jedan je 7 ccm a drugi 10 ccm (kako piše u nalazu) i da se ne nadamo apsolutno ničemu kad mu budu radili MICRO -tesu. On je pitao kako to, kako onda već imamo jedno dijete koje smo dobili bez problema, a ona nije znala odgovoriti. Nakon što sam jučer to čula, isplakala sam se kao nikada jer je ubila sve moje nade… 😔😔🥺
Evo malo pozitive. I mi imamo neopstruktivnu i u TESE postupku su našli dovoljno za ICSI 😊
MM ima također male testise i uz to visok fsh. NOA je otkazivanje testisa, zato i jesu u TESE postupku manje šanse u odnosu na opstruktivnu azospermiju gdje je problem samo u prijenosu, a ne u proizvodnji. Ali to što su manje šanse ne znaci da nece nista naci. Dr. vam je iskreno rekla da su manje šanse sa tom dijagnozom, ali nemojte se obeshrabriti. Buduci da imate vec jedno dijete, i njemu je fsh uredan ako se dobro sjecam ja sam sigurna da ce TESE biti uspješan 💪💪da li je TM u zadnjih 7 god prebolio zaušnjake? Oni mogu uzrokovati azo
Nije. I što je dovelo do svega toga, zaista ne znamo. Koliko su ljudi zlobni, čak su ga pitali neki da li je siguran da je dijete njegovo… UŽAS😡. Tek sad vidim koliko su ljudi zlobni…
pustite sad druge, vi se fokusirajte na vas ljudi će uvijek gurati nos gdje im nije mjesto. I jedan dobronamjerni savjet, bolje vam je da što manje ljudi zna kroz što prolazite.
ja sam u početku htjela s nekim osobama podijeliti jer sam mislila da će mi biti lakše, MM nije htio da itko zna. Dans sam jako sretna što nismo nikome rekli (osim roditeljima) i da kroz to prolazimo isključivo nas dvoje bez uplitanja drugih osoba. Koliko god ljudi oko nas bili dragi i voljeli nas, ne mogu oni potpuno shvatiti kroz što prolazimo. Budite jedno drugom podrška to je najbitnije sada 🥰
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Propisala mi je kapi D3 4000IU
I ovo misli pod malo. 🤦🏻♀️
https://ibb.co/KF1X79
To ti nije dovoljno.Traži dr opće prakse recept za Dvital 25000 - pije se 1 ampula tjedno, apsorbira se bolje i ne uzrookuje nikakve pribavne probleme. Čak je ok okusa. Traži je svakako, ovo je važno!
On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
spontana trudnoća 2014.
AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
Propisala mi je kapi D3 4000IU
I ovo misli pod malo. 🤦🏻♀️
https://ibb.co/KF1X79
To ti nije dovoljno.Traži dr opće prakse recept za Dvital 25000 - pije se 1 ampula tjedno, apsorbira se bolje i ne uzrookuje nikakve pribavne probleme. Čak je ok okusa. Traži je svakako, ovo je važno!
Dal se može to kupiti u nekoj ljekarni?
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
munja negdje 5./6.dnt trodnevnog. Ostra kratka probadanja sam osjecala. Ali tudi simptomi ti nista ne znace. Beta je jedini pokazatelj ;)
Sretno 😘
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Jutroooo……Kad ste pocele osjeciti neke promjene, da se nesto desava, koj dan nakon sto su vam vratili embrice….ja sam uplovila u dan dva, smireno, bez obzira na jucerasnji potres 🙃🙃🙃
Jutro, ja odmah, isto poslijepodne i idući dan - štrecanje, peckanje, pikanje u maternici. Bilo je vrlo "burno" do 5+4, od tad tišina, pa ćemo vidjeti sutra na UZV 6+4 kakvo je stanje.
Puno cura nema nikakve simptome, tek beta pokazuje da se nešto dogodilo.
spontana trudnoća 2014.
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
BAJOMA kako divna bebica!Sunflower, dok sam rano jutros pročitala ostatak prepiske, slikica je nestala.. Najrađe bih te žicala da je staviš opet :-) Je si li sad kad si prespavala postala svjesna da dolaze
? Ili još u nevjerici gledaš fotkicu s UZV? Ili si si ostavila vremena do idućeg UZV?
