Jutro cure, ma je šipak…. U ovoj fazi se treba vidjeti bez naprezanja a ja moram ciljat da bi išta uslikala 🤷♀️
A bemu 😔😔😔 nije potamnila 🤗😘
Ja kupila kompletic za izlazak 🥰🥰🥰🥰
Preslatko 🥰🥰🥰
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ja kupila kompletic za izlazak 🥰🥰🥰🥰
😍😍😍😍❤️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Women_name a gle, nekad je i bolje češće se pregledavati, pogotovo u rizicnijim trudnoćama pa ako uoce znakove jakog skraćivanja cerviksa ili otvaranja stignu na vrijeme reagirati. Ovako ako prođe 4 tj od pregleda do pregleda a ti se počneš otvarati ne daj Bože, tko će to skužiti. Tako da možda i nije loše da se na 2 mjesta pregledavas 😊
Darliv budem objavila kad se odlučim za jedna i kupim ih. Mislila sam to idući mjesec nakon pregleda, kad mi dr kaže da je sve oke, tad ću već biti 3.tromjesecje pa onda ići u kupovinu polako 😊
Manemoj koji san 😂😂
Šmattan di je teeest 😍 nadam se da jača crtica🤞🙏
Da, samo to malo teško kombinirat. Jer u Petrovoj me naručju svaka 3 tjedna, onda u Skvorcu svakih 5. Pa se nekad poklopi da idem tjedan za tjednom. Da bar se hoće dogovorit svaka 2 😂😂 Al neće, jer po Petrovoj bi trebala odustati od svog ginekologa. Oni su zagovaratelji da se svaka 3 tjedna pregledavam, ali da se ništa puno ne prcka dole. Iako isto ne kužim ono kaj si ti rekla, kužim za vaginalni sondu, ali koja razlika kaj on gurne prst ili ja dok stavljam u trice. A ići ću tako bar dok ne prođem ovaj rizicni dio. Ko bi to sve skuzio, svaki govori drugo
O meni je bome razlika! Sad zadnji put me pregledavao i sa prstom i vaginalnim UVZom i preko trbuha, 3 u 1 😂😂 i bome me bas iziritiralo jer me sve peckalo i boljelo, al ne ko ono kad imas upalu mjehura il tako nest, neg bas od tog pregleda. Kad radi samo vaginalni sa UVZom nemam taj problem. Ocito nije bio njezan bas 😂😂
Mene peče od tog glupog gela
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Curke evo ja se testirali i sad sam spremna za ponedjeljak 😬
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Women_name sad me brine zašto ga ja mogu osjetit 😅 Ruska1986 mene lagano pregleda, ne osjetim ništa posebno, mislim grublje je nego kad ja stavim utrice, to sigurno, al ništa posebno.
Bozma 😂 imam i ja pola kutije femare i više od pola kutije estrofem i gro utrica. Sredit ćemo nešto 😂
Cure, za ozbiljno treba kojoj nekih 4-5 kutija utrogestana i više od pola kutije estrofema?
Ma ne brini, na pregledu ti je sve ok. Ja mislim da to ima jako veze i do položaja. Jer ona ga je jučer očito osjetila kad je rekla da je zatvoren tvrd i to 😂😂 ja cucnem gurnem i negdje završi haha 😂 iako prije kad sam stavljala u trice, nekad sam osjetila skrot a nekad ništa meni se to znalo mjenjat. Sad ga fkt ne osjetim 🤷♀️ kaj ja znam, valjda dok je na pregledima sve ok valjda je dobro 😁
Ruska meni je ogromna razlika kad gurne jedan prst i 3 prsta, 3 prsta me bole. Ja sam Škvorca zadnji put lijepo zamolila jel može njeznije, rekao je da će jednom prstom. Tako je i ova jučer, i ni osjetila!
