Pozdrav borilice,
Javljala sam se jednom prije par mjeseci kad smo saznali problem, od pon napokon pocinjemo skupljati nalaze, e sad mene zanima koliko vrijedi uputnica za vadjenje spolnih hormona? I ako vrijedi 24sata mogu li ju traziti telefonski kod soc ginekologa?
Inace u planu mi je ici na postupak u kbc.
Zao mi je zbog negativnih beta i ab miss, drzite se cure, doci ce i sretno vrijeme..
Svima sa velikim beturinama cestitam ❤
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Ana drzim🤞🤞 da sve bude u redu i da imate dosta stanica, ipak trosite epruvetu sjemena, tako da navijam da ih je sto vise🙈😉
Mi jos nismo radili sgam, planiramo cisto da vidimo jesu nule ili ima nesto. Ah ta nada☺️
Da, spontani je vjerojatno jer spermij nije bio kvalitetan sto ne znaci da se ne moze probiti i neki morfoloski uredan😉🍀
Pon je bome turbulentan dan😎
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Women_name sad me brine zašto ga ja mogu osjetit 😅 Ruska1986 mene lagano pregleda, ne osjetim ništa posebno, mislim grublje je nego kad ja stavim utrice, to sigurno, al ništa posebno.
Bozma 😂 imam i ja pola kutije femare i više od pola kutije estrofem i gro utrica. Sredit ćemo nešto 😂
Cure, za ozbiljno treba kojoj nekih 4-5 kutija utrogestana i više od pola kutije estrofema?
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Pozdrav borilice,
Javljala sam se jednom prije par mjeseci kad smo saznali problem, od pon napokon pocinjemo skupljati nalaze, e sad mene zanima koliko vrijedi uputnica za vadjenje spolnih hormona? I ako vrijedi 24sata mogu li ju traziti telefonski kod soc ginekologa?
Zao mi je zbog negativnih beta i ab miss, drzite se cure, doci ce i sretno vrijeme..
Ej, mislim da ti vrijedi puno duze, tipa 3 mjeseca. Znam jer kad sam ja trebala vaditi spolne hormone 2-5 dan ciklusa, zavrsila sam u samoizolaciji i najnormalnije sam na tu istu uputnicu isla u narednom ciklusu 😊.
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Pozdrav borilice,
Uputnice vrijede 90 dana, provjereno 😉
Javljam se da sam bolje sto se tice prehlade.
Cuvajte se curke i uzivajte u vikendu. ❤️😘
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Pozdrav borilice,
Ej, mislim da ti vrijedi puno duze, tipa 3 mjeseca. Znam jer kad sam ja trebala vaditi spolne hormone 2-5 dan ciklusa, zavrsila sam u samoizolaciji i najnormalnije sam na tu istu uputnicu isla u narednom ciklusu 😊.
Hvala..
Pa bilo bi logicno da vrijedi duze, ja sam sad narucena u pon na pregled, a m trebam dobit 4.3, a lakse bi mi bilo da mi odmah da te uputnice..jer doci do soc ginekologa je skoro u ravnini kao i dobit na lotu 😂😂
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
anchy321, a gdje ti misliš te trojčeke pospremiti, kod susjeda? Pa naravno da je trbuh onda veliki.manemoj, hahahah za san.
Jesam li bila zgodna u snu?
Sanjich, Bozma, već je imam. Kad netko tjedan dana ne javi rezultate, a imao je neki datum, maknem ga. One koji čekaju postupak i slično, njih ne mičem, samo one sa fiksnim datumima.
ccccc, sumnjate u mene.petra30, ja bih to prijavila specijalistu/endokrinologu. Nije strašno, ali bih ja osobno radije da je preko 1.
Lucyinthesky, pa idem provjereno.BjeliS, vidim da si promijenila nick? Igraš na sigurno, ha?
Injekcija ima rok trajanja, vjerojatno negdje u 2022. Ne bacaj ostatke!!!
Vitamin E je ok kao priprema za stimulaciju jer pomaže kvaliteti jajnih stanica. Super je kao priprema za transfer jer pomaže maternici.
Tanja79, ja sam uzimala shatavari. Ne bih ga uzimala u ciklusu kad idem u postupak. Koliko vidim, ovdje piše da jednu čajnu žličicu staviš u2dcl mlijeka, ostaviš 5-7 minuta i popiješ (btw ja uopće ne znam njemački)
Šmattan, da, kažeš, ti uopće nisi znatiželjna, ti to altruistički radi nas
Hvala😊! Mislim da tak i bude😊.
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
Ostalo 6 🐧❤️
5-12tt hematom+mirovanje
Meto dr.kaže da imamo puno spermića i da je kod mene sve ok i očekuje super odgovor.
Nadam da će biti smrzlića.
Koliko vi imate spermića?
Cure,koji ste vi dan ciklusa imale aspiraciju? Ja inače ima cikluse 32,33 dana.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Pozdrav borilice,
Hvala..
Pa bilo bi logicno da vrijedi duze, ja sam sad narucena u pon na pregled, a m trebam dobit 4.3, a lakse bi mi bilo da mi odmah da te uputnice..jer doci do soc ginekologa je skoro u ravnini kao i dobit na lotu 😂😂
Ako ste poceli skupljati nalaze, logicno je da ti sam odmah pusti uputnice za sve to kaj je potrebno na početku. I da si ti to onda pomalo rješavas i sakupljas. Tak da mislim da neces s tim imati problema.😊
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
Ostalo 6 🐧❤️
5-12tt hematom+mirovanje
BjeliS, ti si meni zakon!
Bozma, ni ti mi nisi za baciti.
Utriće imam viška 2 kutije od prošlog postupka.
MaloTele, misliš da neću testirati. Možda vi ne znate piškiti testove.
Treba to sve istražiti za Bozmu.
Nakapaka, wooohooo, to su super vijesti. Krenulo je, krenulo!
tera_, mislim da ti sve uputnice vrijede 3 mjeseca minimalno.
Tiki, super da si bolje.
Ana26, meni je zadnji put bilo 12DC, sad će biti koji dan kasnije. Ali meni su ciklusi 26-28 dana.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji