Dobro jutro, cure! I tako, ovo moje dijete je stvarno posebno(i jaaaaaako tvrdoglavo). Zaspala ja sinoc i oko 1 me probudi pisanje i bolovi. Popisam se, vratim u krevet i nastavim spavat. Oko 15 do 2 bol u trbuhu, al ono menga na entu. Nist, reko, idem se dic i prosetat malo. Ja se dignem, a ono kao da je netko pipu odvrnuo i to curiiii, ajme! Nemos zaustavit.. Ono, skoro pa kao vise od pola male bocice Jane. Nist, budi muza i u Petrovu. Dosli tamo, prvo CTG, sve super. Ocitava i neke lagane trudove. Ajmo na pregled! Pregled najgori u zivotu koji sam imala! 🙆🏻♀️🙆🏻♀️ mislim da mu je ruka bila do mog grla, doslovno.. Raskrvario me skroz, ono lije krv. Ugl, otvorena za prst(😭😭😭😭😭😭) a ovo je bilo, kazu oni meni, iscjedak 🤷🏻♀️ mislim, ja sam imala iscjetke, ali nikad u tolikoj kolicini i da to bas tako curi. Kao, moguce je i da je prsnuce plodovih ovoja. Pa reko jel ima dosta plodne vode, kolko mi mozemo vidjeti da 😡😡 Tako da nista, sad opet na kontrolu pa cemo vidjet.. joooooooj vise!
Jaoo 😔 bas mi je zao sto sad na kraju imas takvo iskustvo...ajde malenaa dodi danas i nemoj vise zezat mamu ❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Dobro jutro, cure! I tako, ovo moje dijete je stvarno posebno(i jaaaaaako tvrdoglavo). Zaspala ja sinoc i oko 1 me probudi pisanje i bolovi. Popisam se, vratim u krevet i nastavim spavat. Oko 15 do 2 bol u trbuhu, al ono menga na entu. Nist, reko, idem se dic i prosetat malo. Ja se dignem, a ono kao da je netko pipu odvrnuo i to curiiii, ajme! Nemos zaustavit.. Ono, skoro pa kao vise od pola male bocice Jane. Nist, budi muza i u Petrovu. Dosli tamo, prvo CTG, sve super. Ocitava i neke lagane trudove. Ajmo na pregled! Pregled najgori u zivotu koji sam imala! 🙆🏻♀️🙆🏻♀️ mislim da mu je ruka bila do mog grla, doslovno.. Raskrvario me skroz, ono lije krv. Ugl, otvorena za prst(😭😭😭😭😭😭) a ovo je bilo, kazu oni meni, iscjedak 🤷🏻♀️ mislim, ja sam imala iscjetke, ali nikad u tolikoj kolicini i da to bas tako curi. Kao, moguce je i da je prsnuce plodovih ovoja. Pa reko jel ima dosta plodne vode, kolko mi mozemo vidjeti da 😡😡 Tako da nista, sad opet na kontrolu pa cemo vidjet.. joooooooj vise!
Jaoo 😔 bas mi je zao sto sad na kraju imas takvo iskustvo…ajde malenaa dodi danas i nemoj vise zezat mamu ❤️
Ma sumnjam! Kaze dr.da se uopce jos nije spustila tam di bi trebala 😂 ma svo zlo bilo u tome! Ali eto, da znate, ako misliti da je puko vodenjak, to ocito treba u mlazovima curit nenormalno jer ovo moje nije bio vodenjak... Ali ne vjerujem ni da je bas iscjedak, obzirom na kolicinu. Nadajmo se da je ovaj nest procacko sinoc pa da je pripomogo da napokon nest krene 🙆🏻♀️
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Današnje lavice:
Sunflower14 - 19.4. UZV, dvije ogromne bete
Nina92- 11tt 19.4. UZV (već se nazire piša)
Ruska1986- 40tt mala gimnastičarka, 19.4. mamimo Katu vani
Navijamo za naše trudnice
Sretno nam, curkeee!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Hej zene.. ja sam danas trebala biti na punkciji i doputujem u St kad ono pogleda me prije i kaze prosla ovulacija a primila sam stopericu prekjucer navecer. Jel to normalno? Cemu stoperica ako se moze doci do toga da ovulacija sama ranije nastupi.. hvala vam...
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Ruska Ova tvoja zenske je neka zahebantica 👀
Sretni danas.
Ribic, Sunny sretno na konzultacijama, bas me zanimaju dojmovi.
Nina92 jedvacekam vijesti s UZV ❤
Sunflower wohoooooo prvo gledanje 😍 Ja sam se bila zajubila u tockicu, bila je najjepsa tockica ikad ❤❤😇
Clarissa krenuli komadi iz mene Samo da prezivim ovaj tjedan, na svim poljima, onda se nadam iskociti iz pepela 😎🐝 Imam pauzu barem mjesec, dva.. Ovisi kako ce se stvari razvijati. A meanwhile cu napraviti neke pretrage koje sam zapocela.. Imam nepotpuni nalaz za trombo 👀
oharascarlett14@gmail.com
Rebeka Ajoj, zao mi je 😞 Nemam iskustva da uz stopericu peodje O, nisam znala da je to moguce. A ja uvijek pricam kako dr previse brinu da cemo imasit O, a vidis vraga 😵 brinu s razlogom 🙊
Josipa hvala 😊
Liora srceko divno 😊 čuvaj se
MTB kako si ti? Kad ides u Petrovu?
Lindsay jel došla menga?
Prije nekoliko sati je dala svoje rane znakove. Slavim. 🙊🙊 Sutra covid test, prekosutra uzv i nadam se pocetak stimulacije 🤞🤞🤞🤞
Kada vi idete na konzultacije?
Wohooooo 🐝
Jutro cure. Evo mene s UZV, 6 dc. Imam 3 folikula na desnom jajniku 11,9.9, na lijevom nema nista 😔 Endometrij 7,1. Kako to sve zvuci? Nije mi dr previse rekla. Kad sam je pitala kako joj se to cini, je rekla da s obzirom na amh nismo mogli vise ocekivati. Da li ima sanse da se jos folikula stvori ili je to to?
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Žene pozdrav,
Zanima me kakve ste i da li ste imale simotome poslije AIU?
Meni je danas 6 dan poslije AIU i imam osjećaj kao da imam bolnu ovulaciju ili trebam dobiti mengu...nekako osjetljivo, naduto, tvrdog stomaka i osjetim povremeno bol u jajnicima i donjem dijelu leđa..
Jel to može bit od Utrogestana? Kakve vi osjećaje imate¿
Sretno cure!🙏🏻🌸
Ruska zaista se nadam da ce ti doc Katica cim prije, svi je cekamo😍🤗
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
Sortiraj odgovore
Najstariji