Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Travanj 2021. 20:42

Magnolia

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Magnolia

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Imamo li neki prirodni pripravak za koji mislimo da bi mogao pomoći da se glupi miom smanji?
    Čisto dok čekam mjesecima na histeroskopiju, da vidim može li se nešto napraviti i ovako?

Čaj od preslice + topli oblozi od preslice na trbuh tj. maternicu

Hvala ti! Idem guglati…

https://www.mojciklus.com/2020/01/obloge-za-miome.html?m=1

Ja sam to koristila za svoje ciste, bar da ne rastu dalje. I nisu, sad da li je bilo do toga ili ne…. I ja sam jos ubacila onu klasiku čaj, stolisnik, neven, kopriva. Preslica navodno smanjuje, suši sve izrasline koje ne pripadaju tijelu.

Ma da, barem da ne raste. A ako se i smanji, super. Baš sam gledala stare nalaze. 2016 sam imala policistične jajnike, danas više nemam.
    ALI
    onda mi je ovaj miom bio 1cm, sad je 4 (a u trudnoći naraste na preko 6, pri čemu su moje trudnoće rane trudnoće, bogtepitaj što bi bilo u višoj trudnoći). Drugi miom, onaj vanjski koji nije opasan je cijelo vrijeme isti, otkad su ga prvi put vidjeli.
    Inače, dr kaže da su miomi nepredvidivi i da je jedna opasnost da mi taj miom u idućih par godina naraste toliko da proguta većinu maternice. I sad je velik i na najgorem mogućem mjestu, ako naraste neće imati gdje raditi implantaciju, plus on vjerojatno deformira maternicu (to ćemo provjeriti na histeroskopiji). I zato razmišljamo o operaciji, koje se užasavam. 
    Kad već pauziram, neće me ubiti piti neke čajeve (koje ionako pijem, volim većinu ovih čajeva koje si nabrojala, samo nisam pila preslicu).

Doria, hvala. Budem i to proguglala.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Travanj 2021. 20:44

Sunny_

Josipa hvala 😊
    Liora srceko divno 😊 čuvaj se
    MTB kako si ti? Kad ides u Petrovu?
    Lindsay jel došla menga?

Idući ponedjeljak. Sad će i to čak super ispasti, to mi je prije kontrole u IVFu pa ću prije saznati kako se čistim i je li mi menstruacija blizu...
    Baš me zanima što če mi dr reći...

BAJOMA, hvala. Kako volim moj čopor, znala sam da ćete mi nešto naći 

💔💔💔

Sunny_🐣

Josipab u kojoj ste vi sad fazi? Popravljate spermio ili krecete u postupak?

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

• RebekaB

Tuma

Rebeka ja sam ti išla preko hzzoa u bolnicu, tako da nisam ništa plaćala….
    Manemoj joj znam. Muž i ja nikako da se dogovorimo. Dala sam mu 20ak imena i on ne bi ni jedno, kaže da zvuče izmisljeno ili za kućne ljubimce 😅 moji favoriti su bili Noemi, Lora, Lota, Nola, Larissa…. Al imam ih puno. On je htio Nadica, Dora ili Laura. Onda smo nekako došli do poludogovora da bi ju mogli nazvati Lara posto je slično i Lori, Larissi a i njegovoj Lauri… Al nismo još 100%….
    Bozma nije njen uredan. Njen kariotip nije uredan jer ona ima 45 kromosoma umjesto 46….

Kako ti je novo mjerenje amh vece? Kako si to uspjela?

👱‍♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
    (Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
    -transfer 18.5.
    31.5. Test negativan ❌
    Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
    -Gonal 300/Cetrotide
    -6js/3 oplodene, jedna odustala
    -8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
    Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.

Ruska1986
    18. Travanj 2021. 20:46

Clarissa

Curke, evo malo iz neba pa u rebra, ali zamolila me MTBica da i tu zalijepim nesto cega se dotakla na drugoj temi dok smo se ispucavale oko razlicitih komentara ljudi… Pa evo moj prvi forumaski upload, tailor-made meme https://ibb.co/LJ4Dz3b

vrh 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

sbjelisi
    18. Travanj 2021. 20:52

Liora ❤
    Mtbica bas me zanima kako se ovi rp djelovati 🙏
    Clarissa hihi 😂  A kako si ti, kakav je plan? 😍🐝🌳

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    18. Travanj 2021. 20:52

Ruska ❤ 

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Travanj 2021. 20:54

sbjelisi 💕👣💕👣

Liora ❤Mtbica bas me zanima kako se ovi rp djelovati 🙏
    Clarissa hihi 😂 A kako si ti, kakav je plan? 😍🐝🌳

I meni, sad kad se krenem natakati čajevima i omatati svim mogućim biljkama 
    Valjda će mi barem koža od toga postati divna 
    Čitam sad teme o miomima, znamo da ću isprobavati sve i svašta. Ostalo sam već apsorbirala, dosadno mi je, nemam što raditi 

💔💔💔

Ruska1986
    18. Travanj 2021. 20:55

sbjelisi 💕👣💕👣

Ruska

🤭🤭🤭

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• AnaBe
    18. Travanj 2021. 21:00

manemoj

AnaBe

Drage lavice,

evo ja tek krećem u MPO priču.
    Zanimaju me iskustva u Podobniku u neko skorije vrijeme ako je netko od Vas bio sa foruma.

Hvala puno 😘

Bok, pitaj što te zanima. Ja ti možda nisam mjerodavna jer sam ja totalno oduševljena i doktorom i sestrom Barbarom, znači uslugu plaćaš ali njihov pristup, meni je to baš 🥰🥰🥰. Ono kad te doktor od sreće zagrli, kad se sestra veseli s tobom.. sve..
    Doktor je dosta detaljan, možda neće svaku stvar podijeliti s tobom ali obraća pozornost na sve, nije me slao iz transfera u transfer nego me poslao raditi pretrage daljnje kad nije išlo da vidimo zašto ne ide. Kad sam bila u strahu je odvojio vrijeme i zvao me i smirivao. Usluga ti je vrhunska, nema čekanja, kad si naručena si naručena, nema gužve u cekaoni jer kako naručuju tako i odradjuju, punkcija ti ide pod anestezijom, anesteziolog prije razgovara s tobom. Embriolog svaki put razgovara s tobom, zove te prije transfera i još jednom sve objašnjava..
    Malo sam se raspisala nepovezano pa ako te nešto specifično zanima pitaj 😉
    I samo da napomenem, ovo je moje iskustvo i moj doživljaj, imamo cura ovdje koje nisu bile tako oduševljene i koje su sreću potražile drugdje gdje su zadovoljnije. Mislim da je najbitnije da se osjećas ugodno s doktorom i da osjećaš da on zna šta će s tobom..

Hvala puno na info. Možda ću imati više pitanja nakon prvih konzultacija pa ću te možda gnjaviti malo. Hvala još jednom 😘

🧒39g 👩‍🦰34 g hormoni uredni osim prolaktina 604

pokušavamo od 7/19

04/21 prve konzultacije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.