Manemoj hahahah keljim se na uranku, koji san😂😂😁
Dia kad je moj dr. rekao cuvenu postapalicu na pregledu, sam bila uvjerena da ce mi smanjiti th, al to nije napravio jer se bojao da od hrpe folikula nebi bilo nista i dobila sam klasiku DT stop. ovitrelle i decapeptyl, od hipera ne mogu pobjeci, a steta ne iskoristiti folikule koji su tu, tim vise sto koristimo smrznuti materijal. Naravno, dok je hiper pod kontrolom. Zao mi je sto se tebi tako izdogadjalo, a drago jer si me umirila da zna sta radi..💞 rekla bi Mtb- zenski mozak..
bozma imam ja sve gonale jos od prve stim, u svakom ima viska lijeka😁
Ma2013 samo u biljeznika nasvrljat recenicu, dvije da zivite u izbanbracnoj zajednici i to je to.
Mi nismo bili vjencani kad smo krenuli u mpo, odgodili svadbu zbog mm bolesti, tako da se to oduzilo i sad se jos vodim pod djevojackim prezimenom u klinici😁
Darliv 😘😘 kako posao napreduje?
Sbjelis ma skrtice jedne😲 salim se, voljela bih da se jave cure i da sve imaju pozz betu🤞🤞
Mattan ajdeee, znam da si piskila☝️
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Dok ja natipkam...🤦♀️
Mattan ali tu je, sutra ce sve biti jasnije.. na 8dnt vec treba biti korektna crtica..
mozda je biok. Imas jos jedan testic, muller?
Bozma je rekla da ti nisu osjetljivi, ja joj vjerujem..
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Meto imam, popodne ću njega probati... Pa i ja mislim da i ako je nešto da nije dobro 😳
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Mattan hm, ja ne vidim ništa, čekamo stručno oko specijalista iz grupe. Držimo gige 💗👣💕
Meto, MTB o kakvim vi viskovima govorite? Ja sam bacila pola doze gonala iz stimulacije u prosincu 😞 Ono skupo za popi* a mislim si a sta cu s time i koliko dugo moze nacet stajat u frizideru? Enlight me da ne bacim 550kn next time. 😨
Vitamin E, pls podsjetite me za sta je? I ako moze netkko upoladati tu skriptu.. Sjecam se da sam otvorila, ali bila je tako sitna na mobu da sam odustala od analize 😋😎😭
Mene puno zanima kako su cure s liste.. Zelim im svima sreću, nadam se da ih je sustigla 👣👣
oharascarlett14@gmail.com
Mattan, a za koga cuvas mullerove? Jucer si rekla da ih imas. Ili to pisas nama iza ledja?
Znas da sam ja ono jednom kad sam nesto jada od crte pisala par dana imala kineze sa plavom crtom i ovim slovima HCG, sa cisto plavom crtom i ove sa zelenim. Samo ovi prvi su pokazali crte pa sam isla po mullera i on je pokazao crtu. Probat cu nac sliku, ako sam njih uooce slikala jer na njima bas nist nije bilo
anchy123 🥳🥳🥳🥳 tako mi je drago da su vam hormoni uredniii 🙏 to je odličan znak!
Uz uredne nalaze hormona vi možda i uspijete sa dodacima u prehrani dobaciti spermiće u ejakulat 😁 nek M redovno uzima sve što si mu namijenila kroz 3 mjes pa nek ponovi spermio 🙏
Ako cete ipak ic na TESE postupk M ce morat napraviti jos i kariogram/kariotip i mikrodelec Y krom. Ali budući da su mu hormoni uredni, vrlo je velika vjer da ce i ti nalazi bit dobri. Nek se on za svaki slučaj naruci na te pretrage jer se na njih dugo čeka (u ZGu). Mogu se i privatno napravit samo su skupe 😒
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Bozma haha pa za nikog ne čuvam, ali kad bi tako piškila svaki mjesec na sve izludila bi 😎 Nisam vam ja baš strastvena piškilica 😂
A i vidim na netu da je ovaj zeleni preko 25 osjetljivosti....
6tt+2 imamo 💗
BjeliS hvala ti za gige 😂😂😂
6tt+2 imamo 💗
Jutro cure
Moze mala pomoć, sta pise, kako se koristi?
MTB a da probas sa 10mg melatonina, ja spavam kao u drugoj dimenziji, tacno razlika kad ga uzmem i kad ne uzmem. Puno dublji san... Il makar 6mg
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Sortiraj odgovore
Najstariji