Tea - žao mi je prvenstveno zbog stava doktorice, no sreća je ta što njen loš defetistički stav nema nikakvog utjecaja na konačan rezultat. Koliko sam shvatila po tvojim komentarima, od prve spontane trudnoće do sad, suprug nije prebolio nikakvu težu bolest. A činjenica da već imate jedno zajedničko dijete uistinu puno znači. Od suplemenata bih jedino jošpreporučila svježu matičnu mliječ, ako to stigne konzumirati do postupka, no tad se ne piju drugi dodaci prehrani. Spermatogeneza traje 90 dana i za to vrijeme bi je trebalo uzimati.
Ruska - je li te prijateljice i rodbina zovu i raspituju se jesi li možda u tajnosti rodila?
A neeee 😂😂 moram jedno jutro slikat kolicinu poruka koja me doceka na mobu 😂😂😂 kao da ne bi javila svima da sam se konacno porodila 😂😂 al meni to ne smeta, lijepo je da ljude zanima i da svi toliko iscekuju tu moju tvrdoglavu beburinu 🥰🥰🥰
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Pozdrav cure! Lijevi jajnik se probudio!!!
Situacija na 8 dc je sljedeća - desni - 11,11,11,11 i lijevi 11,11,11,13 . Endometrij 10,3 . Na moja pitanja o endometriju, broju folikula i opcenito na moje veselje jer ih se pojavilo jos - doktorica je rekla da se ne veselim, da je jos rano! Pa kako da se ne veselim, kad sam bila down zadnja 2 dana!? Šta vi mislite? I da li je endometrij ok, u 2 dana sa 7,1 na 10,3. Da prestanem s ciklom?
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Cure drage, nama je jučer uslijedio šok. MM je išao na ultrazvuk testisa i prostate i dr. je rekla da teško da će se kod njega išta naći jer su mu testisi manji i to jedan je 7 ccm a drugi 10 ccm (kako piše u nalazu) i da se ne nadamo apsolutno ničemu kad mu budu radili MICRO -tesu. On je pitao kako to, kako onda već imamo jedno dijete koje smo dobili bez problema, a ona nije znala odgovoriti. Nakon što sam jučer to čula, isplakala sam se kao nikada jer je ubila sve moje nade… 😔😔🥺
Evo malo pozitive. I mi imamo neopstruktivnu i u TESE postupku su našli dovoljno za ICSI 😊
MM ima također male testise i uz to visok fsh. NOA je otkazivanje testisa, zato i jesu u TESE postupku manje šanse u odnosu na opstruktivnu azospermiju gdje je problem samo u prijenosu, a ne u proizvodnji. Ali to što su manje šanse ne znaci da nece nista naci. Dr. vam je iskreno rekla da su manje šanse sa tom dijagnozom, ali nemojte se obeshrabriti. Buduci da imate vec jedno dijete, i njemu je fsh uredan ako se dobro sjecam ja sam sigurna da ce TESE biti uspješan 💪💪da li je TM u zadnjih 7 god prebolio zaušnjake? Oni mogu uzrokovati azo
Nije. I što je dovelo do svega toga, zaista ne znamo. Koliko su ljudi zlobni, čak su ga pitali neki da li je siguran da je dijete njegovo… UŽAS😡. Tek sad vidim koliko su ljudi zlobni…
Ljudi su fakat debili, sta drugo rec 😡😡😡
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Miss_Ivy, pa to se meni čini super, em ih je puno, em su uravnoteženo veliki! No curke
Ruska_fotkaj, bit će ti draga uspomena za bebin album i kasniji prvi rođendan.
Tea_ovo je više od ljudske zlobe. Ovo je katastrofa, ići namjerno dotući čovjeka koji je već loše. Bit će to sve dobro, mlada si, njemu će se pronći materijal - uostalom imaš opipljiv dokaz star 7 godina kraj sebe.
spontana trudnoća 2014.
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
Sortiraj odgovore
Najstariji