Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mila-Milica
    20. Veljača 2021. 13:26

_Dolly_

Pozdrav svima :) cestitam na divnim vijestima svim curama koje su ugledale plusice i potvrdile divnim betama.
    Djevojkama koje su tuzne zelim puno snage da krenu dalje. Zivot je maskembal, ne znas sto se gdje krije.
    Mislim da san bila krivo upisana jer sam ja jucer vadila tek drugu betu, koja iznosi ns 15dnt 618,30 ☺️☺️
    Neznam sto to znaci jer dok usporedim sa Dadinom i Sanjinom , uhhh… ali se poduplala pravilno i doktor kaze da cemo jos jednim vaditi u ponedjeljak. Nisam cesto na forumu i nemojte zamjeriti…
    Samo zelim dati curama savjet da se ne ravnaju bas puno po testicima jer eto kako je moj izgledao pa je sve ok za sada… Iskreno se bojim ovih malih beta, ali doktor kaze da to nista ne mora znaciti.
    Sve vas lijepo pozdravljam, javim se u ponedjeljak ili utorak sa rezultatom trece bete ☺️

Super za betu!🎉🎉🎉
    I nek se i dalje pravilno dupla.🙏🙏🤞🤞

👩40 🧔37
    Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
    7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
    9/20 FET, beta =0
    12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
    1/21 FET 2 blastice.
    Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
    11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
    1.3. Missed ab - 10 tt
    10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
    12/21 FET 1 blastica, beta = 0
    12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
    1/22 FET, beta=0,1
    11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni

sbjelisi
    20. Veljača 2021. 13:31

_Dolly_

Pozdrav svima :) cestitam na divnim vijestima svim curama koje su ugledale plusice i potvrdile divnim betama.
    Djevojkama koje su tuzne zelim puno snage da krenu dalje. Zivot je maskembal, ne znas sto se gdje krije.
    Mislim da san bila krivo upisana jer sam ja jucer vadila tek drugu betu, koja iznosi ns 15dnt 618,30 ☺️☺️
    Neznam sto to znaci jer dok usporedim sa Dadinom i Sanjinom , uhhh… ali se poduplala pravilno i doktor kaze da cemo jos jednim vaditi u ponedjeljak. Nisam cesto na forumu i nemojte zamjeriti…
    Samo zelim dati curama savjet da se ne ravnaju bas puno po testicima jer eto kako je moj izgledao pa je sve ok za sada… Iskreno se bojim ovih malih beta, ali doktor kaze da to nista ne mora znaciti.
    Sve vas lijepo pozdravljam, javim se u ponedjeljak ili utorak sa rezultatom trece bete ☺️

Lijepo se uduplala ❤

oharascarlett14@gmail.com

Meto
    20. Veljača 2021. 13:33

Dolly bitno je da se uredno poduplala, znas sta stalno ponavljamo☝️ Navijamo i za trecu urednu betu i onda uredan uzv😍🤗
    Sbjelis nisam jos probala😂 A kako imam masu drugih igli i injekcija, probala bi isuti u jednu iz svih penova i onda si dati normalno odjednom sve🤷‍♀️ 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Any_35
    20. Veljača 2021. 13:34

Sanjich 👶🤱

Any_35

Leia- bas mi je iskreno zao zbog tebe😥daj si malo vremena i skupi snage i ides dalje u nove borbe i pobjede🤞.
    Dada- cestitam na izvrsnoj beti👏👏☺️Neka se sve nastavi u pozitivi i lijepom❤️
    Sanjich- jesi isla na prvi UZV? 🥰
    Miss- kako se ti osjecas, jesu li bolovi malo popustili?
    Vidim da ima puno postupaka i svim curama zelim da budu dobitni s lijepim vijestima❤️❤️❤️

Nisam, navodno u utorak cu imat.. Jedva cekam samo nek sve bude ok 🤞🤞🍀🍀🍀u kojem tt si ti cula ❤️?

Izvrsno😍, brzo ce utorak🥰Bit ce sve dobro❤️Mi smo u 6tt (6+4/7) vidjeli srčeko, pregled prije toga je bio u 4tt, tada se vidjela samo gestacijska 7mm. Sretnoooo❤️🍀

Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
    1g prir, 3g MPO;
    KBC Split
    8/18-AIH❌
    10/18-AIH❌
    8/19-AIH❌
    10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
    8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
    10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
    12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏

BAJOMA
    20. Veljača 2021. 13:37

Ja kupila kompletic za izlazak 🥰🥰🥰🥰

20. Veljača 2021. 13:37

Any_35

Sanjich 👶🤱

Any_35

Leia- bas mi je iskreno zao zbog tebe😥daj si malo vremena i skupi snage i ides dalje u nove borbe i pobjede🤞.
    Dada- cestitam na izvrsnoj beti👏👏☺️Neka se sve nastavi u pozitivi i lijepom❤️
    Sanjich- jesi isla na prvi UZV? 🥰
    Miss- kako se ti osjecas, jesu li bolovi malo popustili?
    Vidim da ima puno postupaka i svim curama zelim da budu dobitni s lijepim vijestima❤️❤️❤️

Nisam, navodno u utorak cu imat.. Jedva cekam samo nek sve bude ok 🤞🤞🍀🍀🍀u kojem tt si ti cula ❤️?

Izvrsno😍, brzo ce utorak🥰Bit ce sve dobro❤️Mi smo u 6tt (6+4/7) vidjeli srčeko, pregled prije toga je bio u 4tt, tada se vidjela samo gestacijska 7mm. Sretnoooo❤️🍀

Hvalaa tii ❤️ i tebi sretno u ponedjeljak al nema sta bit ce sve odlicno 😍 

20. Veljača 2021. 13:39

BAJO1

Ja kupila kompletic za izlazak 🥰🥰🥰🥰

😍

anabelaaaa
    20. Veljača 2021. 13:41

Cestitke svim beticama koje rastu...❤I puno srece onima koji krecu I postupak, kao I onima koji iscekuju svoje pozitivne testice❤ 
    Ja sam narucena na aspiraciju ciste,koja nazalost nije prirodno otisla a ciklusom.U ponedjeljak cemo se pozdraviti s njom🤗 U utorak oceekujem mengu,ako dodje na vrijeme,u srijedu odmah krecemo s bockanjem.Nisam jos dobila plan sta I kako ce biti,hoce li biti puna stimulacija ,koliko dana ce trajati.Pretpostavljam da cemo nakon aspiracije dobiti detaljno sve..Lavice u pravom smislu te rijeci, zenama koje potajno citaju ste od velike koristi..Svako vase iskustvo zlata vrijedi, svakoj zeni koja se bori ba ovaj nacin da dodje do svog blaga.. 💖

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

sbjelisi
    20. Veljača 2021. 13:42

Any35 ❤
    Bajo 😍

oharascarlett14@gmail.com

BAJOMA
    20. Veljača 2021. 13:43

MTB

Ako slučajno nije jasno, ne spavam.Nakon 2h vrćenja po krevetu i proučavanja oblika na stropu, odustala sam od pokušaja. Toliko o melatoninu.

😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.