Cure…
Odnos prije ET, da ili ne?
Pročitaj prve 3 stranice teme. 😎
💔💔💔
Evo da vam se i ja javim. Preskocili smo ovaj ciklus naravno jer smo se cuvali zbog histerskopije, do koje nije doslo jer kbc rijeka nema lijekova niti anesteziologa. Pa me lagano odbili za sljedeci ciklus kazu. Mah 🙄🤔. 22.4 nosim sve nalaze doktorici na ivf. Koji po mome izgledaju svi uredni, koliko se ja razumjela u to. Pa cemo vidjet sto kazu. Veselim se kad procitam vase velike betice i nakon puno muka i pokusaja kad uspijete mi ulijeva nadu da cemo sve uspjeti 🥰.
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Cure…
Odnos prije ET, da ili ne?
Mislim da ne, koliko se sjećam.
📍Split
➕🙏🏻💙
07.09.21'.
Moja beta negativna ,vještica došla danas ...
Curama koje su ovih vadile betu i bila pozitivna čestitam ❤
Nisam baš u toku zadnjih dana puno ,ali sam tražila betu od Sbjelis i baš sam se obradovala kad sam vidila kolika je 😍
Treba li vam kredit? Kreditna unija je tu da se prijavite i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i vi ćete biti zahvalni
Kontaktirajte ih na sljedeće načine: Whatsapp: +1 (512) 942-5647
E-pošta: creditunion203@gmail.com
Vrijedni su povjerenja i ne varaju, jer sam od tada s njima, pa iskoristite ovu priliku da se zapanjite
Giovanni, Giovanni... 🙄 rekla sam ti da ne govoris za tu super kamatu jer moramo ti i ja nest zaradit! A ti se odma pohvalio! Ja znam da su oni vrijedi povjerenja i da ne varaju, ali me ti stvarno znas zapanjati sa svojim glupostima. 🙄 Braco i sestre, ovako necemo izac iz recesije
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Moja beta negativna ,vještica došla danas …
Curama koje su ovih vadile betu i bila pozitivna čestitam ❤
Nisam baš u toku zadnjih dana puno ,ali sam tražila betu od Sbjelis i baš sam se obradovala kad sam vidila kolika je 😍
Bas mi je zao... Kakav je plan za dalje?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ruska1986 hvala ti 🥰
A plan mi je najprije ići na kontrolu i konzultacije da napravim koju pretragu jer mi je ovo četvrti neuspješni transfer
Nakon tog po zadnja dva smrzlića i ako nakon tog bude neuspješno promijeniti kliniku,tj ići privatno jer smo do sad bili na VV
Bok curke, prijavljujem mučnine od jutra do navečer, ali zasada bez povraćanja, želudac mi non stop u grlu 🤢. Također sam jedva popila estrofem jutros koliko mi se gadi, a i svečano objavljujem da cigareta više ne ide, od jučer mi se toliko gadi da vam ne mogu objasniti, ja koji sam strastveni pušač, ne ide ni kava već 2 dana. Čekam idući ultrazvuk, pozdrav svima i sretno sa svime 💛💛
Oooo stiglo te znaci 😅 sad treba izdržati.. probaj naći nešto što ti paše i to jedi.. kužim za estrofem, meni je Novalac teška muka popiti
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Pozdrav cure. Evo mog nalaza trombofilijahttps://ibb.co/Npxq7KY
Zanima me da li je neka od vas imala slicne nalaze? Citala sam dosta strucne literature na tu temu, znam da ova varijanta MTHFR po najnovijim podacima ne znaci nista, CDC recimo uopste ne preporucuje uzimanje folata u pripremi za i tokom trudnoce u drugom obliku (npr. 5-MTHF) vec samo u obliku folne kiseline, jer je samo za taj oblik dokazano da prevenira defekte neuralne tube.
Zanima me kombinacija PAI-1 4G/5G i faktora XIII, ili samo faktor XIII (V34L), citala sam studije koje kazu da mogu nepovoljno uticati na implantaciju, da su povezani sa signifikantno vecim rizikom za rane i ponavljane gubitke trudnoce…
Da li je neko imao ovu situaciju, kako mpo specijalisti gledaju na to, daju li neku terapiju?
Bok, ne znam ti odgovotiti, par puta je bila ta tema, ali nisam baš pazila na satu. I ja sam dobila nalaz (PAI-1 HETEROZIGOT 4G/5G) pa možda neka dobra duša prokomentira (MTBica molećivo te gledamo)
Ruska1986 i Kate ❤️
Ja 84.,endometrioza, loše stanice;
M. M. 77., 193 cm, ali asthenozoospermia
Pokušavamo 9 god., nikad ništa.
3/17. AIH, 5/17. AIH;
10/17. LPSC (endometrioza), 3/18. HYSC (polip, septum + LPSC);
9./18. AIH, 11./18. AIH;
9./19. ICSI-bhcg 0;
2./20. ICSI-bhcg 0.
10./20. IVF prirodni - otkazan (CIN)
Amaranta - tako je i kod mene... moj gin na prvu ondma krenuo pisat bijeli recept za heparin za sljedeci transfer, međutim mpo doktorica rekla da to nije nimalo za heparin jer pai mutacija nije nest strasna ni povezana sa zgrusavanjem. Al ja pijem na svoju ruku za svaki slucaj andol100pro
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Sortiraj odgovore
Najstariji