Ajmo popis trudnica koje su jele pomfiće i ostale trudne 😂😂
Da vidimo jel to neka vračka ili ima nešto u tome
Nakon prvog transfera nisam,al sam razbila auto 😆 nakon drugog hodočastila u mcD bez auta i evo momak na putu 🥰
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Ja sam ludila za vikend od zuba, mislila sam da cu zidove probiti glavom😣 jucer sam rijesila sve i to bez anestezije, weeeee🙈 moj prvi popravak zuba bez nje. Citam svugdje da se daje lokalna u trudnoci, al moj zubar ni cuti o tom. Srecom dobro je proslo..
Ruska tvoje dijete vec ima stav i bit ce kako ona zeli😍
Sunny jjeeeej, navijam da bude sve super u postupku i sa sretnim krajem🍀🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤞
Miss sretno danas🍀🍀🤞
Sunflowerjesi uspjela nesto rijesit🙈😁🍀🤞
Dobrodosle nove cure, vec ste se snasle☺️😉
I ja bih voljela da nam se Nina i Aurora jave😌
Mattan kako usta😂😂 koji dan brojis, testic neki?🍀🍀
Mtb ne bih se ja zezala sa kospicama marelice. One su otrovne i uzimaju se po kilazi, tipa jedna-dvije dnevno. Mm ih je koristio kad je imao tumor. 😞☝️
Ne volim ni ja med, fuuuj😁😁 😘😘
Sbjelis vrlim🌟✨
Svaka cast! 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻 a i ja sam cula da se moze dat lokalna… ☝🏻
Koliko ja znam ne preporuča se ni lokalna u prvom tromjesečju.
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Prijavljujem službeno +15 kg 🤦♀️ 🐷🐖🐽
Ajd nismo daleko, ja sam na +11😅
👨 31 g, sve ok
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
Imamo Laru ❤
Ja, ja! 🥳🥳
👨 31 g, sve ok
Imamo Laru ❤
Nakon prve bete, prvi komentR MM jest da je za rezultat sigurno zaslužan McD Krumpirići. :-)
A za dalje ne znam mogu li na listu, prvi uzv je za 2 dana i svaša brijem.. Di su mi simptomi nestali i slično..
Nemoj se zamarati sa simptomima, ja evo 16tjedana,niti jedan jedini simptom osim trbuha i vecih cica 😆 nema razloga da ne bude dobro, misli pozitivno dok se ne dokaze suprotno 🤞🤗
9/20 inseminacija
baby boy 💙🥰😊
Cure mojeee, obje su se primile!! ❤❤ aaa 🙈🙈☺☺☺ još mi treba da postanem svjesna. 😁
Cijela sam se tresla dok sam čekala da mi napravi uzv. I šokirao se malo koliki su mi jajnici, rekao mi je bez naglih pokreta i podizanja stvari.
Ugl,i danas svi termini kod svih zauzeti, na kraju sam otišla u jednu privatnu polikliniku u kojoj su mi telefonski rekli da nema slobodnih termina. Ali sam došla talo i rekla da mi je važno i samo mi rekli da malo pričekam, i za 15min došla na red.😁
Eto!
.
Nove cure dobrodošle i sretno!!
Nika0302 sretno dalje!😊
Ana26 🤞🤞🤞
👩29 🧔29
2 godine pokušavanja
👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
🌻~PUPO~🌻
1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙
Cure mojeee, obje su se primile!! ❤❤ aaa 🙈🙈☺☺☺ još mi treba da postanem svjesna. 😁
Cijela sam se tresla dok sam čekala da mi napravi uzv. I šokirao se malo koliki su mi jajnici, rekao mi je bez naglih pokreta i podizanja stvari.
Ugl,i danas svi termini kod svih zauzeti, na kraju sam otišla u jednu privatnu polikliniku u kojoj su mi telefonski rekli da nema slobodnih termina. Ali sam došla talo i rekla da mi je važno i samo mi rekli da malo pričekam, i za 15min došla na red.😁
Eto!
.
Nika0302 sretno dalje!😊
Ana26 🤞🤞🤞
Ajmeeeeee čekaš blizance? Pre pre pre 🥰🥰🥰🥰🥰
Baš sam se raznjezila sva 🥰🥰🥰🥰
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Eto!
.
Nika0302 sretno dalje!😊
Ana26 🤞🤞🤞
Ajmeeeee odlicnoooo, cestitam 🥰🥰🥰🥰 mogu mislit srecu i veselje 🤞🤞🤞 neka bude sve skolski do kraja 🎉🎉🤗
9/20 inseminacija
baby boy 💙🥰😊
Eto!
.
Nika0302 sretno dalje!😊
Ana26 🤞🤞🤞
Jaooooo, pre pre pre pre pre ❤❤🥳🥳🥳🥳 odlicna vijest! Cestitaaaaaaaam 🥰🥰🥰🥰 vidis kako beta nist ne znaci ustvari... Ma zakon! 🙂🙂🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ja sam ludila za vikend od zuba, mislila sam da cu zidove probiti glavom😣 jucer sam rijesila sve i to bez anestezije, weeeee🙈 moj prvi popravak zuba bez nje. Citam svugdje da se daje lokalna u trudnoci, al moj zubar ni cuti o tom. Srecom dobro je proslo..
Ruska tvoje dijete vec ima stav i bit ce kako ona zeli😍
Sunny jjeeeej, navijam da bude sve super u postupku i sa sretnim krajem🍀🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤞
Miss sretno danas🍀🍀🤞
Sunflowerjesi uspjela nesto rijesit🙈😁🍀🤞
Dobrodosle nove cure, vec ste se snasle☺️😉
I ja bih voljela da nam se Nina i Aurora jave😌
Mattan kako usta😂😂 koji dan brojis, testic neki?🍀🍀
Mtb ne bih se ja zezala sa kospicama marelice. One su otrovne i uzimaju se po kilazi, tipa jedna-dvije dnevno. Mm ih je koristio kad je imao tumor. 😞☝️
Ne volim ni ja med, fuuuj😁😁 😘😘
Sbjelis vrlim🌟✨
Svaka cast! 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻 a i ja sam cula da se moze dat lokalna… ☝🏻
Koliko ja znam ne preporuča se ni lokalna u prvom tromjesečju.
Vis, vis 🤷🏻♀️ imala sam onda krivu informaciju. Meni je frendica rekla da ju je ona dobila kad je isla zubaru..
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji