Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    20. Veljača 2021. 08:39

manemoj

Što se snova tiče… Jeste spremne 😂😂😂😂
    Ja sam sanjala da nam Zsa Zsa drži koncert i da je na kraju rekla da ima iznenadjenje za sve nas a posebno za MTB, znači ja sam luda majke mi! 😂 Zsa Zsa je u mom snu otpjevala pjesmu o PAI mutacijama za našu MTB. 😂😂😂😂😂 Mi sve sretne pjevamo u sav glas jer naravno znamo riječi 🤷🙈🙈🙈🙈🙈🙈
    Dia85zato što se vrlo vjerojatno radi o nečem imunološkom. Čekamo nalaze.. ali moj doktor ti ne vjeruje u idiopatsku neplodnost. Samo kao nismo skužili što ne valja. Objasnio mi je i inatralipidnu infuziji, rekao da nama sve može izgledati kako treba ali da možda ima nešto što ne vidimo a moglo bi odbijati plod a to bi ovdje moglo pomoći. Rekao je da nema baš puno znanstvenih istraživanja na tu temu, da bi on rekao da je to kao cikla za endometrij 😅 ali da mu se nekako poklopilo da je dosta pacijentica koje su primale uspjelo, rekao i sam da je možda bilo i nešto drugo u pitanju pa je eto samo slučajnost da je upalilo kad i intralipidne ali da bi probao.
    Nemoj se bojati, čim ima plan znači da je to super ❤️ ja bi bila najsretnija žena na svijetu da je decortin riješenje za moje probleme 🥰

😂😂😂😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

20. Veljača 2021. 08:42

Sanjich 👶🤱

MTB

Danas bi nam Petra1989 trebala javiti betu… A još par lavica duguje svoje bete, just sayin…

Moramo smislit neku proceduru kad se neko ne javlja određeno vrime da ide papa s popisa 😂.. Ja dosta imena ne vidim da pisu… A najgore mi kad se neko javi jedna put pa onda se pitam sta je bilo di je 😂

Slazem se. Mene eto bas zanima sta je sa Shangai...zbog losih stanica u prijasnjim i svega sta je uzimala, bas me zanima je li pomoglo.
    Mattan, amo test na sunce za nas ovisnice😎

• Dia85
    20. Veljača 2021. 08:48

manemoj

Što se snova tiče… Jeste spremne 😂😂😂😂
    Ja sam sanjala da nam Zsa Zsa drži koncert i da je na kraju rekla da ima iznenadjenje za sve nas a posebno za MTB, znači ja sam luda majke mi! 😂 Zsa Zsa je u mom snu otpjevala pjesmu o PAI mutacijama za našu MTB. 😂😂😂😂😂 Mi sve sretne pjevamo u sav glas jer naravno znamo riječi 🤷🙈🙈🙈🙈🙈🙈
    Dia85zato što se vrlo vjerojatno radi o nečem imunološkom. Čekamo nalaze.. ali moj doktor ti ne vjeruje u idiopatsku neplodnost. Samo kao nismo skužili što ne valja. Objasnio mi je i inatralipidnu infuziji, rekao da nama sve može izgledati kako treba ali da možda ima nešto što ne vidimo a moglo bi odbijati plod a to bi ovdje moglo pomoći. Rekao je da nema baš puno znanstvenih istraživanja na tu temu, da bi on rekao da je to kao cikla za endometrij 😅 ali da mu se nekako poklopilo da je dosta pacijentica koje su primale uspjelo, rekao i sam da je možda bilo i nešto drugo u pitanju pa je eto samo slučajnost da je upalilo kad i intralipidne ali da bi probao.
    Nemoj se bojati, čim ima plan znači da je to super ❤️ ja bi bila najsretnija žena na svijetu da je decortin riješenje za moje probleme 🥰

Snovi su ti ludi:)))..hvala na odgovoru, doktor ti je super, planirala sam kod njega na konzultacije, sad sam sigurna da bi rado čula što misli, hvala ti

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

Tuma
    20. Veljača 2021. 09:02

Women_name a gle, nekad je i bolje češće se pregledavati, pogotovo u rizicnijim trudnoćama pa ako uoce znakove jakog skraćivanja cerviksa ili otvaranja stignu na vrijeme reagirati. Ovako ako prođe 4 tj od pregleda do pregleda a ti se počneš otvarati ne daj Bože, tko će to skužiti. Tako da možda i nije loše da se na 2 mjesta pregledavas 😊
    Darliv budem objavila kad se odlučim za jedna i kupim ih. Mislila sam to idući mjesec nakon pregleda, kad mi dr kaže da je sve oke, tad ću već biti 3.tromjesecje pa onda ići u kupovinu polako 😊
    Manemoj koji san 😂😂
    Šmattan di je teeest 😍 nadam se da jača crtica🤞🙏

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Lucyinthesky
    20. Veljača 2021. 09:14

Bozma 🍀🐞

Lucyinthesky

manemoj

Lucyinthesky

manemoj

Muž i ja gledamo koncert isto.. mene je muž navukao na Balasevica, on ga baš obožava… Pjeva sve pjesme na sav glas i baš vidim da je tužan a ja ga gledam kao zaljubljena teenagerica dok pjeva…
    Što se tiče štednje i doktora meni super bilo kad mi je Alebic rekao da baš dobro da sam ove pretrage ipak išla raditi preko uputnice jer da onaj popis što mi je poslao sigurno košta oko 1000 kn u Breyeru.. Hahahah ja ga gledam i govorim ali doktore ono sve što ste mi napisali je u Breyeru preko 6000 kn, on me gleda kao a jel? Baš previše.. no shit 😂😂😂😂

moj prvi dr. se čak uvrijedio kad sam rekla da bi pokušala preko HZZO, iako mi je taj dr. stvarno stvarno drag i dalje najdraži od svih koje sam prošla, ali reakcija na te jedne konzultacije u kbc je bila kao da je razočaran on u mene. kao da seremo novce, pa evo 2-3 dana da naseremo još 20-tak tisuća za novu turu.
    Mislim da ni oni, kakvi god radoholičari bili, ako rade samo na jednom mjestu ne bi mogli to isfinancirat, pa mi nije jasno to isčuđavanje

Tako i on i to me baš začudilo, to sam rekla nakon zadnjeg neuspjeha i to kao "možda" da to razmatram kao opciju dok još nisam prestara. On mi je na finjaka održao predavanje o Hzzo postupcima i kako mi to nije ni slično kao ovo tu jer radio je on u bolnici i da mi to ne treba... I ono što me najviše zasmetalo je dio o prioritetima, ali šta je tu je. Osim tog kraja, bio je uvijek ok.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

petra30
    20. Veljača 2021. 09:14

Jutro žene!😊 Ajmo odma od jutra s pitanjima🙈. Nalaz Tsh -a mi je stigao, iznosi 0.78... Vidim da je unutar referentnih vrijednosti ali kolko dr. Google kaze to je nisko za trudnocu i njezino planiranje. Kaj vi velite? Da odem nazad endokrinologu s tim nalazom ili cekam treci mjesec da vidim kaj vele u Petrovoj? Nova sam u svemu ovome i pojma nemam.🙈

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

Lucyinthesky
    20. Veljača 2021. 09:16

MTB

Lucyinthesky

manemoj

Lucyinthesky

manemoj

Muž i ja gledamo koncert isto.. mene je muž navukao na Balasevica, on ga baš obožava… Pjeva sve pjesme na sav glas i baš vidim da je tužan a ja ga gledam kao zaljubljena teenagerica dok pjeva…
    Što se tiče štednje i doktora meni super bilo kad mi je Alebic rekao da baš dobro da sam ove pretrage ipak išla raditi preko uputnice jer da onaj popis što mi je poslao sigurno košta oko 1000 kn u Breyeru.. Hahahah ja ga gledam i govorim ali doktore ono sve što ste mi napisali je u Breyeru preko 6000 kn, on me gleda kao a jel? Baš previše.. no shit 😂😂😂😂

Daaaaa, znam o čemu pričaš, taj nema osjećaja za lovu. Nako 4 postupka sam onako usput bila spomenula da eventualno još jedan i onda ću morat razmisliti o Hzzo možda izmeđz ostalog i zbog financija. U čudu me gledao,kao pa u čemu je problem 🤦‍♀️

Da, mislim da to nije ono bahato nego da on stvarno nema osjećaj koliko je to čega 😅. Ali mislim da je i u životu takav, rijesavala sam mu nešto i baš dobila dojam da je MPO njegov svijet i da o ostalom jednostavno ne razmišlja 🤷

Da, nije bahato, ali polazi od toga da smo svi puni love.Je, radoholičar i voli to što radi, sam je rekao.

Ako mi tokom ove godine ne upali, on mi je vjerojatno izbor za iduću. Nadam se da ga ipak neću upoznati

Pa ono, daj me nemoj pratit žemska 😂😊
    I ne, neće ti trebat!

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

sbjelisi
    20. Veljača 2021. 09:46

Jutro, ekipica!
    Imali smo gomile beta u veljači, di suuu 😋👀💕👣

oharascarlett14@gmail.com

Matkiša 😎
    20. Veljača 2021. 09:55

Jutro cure, ma je šipak.... U ovoj fazi se treba vidjeti bez naprezanja a ja moram ciljat da bi išta uslikala 🤷‍♀️

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Ana26
    20. Veljača 2021. 09:57

Manemoj ja od 3dc pijem Decortin zbog Hashimota. Dr.mi je rekla da je veća šansa za implantacije i da tijelo ne odbaci zametak. 

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.