Bozma, pa imam i 4 ovitrellea😁 i kod njih ima viska😂
Eto, sve smo ti sredile😉
kako ti je ovitrella ostalo?
Sanjich, jedino me brine koliko boli kad svi ti folikuli sami pucaju
Šmattan pisni ti još muller pa ćemo biti pametniji. Držim i ja gige 😊🤞
Women_name pa evo stvarno ne znam razliku. Ja si uvijek malo popipam da vidim di je cerviks i jel ću šta skuzit dal se otvaram ne daj Bože (kao stručna sam sama to procijeniti) 😂 a ne možeš se kod njega naručiti kako tebi paše da si nastinas baš da bude veći razmak. Iako i to je oke ako ispadne 1 tj razlike ako ideš svaka 3 u petrovu, to je opet 2 tj od njega i Petrove (ak me kužiš šta sam htjela reci😂)
Anchy321 super za hormone 😊
MaloTele ja zato nisam htjela isprobavat uopće to, dosta mi je bilo bijelih testica i ne želim to doživjeti čak i sad dok osjećam bebu u sebi😂😂
Ja iskreno do cerviksa nemogu doc svojim prstom. Ja kad cucnem dole samo jagodicom osjetim tu lopticu, meni je skroz visoko tak da nemogu procijenit nikak. Ali ja sam sva malecka, pa su mi i takvi prsti 😂kužim kužim 😂 Kad privatnik pristaje na razmak do 5 tjedana, ak radim manji opet ću si preklopit jer petrova meni da termin koji oni daju na zadnjoj kontroli pa nemogu znat ali otprilike svaka 3 tjedna. Ali ispadne tako da otprilike tjedan, pa svaka 2. A sad ću ic tako pa ću vidjet kak će bit
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Meto idem u ponedjeljak na folikulometriju pa će mi dr. korigirati terapiju.
Ponavljali smo spermiogram nakon prirodne trudnoće i dalje je jako loš nalaz, dr. su nam savjetovali da idemo na mpo iz zamrznutog sjemena.
Androlog se čudi što mu je uopće ostalo spermića nakon kemoterapije, a kaže doklegod ima ijedan spermić nije isključena prirodna trudnoća. Njemu su svi hormoni u redu i CD i UZV testisa.
Iako se ne nadam da ću opet prirodno zatrudniti, to je stvarno čudo što sam uopće i zatrudnila.
Moguće da sam imala spontani zbog loše kvalitete spermija.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
MTB naravno, ja ne bi ne betu radila, nego čekala 9 mjeseci pa ako šta ispadne ispadne 😂😂😂
Pa da, što drugo?
Srećom pa si predobra srca i radi NAS ćeš se ipak testirati - da ne budemo u neznanju
Ma daaa, žrtvovati ću se za ekipu 🤭😂
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Meto, MTB, čuvajte mi sve te ostatke. Samo nzn kako ću štopericu nabavit
Od mene imas kutiju Menopura netaknutu 🤩😛😛
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Bozma imam ti i ja pola femare i cijelu kutiju estrofema,ako bude trebalo 😃 vj i nesto utrica viska jer mi je ginek poslao dupli recept,pa za prvu ruku imas 😃
BjeliS testirali smo testice, kad se posusi onaj negativan da li daje realan rezultat kad ga iduci put umocis, mm je piskio jucer a ja danas,al crte nema ni na mom a valjda bi trebala bit,meni je u pon 8tt 😃🤣 tako da ipak se moze testic samo jednom koristit,ako bude kome trebalo 😃🤣
Tuma ovo je valjda prvi koji je snjesko a da me nije izdeprimirao i oko kojeg se nisam pitala jel pokazao pravi rezultat 😃 tako da nije bio problem napravit ga, znam da je beba tu i nijedan snjesko me ne moze izdeprimirat 😃
MTB drago mi je da si ti zadovoljena, mislim tvoja znatiželja 😂 iako mos to i sama uskoro testirati 😉
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Women_name a gle, nekad je i bolje češće se pregledavati, pogotovo u rizicnijim trudnoćama pa ako uoce znakove jakog skraćivanja cerviksa ili otvaranja stignu na vrijeme reagirati. Ovako ako prođe 4 tj od pregleda do pregleda a ti se počneš otvarati ne daj Bože, tko će to skužiti. Tako da možda i nije loše da se na 2 mjesta pregledavas 😊
Darliv budem objavila kad se odlučim za jedna i kupim ih. Mislila sam to idući mjesec nakon pregleda, kad mi dr kaže da je sve oke, tad ću već biti 3.tromjesecje pa onda ići u kupovinu polako 😊
Manemoj koji san 😂😂
Šmattan di je teeest 😍 nadam se da jača crtica🤞🙏
Da, samo to malo teško kombinirat. Jer u Petrovoj me naručju svaka 3 tjedna, onda u Skvorcu svakih 5. Pa se nekad poklopi da idem tjedan za tjednom. Da bar se hoće dogovorit svaka 2 😂😂 Al neće, jer po Petrovoj bi trebala odustati od svog ginekologa. Oni su zagovaratelji da se svaka 3 tjedna pregledavam, ali da se ništa puno ne prcka dole. Iako isto ne kužim ono kaj si ti rekla, kužim za vaginalni sondu, ali koja razlika kaj on gurne prst ili ja dok stavljam u trice. A ići ću tako bar dok ne prođem ovaj rizicni dio. Ko bi to sve skuzio, svaki govori drugo
O meni je bome razlika! Sad zadnji put me pregledavao i sa prstom i vaginalnim UVZom i preko trbuha, 3 u 1 😂😂 i bome me bas iziritiralo jer me sve peckalo i boljelo, al ne ko ono kad imas upalu mjehura il tako nest, neg bas od tog pregleda. Kad radi samo vaginalni sa UVZom nemam taj problem. Ocito nije bio njezan bas 😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
MTB naravno, ja ne bi ne betu radila, nego čekala 9 mjeseci pa ako šta ispadne ispadne 😂😂😂
Pa da, što drugo?
Srećom pa si predobra srca i radi NAS ćeš se ipak testirati - da ne budemo u neznanju
Ma daaa, žrtvovati ću se za ekipu 🤭😂
Šmattan drzim fige za petodnevno hajdučko dite 🤞🤞😊😊
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Dobar dan cure! bila na pregled, LH pao konacno (1.2) i dala mi je od danas GONAL 200 do 24.02. na kontrolu za dalje...Zadovoljna jer je opet gledala jajnike, 9 folikula na desnom, 8 na lijevom... sve ok. Pozdrav za sve 🥰🥰
👩🏽34god
Bozma sa danasnjom ostaju 4doze po ovoliko, sto je taman cijela doza iz jedne injekcije🙈
Najgore sto mislim da ces to napraviti jednom, a jos gore sto te podrzavam🤦♀️
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Sortiraj odgovore
Najstariji