Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    14. Travanj 2021. 13:22

Lita.1234

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

BAJOMA

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

Lita.1234

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

BjeliS ja sam jedna od tajnih pišačica 😂😂😂 sve je belo kao sneg. Vrlim puno, drž se
    Lita.1234 mi imamo betu isti dan, moja je 20tog al ja sam odlucila 19og ici. Mislim… Mogu i danas ionako nista od mene, al da ne kaze doktor "jesam ti rekao za 2 nedelje 🤬🤬🤬"

ista stvar 🤣🤣 jesi radila test ? Ajde cugnut ceno jednu rakijicu poslije bete i na konju smo 🤷‍♂️

Dašta ćemo nego cugnuti, imam moju žutu slavonsku 20god. Suvo zlato 🥇 moja baba pokojna volela da cugne uvek, bogami narađala petero dece. Mozda mi samo treba da se odamo alkoholu 😂😂😂.

Imas sjenu nek potamni imas vrimena do 19tog

E Bajo ženo gde nadjes ove filtere, svaka ti čast…

Jebemu pa ti stvarno imas sjenu!!!!🥰🥰🥰😍😍 pa vidiim je i ja.. jeeei!!!!! Ajme bravo!!!! 🤣🤣

Bravo za BAJOMA, ovaj je od juče, danasnji sam bacila al isti su.
    Lita.1234 daj i ti svoj... Krenulo nas 😁

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

Lita.1234
    14. Travanj 2021. 13:23

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

Lita.1234

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

BAJOMA

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

Lita.1234

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

BjeliS ja sam jedna od tajnih pišačica 😂😂😂 sve je belo kao sneg. Vrlim puno, drž se
    Lita.1234 mi imamo betu isti dan, moja je 20tog al ja sam odlucila 19og ici. Mislim… Mogu i danas ionako nista od mene, al da ne kaze doktor "jesam ti rekao za 2 nedelje 🤬🤬🤬"

ista stvar 🤣🤣 jesi radila test ? Ajde cugnut ceno jednu rakijicu poslije bete i na konju smo 🤷‍♂️

Dašta ćemo nego cugnuti, imam moju žutu slavonsku 20god. Suvo zlato 🥇 moja baba pokojna volela da cugne uvek, bogami narađala petero dece. Mozda mi samo treba da se odamo alkoholu 😂😂😂.

Jebemu pa ti stvarno imas sjenu!!!!🥰🥰🥰😍😍 pa vidiim je i ja.. jeeei!!!!! Ajme bravo!!!! 🤣🤣

Lita.1234 daj i ti svoj… Krenulo nas 😁

moj nema sjene ni sa sto filtera 🤣🤣 pribala sam ne brini🤣🤣 gore je slika u komentaru

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Ruska1986
    14. Travanj 2021. 13:30

Tuma

Ruska1986 baš ste divne 😍 uopće ne kužim di je tih 20 kg otišlo.😊
    Bajoma divna je, napokon sam uspjela uhvati neku tvoju sliku 😂

E, samo dodjemo u Vinogradsku, ne trebamo se narucivat! ☺ nalaz gotov isti dan... Ma kile se vide, ne brini! U rucetinama i facetini 🤭🤭

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    14. Travanj 2021. 13:30

Lita.1234

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

Lita.1234

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

BAJOMA

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

Lita.1234

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

moj nema sjene ni sa sto filtera 🤣🤣 pribala sam ne brini🤣🤣 gore je slika u komentaru

Da, vec sam zaboravila da sam videla i iskomentarisala. Imam onu predmenstrualnu migrenu. I ja sam probala filtere one sa instagrama al vidis da BAJOMA ima bolje

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

Ruska1986
    14. Travanj 2021. 13:31

Mara234

Pozz curke da vam se i ja malo javim. Bila danas na pregledu, 10 tjedana, sve uredu. Beba po uzv 10+4, počela se formirati posteljica i otkucaji srca su kako trebaju biti. Nadam se da će i daljentako biti. Želim vam svima sreću

