Muž i ja gledamo koncert isto.. mene je muž navukao na Balasevica, on ga baš obožava… Pjeva sve pjesme na sav glas i baš vidim da je tužan a ja ga gledam kao zaljubljena teenagerica dok pjeva…
Što se tiče štednje i doktora meni super bilo kad mi je Alebic rekao da baš dobro da sam ove pretrage ipak išla raditi preko uputnice jer da onaj popis što mi je poslao sigurno košta oko 1000 kn u Breyeru.. Hahahah ja ga gledam i govorim ali doktore ono sve što ste mi napisali je u Breyeru preko 6000 kn, on me gleda kao a jel? Baš previše.. no shit 😂😂😂😂
Daaaaa, znam o čemu pričaš, taj nema osjećaja za lovu. Nako 4 postupka sam onako usput bila spomenula da eventualno još jedan i onda ću morat razmisliti o Hzzo možda izmeđz ostalog i zbog financija. U čudu me gledao,kao pa u čemu je problem 🤦♀️
Da, mislim da to nije ono bahato nego da on stvarno nema osjećaj koliko je to čega 😅. Ali mislim da je i u životu takav, rijesavala sam mu nešto i baš dobila dojam da je MPO njegov svijet i da o ostalom jednostavno ne razmišlja 🤷
Da, nije bahato, ali polazi od toga da smo svi puni love.Je, radoholičar i voli to što radi, sam je rekao.
moj prvi dr. se čak uvrijedio kad sam rekla da bi pokušala preko HZZO, iako mi je taj dr. stvarno stvarno drag i dalje najdraži od svih koje sam prošla, ali reakcija na te jedne konzultacije u kbc je bila kao da je razočaran on u mene. kao da seremo novce, pa evo 2-3 dana da naseremo još 20-tak tisuća za novu turu.
Mislim da ni oni, kakvi god radoholičari bili, ako rade samo na jednom mjestu ne bi mogli to isfinancirat, pa mi nije jasno to isčuđavanje
Dada tako mi je drago zbog tebe zasluzila si nakon svega sto si prosla, samo mi koje imamo tu brestiju znamo koliko je tesko, nadam se da ce i meni ovaj put uspjeti
SBjelis još maloooo u ponedjeljak sam PUPO 😄😄🤞
Nika ja sam ti isla na histeroskopiju traje 15 min malo je neugodno ali da se izdržati
MTB moram doc malo ranije pa se ti zadrzi da mi doneses srecu ❤️😄
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Muž i ja gledamo koncert isto.. mene je muž navukao na Balasevica, on ga baš obožava… Pjeva sve pjesme na sav glas i baš vidim da je tužan a ja ga gledam kao zaljubljena teenagerica dok pjeva…
Što se tiče štednje i doktora meni super bilo kad mi je Alebic rekao da baš dobro da sam ove pretrage ipak išla raditi preko uputnice jer da onaj popis što mi je poslao sigurno košta oko 1000 kn u Breyeru.. Hahahah ja ga gledam i govorim ali doktore ono sve što ste mi napisali je u Breyeru preko 6000 kn, on me gleda kao a jel? Baš previše.. no shit 😂😂😂😂
Daaaaa, znam o čemu pričaš, taj nema osjećaja za lovu. Nako 4 postupka sam onako usput bila spomenula da eventualno još jedan i onda ću morat razmisliti o Hzzo možda izmeđz ostalog i zbog financija. U čudu me gledao,kao pa u čemu je problem 🤦♀️
Da, mislim da to nije ono bahato nego da on stvarno nema osjećaj koliko je to čega 😅. Ali mislim da je i u životu takav, rijesavala sam mu nešto i baš dobila dojam da je MPO njegov svijet i da o ostalom jednostavno ne razmišlja 🤷
Da, nije bahato, ali polazi od toga da smo svi puni love.Je, radoholičar i voli to što radi, sam je rekao.
A kad su mu i pacijenti takvi.. mislim mi imamo novi auto a uvjerljivo nam je najlošiji na parkingu uvijek 😅
Pa nema osjećaj da nemamo svi za 10 postupaka.. 😅
Znaci to sam i ja komentirala tamo, svi Mercedes, audi, bmw i onda ja dodem s cliom iz 2001 🤣🤣
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Pozdrav cure!!
Pratim vas već neko vrijeme... Mi pokušavamo 2 godine i krenuli smo u DR Šparca prije par mjeseci... U subotu je na redu štoperica, pa u ponedjeljak prva inseminacija!
