Sara, čestitam!! Želim brz oporavak! 🎉🎉🎉
Lita, žao mi je.. jesi li vadila progesteron?
Ruska, a kupaona je li oribana?
Tanja, navijam.. 🤞
On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
spontana trudnoća 2014.
AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
Eto, posteljina promjenjena, ves se pere, prozori oprani, idem pomest sve stepenice koje postoje u kuci… I onda peglat malo i tako… 🤭🤭🤭🤭 Pa rucak, pilates lopta i ananas.. Sve osim sexa, za kojeg muz najvise navija 🙂🙂 dobit ce ga ne 😂😂😂
Akoo ti se baš rađa čula sam da orgazam pomaže 😁😁😁
Sara ajmee, tako mi je drago 🥳🥳🥳🥳🥳 Sretno dalje! 💛💛💛💛
Evo i ja oplođena 😂😂😂 sad čekanje pa u Mekić na klopanje 🙃🙃🙃
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Eto, posteljina promjenjena, ves se pere, prozori oprani, idem pomest sve stepenice koje postoje u kuci… I onda peglat malo i tako… 🤭🤭🤭🤭 Pa rucak, pilates lopta i ananas.. Sve osim sexa, za kojeg muz najvise navija 🙂🙂 dobit ce ga ne 😂😂😂
sve mi se cini da Kate ceka seks
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
PUPO
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Kad je beta?
💔💔💔
PUPO 🥰🥰🥰 ČESTITAM 😍🤞🤞🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Sara čestitam mamaaa🥳🥳🥳🥳 znači porod za poželjeti, baš mi je drago🥰 kad stigneš pošalji slikicu i neke info o Toniju🥰
Pami, Stani sretno danas na druženju s beba a, javite se🥰
Lita žao mi je, uzmi si pauze koliko treba i oporavi se od svega u pijanom, bludnom vikendu s mužem 🥰
Šmattan sretko i nek ovaj bude uspješan i donese ti bebicu za 8,5 mj🤞🥰
Ruska1986 ajde, pomalo, bude Kata izašla kad bu se Kati izlazilo, neće nju nitko požurivati 😊
Tiki ajme da, nas 3 smo iduće nakon Ruske i Sare…. Tj Pinkfairydust je iduća, za 1-2 tj al nam se ne javlja tu na forumu baš…. 😊Tuma jesu ti došle žučne?
Jesu, odmah jučer, dobre su. 😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Cestitam PUPO🤗🎉
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
Evo nas sa iznenadnog pregleda 😆
Išla sam radit color doppler. Mali je zdrav ko dren, veci za 3 dana nego bi danas trebao biti. Ima 2118gr,i neka procjena je da bi ako izdrži do termina mogao imat do 3700gr.
Više nije mršav ko sa 25tt,sad je pravi bucko ima debeljuškaste obraze, mrgud je na mamu iiiiii izgleda da je i on baletan. Uhvatio ga je drbsa nogom kraj nosa. Imam sliku al kad poslikam sa mob se nista ne vidi. Eto toliko od nas :)
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Sara čestitam mamaaa🥳🥳🥳🥳 znači porod za poželjeti, baš mi je drago🥰 kad stigneš pošalji slikicu i neke info o Toniju🥰
Pami, Stani sretno danas na druženju s beba a, javite se🥰
Lita žao mi je, uzmi si pauze koliko treba i oporavi se od svega u pijanom, bludnom vikendu s mužem 🥰
Šmattan sretko i nek ovaj bude uspješan i donese ti bebicu za 8,5 mj🤞🥰
Ruska1986 ajde, pomalo, bude Kata izašla kad bu se Kati izlazilo, neće nju nitko požurivati 😊
Tiki ajme da, nas 3 smo iduće nakon Ruske i Sare…. Tj Pinkfairydust je iduća, za 1-2 tj al nam se ne javlja tu na forumu baš…. 😊Tuma jesu ti došle žučne?
Jesu, odmah jučer, dobre su. 😊
Odlično 👏👏👏👏❤️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️