Divnoooo 🤗🤗🤗 samo neka se nastavi u tom tonu i dalje 🥰🥰❤💜

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

Lita.1234
    14. Travanj 2021. 13:33

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

Lita.1234

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

Lita.1234

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

BAJOMA

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

Lita.1234

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

Da, vec sam zaboravila da sam videla i iskomentarisala. Imam onu predmenstrualnu migrenu. I ja sam probala filtere one sa instagrama al vidis da BAJOMA ima bolje

Mene bas zadnjih dva sata poceo nesto bolit lijevi jajovod. (jedini koji imam) Bilo bi divno da se tamo beba zagurala pa da ostanem i bez njega.. 🙄🙄

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Ruska1986
    14. Travanj 2021. 13:35

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

Lita.1234

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣

Ma ova Bajo je vrrrrrrrrh!!!!! Vidi se sjenica, lalaallaalallalallaala 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

Tuma
    14. Travanj 2021. 13:40

Ruska1986

Tuma

Ruska1986 baš ste divne 😍 uopće ne kužim di je tih 20 kg otišlo.😊
    Bajoma divna je, napokon sam uspjela uhvati neku tvoju sliku 😂

E, samo dodjemo u Vinogradsku, ne trebamo se narucivat! ☺ nalaz gotov isti dan… Ma kile se vide, ne brini! U rucetinama i facetini 🤭🤭

Woooohooooo 🥳 idem sutra onda, ti? Možda se i vidimo 😊 iako ja i dalje nisaam sigurna jel moja pretraga ista kao tvoja ili su žučne soli nešto drugo 😅😂

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tuma
    14. Travanj 2021. 13:43

Mara odlično, super vijesti 🥰
    Lita ma nije to vanmaternicna.... A i možda ti je stvarno prerano za crticu, probaj sutra/prekosutra opet😊
    Tanja ti zeleni nisu baš osjetljivi. Oni plavi, još tanji brže pokažu crtu. Ja ne vidim sjenu, ali ako Bajo kaže da je ima, onda je ima! 🥰

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    14. Travanj 2021. 14:04

Ruska1986 divne ste, jedva čekam da nam Kate dođe i da vidimo maminu djevojčicu 🥰🥰🌺❤
    🌸💕🌸Saritaaaaaaa🌸💕🌸 pa jel krenulooooo,sretno i oprezno sa loptom (ne pitaj me kako znam 🤣).
    Mara jeeeeej ,pa nismo ni imali nepismeno da si danas na pregledu. Super da je sve u redu, to je najvažnije 🤗🥰🌺
    Sbjelisi hugim te puno 🤗❤
    Cure piškilice Lita i Tanja , držim palčeve do bete ,ako ne uspije suknite jednu slavonski i za mene...Lindsay ❤❤❤
    manemoj mučnine, hmmm da te ne lažem, nije da su cjelodnevne ali mi dođe često na momente ,pogotovo kada je želudac prazniji,ujutro i navečer, a kad jedem gadi mi se hrana. Npr poželjela topli sendvič, pojela 2 griza i ne ide više, vratio se iz želuca...još me i lijenost drži, energija se nije vratila, ali nadam joj se uskoro 🙏😅😁 
    Nego imam neke tenzije u donjem dijelu trbuha, neznam što znače, kao da će mi sve ispasti dolje...čudan osjećaj, mebih rekla ni da je to bol nego više kao grčenje...u jednom sam se momentu baš malo prepala ..
    Cure trudnice jel to normalno?
    E daaaa manemoj ,imamo pregled na isti dan 22.4 🥰🥰🥰❤
    Samo se ja nadam da će meni do tada stići rezultati Niftya ...
    Tuma što si rekla da su ti došli nakon 10 radnih dana ili sveukupno? (Sorry ak nije 10, zanima me samo jel i vikend broje pod dane čekanja 😅😅).

endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.