Krivo sam naslovila vidim al zna se za koga je PAI mutacija…
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Bok curke, prijavljujem mučnine od jutra do navečer, ali zasada bez povraćanja, želudac mi non stop u grlu 🤢. Također sam jedva popila estrofem jutros koliko mi se gadi, a i svečano objavljujem da cigareta više ne ide, od jučer mi se toliko gadi da vam ne mogu objasniti, ja koji sam strastveni pušač, ne ide ni kava već 2 dana. Čekam idući ultrazvuk, pozdrav svima i sretno sa svime 💛💛
Oooo stiglo te znaci 😅 sad treba izdržati.. probaj naći nešto što ti paše i to jedi.. kužim za estrofem, meni je Novalac teška
Prvi put u životu mi smrdi cigareta do jučer pušila, ne mogu vjerovati, ali nije viroza to sam sigurna, jer ja i kad sam bila bolesna mogla sam pusit i pit kavu uvijek 🤭🤭. I podrigujem jako puno, jesi i ti? Nekad se i kiselina digne.
Vidim vas, komentirat ću kasnije, danas se družim u prirodi ❤️😁
💔💔💔
Bajoooo nadam se da će Marija to ko mama podnijeti...pa to je već velika cura , samo neka ona raste i napreduje, srećica velika ❤🥰🤗
endometrioza
Pozdrav cure. Evo mog nalaza trombofilijahttps://ibb.co/Npxq7KY
Zanima me da li je neka od vas imala slicne nalaze? Citala sam dosta strucne literature na tu temu, znam da ova varijanta MTHFR po najnovijim podacima ne znaci nista, CDC recimo uopste ne preporucuje uzimanje folata u pripremi za i tokom trudnoce u drugom obliku (npr. 5-MTHF) vec samo u obliku folne kiseline, jer je samo za taj oblik dokazano da prevenira defekte neuralne tube.
Zanima me kombinacija PAI-1 4G/5G i faktora XIII, ili samo faktor XIII (V34L), citala sam studije koje kazu da mogu nepovoljno uticati na implantaciju, da su povezani sa signifikantno vecim rizikom za rane i ponavljane gubitke trudnoce…
Da li je neko imao ovu situaciju, kako mpo specijalisti gledaju na to, daju li neku terapiju?
Bok, ne znam ti odgovotiti, par puta je bila ta tema, ali nisam baš pazila na satu. I ja sam dobila nalaz (PAI-1 HETEROZIGOT 4G/5G) pa možda neka dobra duša prokomentira (MTBica molećivo te gledamo)Ruska1986i Kate ❤️
Pozz..meni također stoji u nalazu HETEROZIGOT 4G/5G i rečeno mi je da je th Andol... pošto smo u postupku od 14 dana ciklusa na dalje mi se uvodi Andol i u slučaju ostvarene trudnoće Andol 100 mg kroz cijelu trudnoću.
👩1990 dg PCOSlike
🧔1988 oligoasthenozoospermia
Vinogradska
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
Za te mutacije cure ide Andol 100mg. Imam isto plus MTHFR mutaciju. Pijem Andol od 6mj prosle godine kako mi je dosao nalaz. Heparin se daje iznimno u slucajevima habitualnih pobacaja ili kod zena iznad 35 godina s vise neuspjelih mpo postupaka. Hematolozi za to ne daju Andol.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Bok curke, prijavljujem mučnine od jutra do navečer, ali zasada bez povraćanja, želudac mi non stop u grlu 🤢. Također sam jedva popila estrofem jutros koliko mi se gadi, a i svečano objavljujem da cigareta više ne ide, od jučer mi se toliko gadi da vam ne mogu objasniti, ja koji sam strastveni pušač, ne ide ni kava već 2 dana. Čekam idući ultrazvuk, pozdrav svima i sretno sa svime 💛💛
Oooo stiglo te znaci 😅 sad treba izdržati.. probaj naći nešto što ti paše i to jedi.. kužim za estrofem, meni je Novalac teška
Prvi put u životu mi smrdi cigareta do jučer pušila, ne mogu vjerovati, ali nije viroza to sam sigurna, jer ja i kad sam bila bolesna mogla sam pusit i pit kavu uvijek 🤭🤭. I podrigujem jako puno, jesi i ti? Nekad se i kiselina digne.
Ajme ja užasno podrigujem, stalno se ispričavam mužu jer to stvarno grozno zvuči 😂😂🙈🙈
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Ajme ja užasno podrigujem, stalno se ispričavam mužu jer to stvarno grozno zvuči 😂😂🙈🙈
I jaaa🙊🙊
Pozdrav svima. Ja sam 1.4 imala fet 1 blastice ,betu trebam vadit za 2 dana. Znaci danas mi je 10dpt, od terapije koristim samo utrice ( u prethodnim sam koristila i estrofem ). nikakvih simptoma neman ,mozda me 3.dan zicnilo u jajnicima ali nista strasno i to je to, grudi kao danih nemam 😂 Test sam odlucila ne raditi ,nego čekati betu ,a M je trebala danas doc ,od nje ni traga ni glasa
👩 26(blago policisticni jajnici, hormoni ok) 🧒36( spermici zamrznuti zbog kemoterapije )
1 AIH 9/2018❌
1 IVF 9/2019 (2 osmostanicna) beta 0 ❌
2 IVF 5/2020 (odgođen zbog hiper- 3🐧)
1 FET 1/2021 ( 1 blastica ) 05.02 beta ❌
2 FET 4/2021( 1 blastica) 13.04 beta
Moon11 test bi ti već trebao pokazati +. Simptomi ništa ne znače. Navijam da se mrvica primi.
Šta je tvoj muž prebolio pa su spremići zamrznuti? U kojoj si klinici?
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji