Drage,
nova sam na forumu i nadam se da ne upadam naglo u postove. :) Samo da vidim je li neka od vas imala sličnu situaciju. Do trudnoće ne dolazi godinu i po. Do sada svi nalazi OK, a što se tiče HSG -a desni jajovod je proširen na donjem dijelu pa je vjerovatno i manje funkcionalan, a lijevi jajovod je funkcionalniji. Da li je sa ovom dijagnozom moguć VTO?
Eto, posteljina promjenjena, ves se pere, prozori oprani, idem pomest sve stepenice koje postoje u kuci… I onda peglat malo i tako… 🤭🤭🤭🤭 Pa rucak, pilates lopta i ananas.. Sve osim sexa, za kojeg muz najvise navija 🙂🙂 dobit ce ga ne 😂😂😂
Akoo ti se baš rađa čula sam da orgazam pomaže 😁😁😁
Sara ajmee, tako mi je drago 🥳🥳🥳🥳🥳 Sretno dalje! 💛💛💛💛
Evo i ja oplođena 😂😂😂 sad čekanje pa u Mekić na klopanje 🙃🙃🙃
Čestitam i dobar tek 😁
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Evo da se i ja javim. Na uzv je sve ok, posteljica je uredna, hematoma nema, cerviks 36mm i zatvoren. Jučer popodne sam nakon mokrenja na papiru malo smećkastog isjetka, kako se nije hvala Bogu dalje nastavilo nisam išla na hitnu nego sam čekala jutros pregled. Doktorica kaže da je moguće da je pukla neka kapilarica na cerviksu jer je bebač okrenut na zadak i udara. Druge moguće uzroke ne vidi.
E sad, beba je dobro ali je malo velik pa me doktorica uputila da napravim oggt test i da počnem s dijetom. To me malo zabrinulo, zadnji put je isto bio veći za 2 tjedna, sad je isto tako otprilike jedino je opseg glave za 3 tjedna veći, neznam dali je normalna takva razlika u proporcijama?!? Doktorica nije ništa posebno komentirala, samo da imam kurpulentnu bebu i da idem na dijetu 😬 nadam se da će biti sve ok 🙏 i dalje mogu lagano nastaviti s aktivnostima, ali izbjegavati previše sjedenja koje je najgore radi pritiska na bebicu. Ovaj put se dao uslikati, pa evo stavljam slikicu svog malog dječćića 💙💙
https://ibb.co/6Zg5JRP
Sara čestitam na malom Toniju 🥳🥳🥳
Ruška ti si na redu 😜
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Devojke moje, mislila sam da cu sva imena zapamtiti ali šipak, saro čestitam nek je Toni ziv i zdrav, mada sam to vec mozda napisala. Koliko god da sam bila spremna izgleda da nikad nismo spremne na lose vesti i prsti beze dok kucam. Beta je manja od 2.
Drzim fige svima danas, druzimo se i dalje sta bi bez vas al ja, bar ove godine vise necu pokusavati. U povratku sam si kupila bikini 👙 i to tigrasti, nek ide život. Ljubim vas sve.... Sva sam neka ko pijana
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Evo da se i ja javim. Na uzv je sve ok, posteljica je uredna, hematoma nema, cerviks 36mm i zatvoren. Jučer popodne sam nakon mokrenja na papiru malo smećkastog isjetka, kako se nije hvala Bogu dalje nastavilo nisam išla na hitnu nego sam čekala jutros pregled. Doktorica kaže da je moguće da je pukla neka kapilarica na cerviksu jer je bebač okrenut na zadak i udara. Druge moguće uzroke ne vidi.
E sad, beba je dobro ali je malo velik pa me doktorica uputila da napravim oggt test i da počnem s dijetom. To me malo zabrinulo, zadnji put je isto bio veći za 2 tjedna, sad je isto tako otprilike jedino je opseg glave za 3 tjedna veći, neznam dali je normalna takva razlika u proporcijama?!? Doktorica nije ništa posebno komentirala, samo da imam kurpulentnu bebu i da idem na dijetu 😬 nadam se da će biti sve ok 🙏 i dalje mogu lagano nastaviti s aktivnostima, ali izbjegavati previše sjedenja koje je najgore radi pritiska na bebicu. Ovaj put se dao uslikati, pa evo stavljam slikicu svog malog dječćića 💙💙
Saračestitam na malom Toniju 🥳🥳🥳
Ruška ti si na redu 😜
Ajme, pa divan je! Gle ti ta ustašca 🤩
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Nisam duuugo pisala jer ništa se posebno nije dešavalo, ali pratim vas i navijam za sve 💪🏼
U ponedjeljak imam novu kontrolu , menga je prošla pa da vidimo je li glupa cista odlučila da ode (nadam se da jeste)
Sara čestitam 🎉🎉🎉💐💐💐💐 želim ti brz oporavak, uživaj sa svojom bebicom 🍼🍼
ŠMattan PUPO ❤️❤️🙏🏼🙏🏼
Tanja vrlim te ❤️❤️
Lita ❤️❤️
🙋🏼♀️ 32 🙋🏻♂️ 31
3 godine braka
03/2020 hydrosalpinx operacija (odstranjen lijevi jajovod)
09/2021 missed ab 💔
Eto, posteljina promjenjena, ves se pere, prozori oprani, idem pomest sve stepenice koje postoje u kuci… I onda peglat malo i tako… 🤭🤭🤭🤭 Pa rucak, pilates lopta i ananas.. Sve osim sexa, za kojeg muz najvise navija 🙂🙂 dobit ce ga ne 😂😂😂
Baš si zlocka, joooj 🤣😂🙊
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Matkiša uzivaj u megicu 😁
Sara čestitam na bebaču 🥳🥳💙
Tanja zao mi je 😏 drzi se..
Pami meden jee 😍
Ruska sad si ti na redu 🤭
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Ruška ti si na redu 😜
Predivan 🤗🤗😍🥰
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ruška ti si na redu 😜
💙😍
Sortiraj odgovore
Najstariji