sbjelisi, pljan mi je fet kad se karte posloze, u spilu zasad fale menga i kontrola iza nje, da konacno cujem to ocistili ste se. I po mogucnosti miom se smanjio, uz potvrdu da nije problematican. Onda cu vidjeti jel mi treba jos koju kartu podijeliti ili ih imam u talonu. Ovaj tjedan cu na uzv boobs da se osjecam korisno u medjuvremenu.
Kujes ti neki plan? Ako ti traje cistka, drzim fige da brzo zavrsi.
Magnolia, hvala. Ako ne nađem za dan dva negdje, budem kupila u ljekarni za prvu ruku. Preko googlea sam sad našla neke tinkture, ali pretpostavljam da ipak želim baš biljku.
Tuma, RebekaB da, i meni je godinu dana kasnije AMH narastao, iako bi u mojim godinama trebao dosta padati. Ne treba se zamarati AMHom, treba gledati broj antralaca, jedino je to stvarno relevantno.
AnaBe, hvala! Mesa ne jedem puno, nisam baš mesojed. Soju ne jedem uopće. O inozitolu se razmišljam već neko vrijeme, jer sam imala IR u prošlosti, ali sad nemam pa ne znam da li je onda kontraproduktivno i mogu li si naštetiti time... Sve mi ovo pomaže, hvala.
E vitamin dodajem sad ionako u svoje suplemente jer on treba za FET.
💔💔💔
Mtb ti oblozi su vazni. Ja bi potopila ujutro 2 zlice jusne preslice u 2ipol dcl vode i navecer to prokuhala, caj popila, a preslicu malo vlaznu i toplu stavila u pamucnu carapu pa na trbuh i preko onu najlon foliju i ucvrstila gacicama. I tako spavala. Nije mi smetalo ni najmanje. I kad bi se nekad po noci digla na wc to bi makla. A inace sam lijena i nista mi se ne da, a to mi je bas jednostavno ustvari bilo.
Ma budem to, samo da nađem gdje se kupuje preslica.
Ne zvuči mi komplicirano. A ja sam isto lijena, ali ovo mi je ok.
Imas u svakoj ljekarni, onu suban ili darvitalis, ali dosta je skupa pa je bolje mozda negdje refuže.
Ako je nekom pomogla preslica što se tiče mioma, 500 g je oko 27 kn što mislim da i nije nešto preskupo
Da ali refuža je duplo jeftinija pa sam zato predlozila. I suban se prodaje refuža u takvim ducanima cajeva i prirodne hrane i kada se kupuje više isplati se i jednostavnije je kupiti npr za mjesec dana a ne svako malo ici u ljekarnu. A ljudi svasta probaju...
Josipa hvala 😊
Liora srceko divno 😊 čuvaj se
MTB kako si ti? Kad ides u Petrovu?
Lindsay jel došla menga?
Prije nekoliko sati je dala svoje rane znakove. Slavim. 🙊🙊 Sutra covid test, prekosutra uzv i nadam se pocetak stimulacije 🤞🤞🤞🤞
Kada vi idete na konzultacije?
Uff ovo je bio maraton... dakle...
Stani jako mi je zao, stvarno si hrabra, nadam se da ces se cim prije oporavit, saljem zagrljaj..
Sara cestitam na toniu malenom... btw divno ime..
Bella jako mi je drago zbog tebe... drzim fige i cestitke na svadbi 🧡🧡
Manemoj me se sitila 🧡🧡🧡 ne tribas pratit... nemam sta za prijavit 🥺🥺 znas da sam imala covid... triba se oporavit prvo pa dalje 🥰🥰🥰
Dada cura 💞💞💞💞💞💞
Ruska drzi se... stize kate nasa... nece dugo jos zajeb 🤣🤣🤣
Ostale mah, mah...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Ruska, MTB, Lucyinthesky, Sbjelisi, Anchy i Marta, hvala vam puno na podrsci curke, divne ste ❤️❤️❤️
Belaa, ajme predivno - od srca ti cestitam i na udaji i plusicu...neka ovaj put bude dosadna i skolska 😊
Stani, zao mi je sto si sve to prosla ali znas sta, tvoj pozitivan stav je sve! 💪🏻 Zelim ti sto brzi oporavak, a nakon toga u nove pobjede! 😘
Lioraliora, mazi busicu, srceko je tu!!! 🥰
Ruska, drzim fige da ce se Kate uskoro pojaviti, bas ju svi jedva cekamo 🎀🤞🏻
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Josipab hahaha doc ce i M 😂sviđa mi se plan, ali ga njemu nemoj otkrivati prije nego što dođe za svaki slučaj 😅 držim fige da su dodaci učinili svoje i da se spermio popravio 🤞
Lindsay wuhuuu 🥳 super što ideš odmah u postupak.
Mi smo sutra popodne na konzult i prvi + mi već imaju jer su rekli da dođemo M i ja skupa na konzultacije ♡
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Mozda se kraljica odluci tokom noci doc 🤭🤭🤭🤭 svakako cete bit upucene hahaahh ❤❤❤❤❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Josipa hvala 😊
Liora srceko divno 😊 čuvaj se
MTB kako si ti? Kad ides u Petrovu?
Lindsay jel došla menga?
Prije nekoliko sati je dala svoje rane znakove. Slavim. 🙊🙊 Sutra covid test, prekosutra uzv i nadam se pocetak stimulacije 🤞🤞🤞🤞
Kada vi idete na konzultacije?
Lindsay, kak si iskombinirala za covid test? Jesi se uspjela naruciti ili ides na blef negdje se testirat? Mene je tog strah kak cu iskombinirat s obzirom da ne znam kad ce mi doc jer u zadnje vrijeme ciklus varira od 25-32.
26.4. 7+1 ❤️
Sunny sretno, cekat cu vijesti. 🤗
Bugaduga receno mi je covid test prvi dan ciklusa a uzv drugi pa ja idem cekat u red sutra dokle god treba 🙊 navodno za hitne op. I ovakve zahvate ne treba narudjba. Vidjet cemo sutra 🙊
Sortiraj odgovore
Najstariji