Ne znam, al meni je ovo prvi put u trudnoci da mi je bas bolan pregled prstima bio... Valjda zato sta je reko da je napipo glavicu pa si ja mislim do kud je on to onda guro? 😂😂😂 a reko je ide prstic 🤭🤭🤭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Curke evo ja se testirali i sad sam spremna za ponedjeljak 😬
Pocinjeeeeee 🥳🥳🥳🥳 joj, drzim fige na najjace 🙂🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Women_name a gle, nekad je i bolje češće se pregledavati, pogotovo u rizicnijim trudnoćama pa ako uoce znakove jakog skraćivanja cerviksa ili otvaranja stignu na vrijeme reagirati. Ovako ako prođe 4 tj od pregleda do pregleda a ti se počneš otvarati ne daj Bože, tko će to skužiti. Tako da možda i nije loše da se na 2 mjesta pregledavas 😊
Darliv budem objavila kad se odlučim za jedna i kupim ih. Mislila sam to idući mjesec nakon pregleda, kad mi dr kaže da je sve oke, tad ću već biti 3.tromjesecje pa onda ići u kupovinu polako 😊
Manemoj koji san 😂😂
Šmattan di je teeest 😍 nadam se da jača crtica🤞🙏
Da, samo to malo teško kombinirat. Jer u Petrovoj me naručju svaka 3 tjedna, onda u Skvorcu svakih 5. Pa se nekad poklopi da idem tjedan za tjednom. Da bar se hoće dogovorit svaka 2 😂😂 Al neće, jer po Petrovoj bi trebala odustati od svog ginekologa. Oni su zagovaratelji da se svaka 3 tjedna pregledavam, ali da se ništa puno ne prcka dole. Iako isto ne kužim ono kaj si ti rekla, kužim za vaginalni sondu, ali koja razlika kaj on gurne prst ili ja dok stavljam u trice. A ići ću tako bar dok ne prođem ovaj rizicni dio. Ko bi to sve skuzio, svaki govori drugo
O meni je bome razlika! Sad zadnji put me pregledavao i sa prstom i vaginalnim UVZom i preko trbuha, 3 u 1 😂😂 i bome me bas iziritiralo jer me sve peckalo i boljelo, al ne ko ono kad imas upalu mjehura il tako nest, neg bas od tog pregleda. Kad radi samo vaginalni sa UVZom nemam taj problem. Ocito nije bio njezan bas 😂😂
Mene peče od tog glupog gela
Hm, moze bit i od toga onda? 🤔 jel bas pece.. Cak sam namazala malo i sa bephantenom za bebe, kod nadrazenosti i crvenila. Mislim si, ne moze odmoc... i stvarno je pomoglo
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Meto sad se samo nadamo da je stvarno to problem sto je imao te operacije kad je bio mali pa da su osteceni sjemenovodi.. 🤞
Sunny pitat ce sad androloga sta on kaze..dali bi vrijedilo sacekat 3 mj pa ponovit..mislim svakaki dok skupi te nalaze proći će 3 mjeseca sigurno..kolko su vama rekli da se čeka..
MTB a znam da mora bit velik, ali baš preko cijelog bračnog kreveta nebi hvala hahahahah 😂
Bajo preeeee slatkooo 😍😍😍
Tuma 😁❤️
Šmattan ja ne vidim ništa 😔 držim fige da ipak bude sve ok 🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Pozdrav svima :) cestitam na divnim vijestima svim curama koje su ugledale plusice i potvrdile divnim betama.
Djevojkama koje su tuzne zelim puno snage da krenu dalje. Zivot je maskembal, ne znas sto se gdje krije.
Mislim da san bila krivo upisana jer sam ja jucer vadila tek drugu betu, koja iznosi ns 15dnt 618,30 ☺️☺️
Neznam sto to znaci jer dok usporedim sa Dadinom i Sanjinom , uhhh… ali se poduplala pravilno i doktor kaze da cemo jos jednim vaditi u ponedjeljak. Nisam cesto na forumu i nemojte zamjeriti…
Samo zelim dati curama savjet da se ne ravnaju bas puno po testicima jer eto kako je moj izgledao pa je sve ok za sada… Iskreno se bojim ovih malih beta, ali doktor kaze da to nista ne mora znaciti.
Sve vas lijepo pozdravljam, javim se u ponedjeljak ili utorak sa rezultatom trece bete ☺️
Pa tvoja raste, sta je najbitnije... Javi nam obavezno u ponedjeljak ili utorak stanje 🙏🏻🙏🏻💜❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Sortiraj odgovore
Najstariji