Evo šmattan, jos je ovo bilo pri kraju kad se vec izgubila crta i na mulleru, ali ova dva kineza desno nisu crte nikako pokazalali dok je treci kinez i muller nelose crte pokazivali
Bozma hvala što si pronašla. Na Mulleru se vidi bez naprezanja...
Napravit ću predvečer pa ćemo vidjeti...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Ana26 držim fige 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Mattan ja ne vidim ovdje baš, čekam Muller.. znam da su cure imale crte na 6 dan ali ja mislim da to samo ove baš visoke bete, Sanjich je imala crturinu ali njena prva beta je bila preko 500.. po meni nije još ništa izgubljeno, vidjeti ćemo.. čekam Muller 🤞🏻
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Mattan trebala si odmah i drugog umociti🙈
Nesto ima def, nezz koliko ce popodne pokazati jer je malkicu rano za popodnevno pisanje, al probaj. Ja stisnula prstice🤞🤞🤞🤞 i gige💪
Moj testic od 25miu na 7d se jedva vidio, a beta bila top. Tebi zelim top betu i uspjesnu T😍🤗
Sbjelis uvijek ima u penovima viska lijeka, da mi je Gic dr, usparala bi 2keke kn😅
Anchy zabb prokomentirati super nalaze🤗
Cim su hormoni ok jako velika je sansa da ce naci mat. Ocito ih samo nesto koci prema izlazu🤞🤞
Sretnooooo💓😍
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Sanjich, manemoj :)
Stpljen spašen 😊
I ovo piškim samo zato što me zanima kad se najranije vidi ili ne vidi da i druge cure znaju, jer vidite kako dobro dođe kad imamo s čim usporediti.... inače ne bi do bete ni piškila... 🤭
6tt+2 imamo 💗
Meto dobro zvuči :)
Nalazim podatke da se kod Feta malo sporije odvija, te da može tek od 6dnt počet izlučivati Hcg... No, radije bi da crta bode oči, onda ziher znaš 😁
6tt+2 imamo 💗
anchy321, a gdje ti misliš te trojčeke pospremiti, kod susjeda? Pa naravno da je trbuh onda veliki.
manemoj, hahahah za san. Jesam li bila zgodna u snu?
Sanjich, Bozma, već je imam. Kad netko tjedan dana ne javi rezultate, a imao je neki datum, maknem ga. One koji čekaju postupak i slično, njih ne mičem, samo one sa fiksnim datumima.
ccccc, sumnjate u mene.
petra30, ja bih to prijavila specijalistu/endokrinologu. Nije strašno, ali bih ja osobno radije da je preko 1.
Lucyinthesky, pa idem provjereno.
BjeliS, vidim da si promijenila nick? Igraš na sigurno, ha?
Injekcija ima rok trajanja, vjerojatno negdje u 2022. Ne bacaj ostatke!!!
Vitamin E je ok kao priprema za stimulaciju jer pomaže kvaliteti jajnih stanica. Super je kao priprema za transfer jer pomaže maternici.
Tanja79, ja sam uzimala shatavari. Ne bih ga uzimala u ciklusu kad idem u postupak. Koliko vidim, ovdje piše da jednu čajnu žličicu staviš u2dcl mlijeka, ostaviš 5-7 minuta i popiješ (btw ja uopće ne znam njemački)
Šmattan, da, kažeš, ti uopće nisi znatiželjna, ti to altruistički radi nas
💔💔💔
MTB naravno, ja ne bi ne betu radila, nego čekala 9 mjeseci pa ako šta ispadne ispadne 😂😂😂
6tt+2 imamo 💗
MTB naravno, ja ne bi ne betu radila, nego čekala 9 mjeseci pa ako šta ispadne ispadne 😂😂😂
Hahaahha 😂😍😍
Hahaahha 😂😍😍
Hahahah tako će našoj Dadi štoperica ispasti za 8 mjeseci 😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji