Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    16. Travanj 2021. 10:09

*.Women_name.*

Ruska1986

Sanjich 👶

Cureee nema vise nenormalne trudnice na popisu 😂😂🤗🤗🤗

Sara ce vam se javiti kad odmori i napuni mobitel, stigao nam je sinoć Toni 💙🙈 MAma sara nije imala lazne trudove nego prave 🙃🙃🙃🙃 i sinoć je po dolasku u bolnicu rodila kao brzi gonzales u dva truda prekrasnog i zdravog deckica🤪🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️ I onda se osjeca super 💐💐💐💐

🥳🥳🥳🥳🥳🥳 braaaaaaaaavo, Saraaaaaaaaa 💜❤💜❤❤🤗🤗🤗🤗❤❤ i dobro nam dosao, mali Toni 🤗🤗🤗🤗

Saraaa Cestitaaammm ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ dobrodošao djecace! 😍😍😍😍

Ruska vidiš ti kakve smo mi proročice, dobar smo osjećaj imale 😂

Ma ko zna, zna 😎

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Lucyinthesky
    16. Travanj 2021. 10:13

Mattan sretnoooooo,neka se ovaj put uhvati,mislimo na tebe
    Sara čestitke na bebolincu ,sad je Ruška1986 na redu!
    Lita1234 točno tako kako si opisala ti je i kod mene,žao mi je što se i kod tebe tako dogodilo.Inače u dan točni ciklusi,uvijek 27 dana,a zadnji dan prokrvarila 8 dpt trodnevnog Isto sam znala i ranije,osjetila sam.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Tiinaa
    16. Travanj 2021. 10:13

Sara  cestitam 🥰🥰🥰
    Cure ostale sretno 😘😘

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

MISS
    16. Travanj 2021. 10:17

Sara cestitam od ❤️❤️❤️ uzivaj sa svojim djecakom 🥂
    Ruska sada iscekujemo tebe 🥰🥰🙏

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

BAJOMA
    16. Travanj 2021. 10:18

Sanjich 👶

Sara ce vam se javiti kad odmori i napuni mobitel, stigao nam je sinoć Toni 💙🙈 MAma sara nije imala lazne trudove nego prave 🙃🙃🙃🙃 i sinoć je po dolasku u bolnicu rodila kao brzi gonzales u dva truda prekrasnog i zdravog deckica🤪🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️ I onda se osjeca super 💐💐💐💐

Juhuhu bravo  sara cestitam

BAJOMA
    16. Travanj 2021. 10:20

BAJOMA

Sanjich 👶

Juhuhu bravo sara cestitam

🥳🥳🥳🥳💙💙💙💐💐💐💐💐💐

Lita.1234
    16. Travanj 2021. 10:23

Lucyinthesky

Mattan sretnoooooo,neka se ovaj put uhvati,mislimo na tebe Sara čestitke na bebolincu ,sad je Ruška1986 na redu!
    Lita1234 točno tako kako si opisala ti je i kod mene,žao mi je što se i kod tebe tako dogodilo.Inače u dan točni ciklusi,uvijek 27 dana,a zadnji dan prokrvarila 8 dpt trodnevnog Isto sam znala i ranije,osjetila sam.

Vidis.. al to ne moze biti normalno. To znaci da nam drugi dio ciklusa nije ok! To treba istraziti. Uopce ne ic u postupke dok se ne otkrije razlog. Pa plod se ni ne ugnijezdi kako treba a tijelo se vec cisti, normalno da odnese i plod! To je moja teorija vec dugo kod mene, moram se malo angazirati..

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Lucyinthesky
    16. Travanj 2021. 10:30

Lita.1234

Lucyinthesky

Mattan sretnoooooo,neka se ovaj put uhvati,mislimo na tebe Sara čestitke na bebolincu ,sad je Ruška1986 na redu!

Vidis.. al to ne moze biti normalno. To znaci da nam drugi dio ciklusa nije ok! To treba istraziti. Uopce ne ic u postupke dok se ne otkrije razlog. Pa plod se ni ne ugnijezdi kako treba a tijelo se vec cisti, normalno da odnese i plod! To je moja teorija vec dugo kod mene, moram se malo angazirati..

Ja sam uz sve postupke na kraju imala samo dva transfera jer nam je muški faktor primarni problem,u prvom sam prokrvarila na dan očekivane menge,nakon vražanja petodnevnog,a zadnji put zaista jako rano,8 dpt dva trodnevna.
    Ne znam šta točno ispitati...
    Baš me zanima šta ćeš saznati.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Dia85
    16. Travanj 2021. 10:43

Sanjich 👶

Ajmeee čestitam Sariii, super vijesti!!!😍😍😍
    Curke sretno danas!! Šmatan, nek krumpirici budu dobitni! Ruska sad ce Kate brzo, mora sa stilom da malo iščekujemo😄

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

Tuma
    16. Travanj 2021. 10:47

Sara čestitam mamaaa🥳🥳🥳🥳 znači porod za poželjeti, baš mi je drago🥰 kad stigneš pošalji slikicu i neke info o Toniju🥰
    Pami, Stani sretno danas na druženju s beba a, javite se🥰
    Lita žao mi je, uzmi si pauze koliko treba i oporavi se od svega u pijanom, bludnom vikendu s mužem 🥰
    Šmattan sretko i nek ovaj bude uspješan i donese ti bebicu za 8,5 mj🤞🥰
    Ruska1986 ajde, pomalo, bude Kata izašla kad bu se Kati izlazilo, neće nju nitko požurivati 😊
    Tiki ajme da, nas 3 smo iduće nakon Ruske i Sare.... Tj Pinkfairydust je iduća, za 1-2 tj al nam se ne javlja tu na forumu baš.... 😊

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.