Nadam se da će bit uspješna (nada umire zadnja) i ako je samo jedan folikul...
Ja 38,on 47
nalazi svi uredni i meni i njemu
1- Klomifen od 3-5 dana, Ovitrelle,
prva inseminacija 22.02.2021...utrogestan
08.03.2021..Beta neg.
čekamo njega da se vrati kući pa slijedi nastavak...
uzimam magnezij,omega3,vitamin E,C, Q10,Prenatal
Meto pa da, izgleda da se umorila jadna 🥰😂
Tuma a moji ne odustaju oboje od tih vaginalnih jer kao ogradu ju sebe kad naprave kompletan pregled. S tim bi se trebala odlučit za jednog, a nemogu 😂 iako ovi u Petrovoj u trudnickoj većinom samo gurnu prst pa ajde. Ovaj u Skvorcu je još uvijek uporan sa spekulumom 🤦🏻♀️ ahhh, neznam morat ću si razmislit 😂
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Pozdrav cure!!
Pratim vas već neko vrijeme… Mi pokušavamo 2 godine i krenuli smo u DR Šparca prije par mjeseci… U subotu je na redu štoperica, pa u ponedjeljak prva inseminacija!
Nadam se da će bit uspješna (nada umire zadnja) i ako je samo jedan folikul…
Dobrodošla i sretnoo 😃😊🥰
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ako mi tokom ove godine ne upali, on mi je vjerojatno izbor za iduću. Nadam se da ga ipak neću upoznati
💔💔💔
manemoj, mislim da sve ovdje razumijemo tvoje strahove. Nijednoj od nas stvari u životu ne idu lako, inače ne bi bile ovdje.
Dakle, nisi još isplanirala koji mjesec ideš u FET? Možda ima vremena da si daš malo da ti se psiha odmori.
Što se muža tiče, ja se nekad živciram što ovaj moj nije emotivac (on se više sad brine oko svog hobija nego oko ovog ). S druge strane mi je drago da nije, mislim da bi me opterećivalo. Još me trese što je prije koji mjesec (dok sam čekala kiretažu) bio bolestan, i dok sam se brinula o njemu i njegovala ga, u jednom trenutku me pogledao i toplo rekao da ću biti predivna majka.
Ubilo me to, ubilo. Evo i sad mi suze idu. Ne znam što bih da mi takve stvari češće govori, odmah se dignu svi strahovi gore i uvjerenje da mi ipak nikad neće uspjeti.
Volim ja moju sirovinu, neka on ostane mačo mužjak i nek mi radije govori stvari tipa "Alo, mala, daj p znam da imaš" (seronja neće ni to jer... doktor
).
Dia85, eto, vidiš. Tako će i meni fulati supresiju i prošo voz.
Iskreno, ako nešto i fula, ne krivim ga. Vidim da mu je stalo, ljudi smo, griješimo, a i ovo je metoda pokušaja i pogrešaka - nije egzaktna znanost. Ne može ni on znati kako će moje tijelo reagirati na nešto. Samo, kao i svima nama, mi se dižu strahovi, a hormoni ne pomažu. Da mi je dao supresiju odmah, brinula bi se da mi je dao prerano. Da mi je dao u sekundu kao i prošla klinika, brinula bih se da će ih zato biti previše nezrelih. I tak. Prokleti ženski um.
Vjerujem da će se tebi iskupiti na idućem postupku i da će ti FET maestralno odraditi. Tako će ti zalijepiti malca da nema šanse da se ne uhvati.
💔💔💔
Nina92, ako me zadrži, onda ću produžiti i pričekati do tebe. Ali tebi sreća ne treba, ovo si tako lijepo posložila sa brojkama da nema da ne upali.
Za Podobnika, valjda sam ja bila u kriva vremena, mi smo uvijek bili jedini auto tamo pa smo time bili i najbolji. Pri čemu smo uvijek zalutali na onaj najniži parking pa sam morala planinariti do vrha.
Mimi05, dobro nam došla i brzo nam otišla, trudna!!!
Pročitaj prve tri stranice ove teme, sredi potpis i pridruži se veseloj ekipi. Napiši nam nešto o sebi, da te bolje upoznamo - godine, dijagnoze, ...
Što se inseminacije tiče, baš sam jučer na forum.hr pročitala post žene koja ima već poveće dijete (sad ide na drugo) iz svoje prve inseminacije.
💔💔💔
Danas bi nam Petra1989 trebala javiti betu... A još par lavica duguje svoje bete, just sayin...
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji