Pozdrav,dugo sam vec sa vama ali nisam nikako pisala do sada. Naime,meni sada treba pomoc malo sam se uplasila obzirom da je nakon transfera blastociste prva beta na 11 dnt bila 335 ,a na 13 dnt 1120 . Cini mi se da se previse povisila,imam li razloga za brigu je li imao neko slicno iskistvo?
Ne brini! I kod mene je u 2 dana se vise nego poduplala tako da je to sve ok 🙂 bravo! Kad ides na pregled? I savjet, NE GUGLAJ!!!!!!
Daaa!! Ne guuglaj!!! 🤣🤣 NIKADA
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Pozdrav,dugo sam vec sa vama ali nisam nikako pisala do sada. Naime,meni sada treba pomoc malo sam se uplasila obzirom da je nakon transfera blastociste prva beta na 11 dnt bila 335 ,a na 13 dnt 1120 . Cini mi se da se previse povisila,imam li razloga za brigu je li imao neko slicno iskistvo?
Ne brini! I kod mene je u 2 dana se vise nego poduplala tako da je to sve ok 🙂 bravo! Kad ides na pregled? I savjet, NE GUGLAJ!!!!!!
UZV je zakazan za 26.04. Od guglanja me i zabolila glava ,odmah sam naisla na mogucnost molarne trudnoce i td 😦
UZV je zakazan za 26.04. Od guglanja me i zabolila glava ,odmah sam naisla na mogucnost molarne trudnoce i td 😦
Ne brini! Dobro ti Ruska kaze. Po googlu moja djeca nebi uopce bila tu, ili bi bila zivotno bolesna ! Tako da glavu gore i sve je ok❤❤❤ beta je individualno mjerilo i super ti je.
9 oplodeno 🥰🤞
Tanja kada ti dolazi beta?? Jesi umocila taj testic?? Tamni??
9 oplodeno 🥰🤞
Cureee nema vise nenormalne trudnice na popisu 😂😂🤗🤗🤗
Sara ce vam se javiti kad odmori i napuni mobitel, stigao nam je sinoć Toni 💙🙈 MAma sara nije imala lazne trudove nego prave 🙃🙃🙃🙃 i sinoć je po dolasku u bolnicu rodila kao brzi gonzales u dva truda prekrasnog i zdravog deckica🤪🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️ I onda se osjeca super 💐💐💐💐
🥳🥳🥳🥳🥳🥳 braaaaaaaaavo, Saraaaaaaaaa 💜❤💜❤❤🤗🤗🤗🤗❤❤ i dobro nam dosao, mali Toni 🤗🤗🤗🤗
Saraaa Cestitaaammm ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ dobrodošao djecace! 😍😍😍😍
Ruska vidiš ti kakve smo mi proročice, dobar smo osjećaj imale 😂
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Danas imamo:
(Š)Mattan/Matkiša - 16.4. FET
Tanja79- 16.4. beta
Pami- 24tt dolazi dečkić, 16.4. UZV
stani - 7tt, 16.4. UZV
I još čekamo Sara i Ruska1986 da se uozbilje.
Sretno cure.
Sretno curee 😘
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Lita, žao mi je
Sara, čestitke!! Dobro nam došao Toni 😍
Ruska, ajmo ajmo 😆
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
mene zanima jedna stvar? Pa mi molim vas objasnite! Zasto su mi se sise ispuhale skroz prije cca tri dana a bilee su bolne fuul!!!! Inace mi se isousu cca dan prije menge, a mengu necu dobit dok kod pijem lijekove zar ne? I zar nisu sise od progesterona bolne? A jos ga pijem? Nis mi nije jasno..
I mene su prestale bolit i ispuhale se i mislila gotovo, kad trudna. I nikad me u trudnoći nisu sise bolile, niti su napuhane. Ko tijesto su 🙈😂 pusti cice, to je nikakvo mjerilo
Jutro 🌅
Eto i ja mislila da u trudnoci cicke moraju biti bolne, i bradavice osetljive. I navodno da dosta potamne
Meni jesu brzo promijenile boju i dobila sam žile one, ali nikad nisam osjetila ni najmanju osjetljivost. Nekad si mislim, možda neću imat mlijeka? 🤦🏻♀️😂
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
mene zanima jedna stvar? Pa mi molim vas objasnite! Zasto su mi se sise ispuhale skroz prije cca tri dana a bilee su bolne fuul!!!! Inace mi se isousu cca dan prije menge, a mengu necu dobit dok kod pijem lijekove zar ne? I zar nisu sise od progesterona bolne? A jos ga pijem? Nis mi nije jasno..
I mene su prestale bolit i ispuhale se i mislila gotovo, kad trudna. I nikad me u trudnoći nisu sise bolile, niti su napuhane. Ko tijesto su 🙈😂 pusti cice, to je nikakvo mjerilo
Jutro 🌅
Eto i ja mislila da u trudnoci cicke moraju biti bolne, i bradavice osetljive. I navodno da dosta potamne
Meni jesu brzo promijenile boju i dobila sam žile one, ali nikad nisam osjetila ni najmanju osjetljivost. Nekad si mislim, možda neću imat mlijeka? 🤦🏻♀️😂
Neee 🤣🤣 to ti nema veze sa tim. Cim rodis, i stavis dijete na prsa to ti se pokrene, prvo kolostrum, pa onda nakon par dana mlijeko. Nikakve veze nema kakve su sise u trudnoci. Ja ti opcenito imama bas ono minajature od sisa i takve su ostale i u trudnoci, a mlijeka sam uvijek imala bez problema. Tako da no stress!
9 oplodeno 🥰🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji