Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dia85
    11. Travanj 2021. 13:14

Ruska1986

Eto, nas dvije jos 7 dana imamo 🙂 jutros govorim muzu dal je svjestan da slijedeci tjedan u ovo vrijeme, najvjerovatnije, necemo biti vise samo nas dvoje 🙂 i onda sam se sjetila svih vas i koliko vam, ali stvarno, od ❤ zelim da budete u istoj fazi kao ja sada.. 💜❤💜❤💜❤💜❤❤💜💜❤💜❤❤💜❤💜 malo me neke emocije soraju, sta je cudno za mene jer nisam emotivna uopce 🤭 saljem svima naaaaaaaajveci zagrljaj

Veselim se jaaaako tvojoj curici, hvala ti tim željama💞💞💞 

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

malamaka
    11. Travanj 2021. 13:36

Bog cure. ❤️
    Nema me baš često ali svakako čirnem kad god stignem. Mi smo hvala Bogu super, lagano napredujemo i evo nas već koračamo kroz 5. mjesec😍. Čekamo dečkića💙. Žene moje, šaljem Vam ogromnu podršku i s Vama u mislima. 💪🏻💐 We can do it. 🙏🏻

📍Split
    ➕🙏🏻💙
    07.09.21'.

ma2013 👣
    11. Travanj 2021. 14:02

nika0302

Hvala cure svima. Ja sam trebala samo brzi antigenski test, testira se u OB Zabok, 200kn kosta,nalaz za 15min gotov. 😊

Ah da, onda da 🙂 ja baš trebam PCR, to ću isto dolje obavljati vjerojatno. 

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

vuky
    11. Travanj 2021. 14:05

Za Petrovu za  PCR test, reci da te naruče, pa se ide na Rebro ( ja sam tako jer sam onda bila sigurna da bude nalaz ) 

• Tiinaa
    11. Travanj 2021. 14:18

Cure koje ste u Cita zanima me jedna informacija... kad bi sada ja presla u Cito kroz koji mjesec privatno da li traze i moju zdrastvenu karticu hrvatsku.. napominjem da bi isla iskljucivo privatno ne preko hzzo jer ni nemam hrvatsko zdrastveno nego njemacko...

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

stani
    11. Travanj 2021. 14:29

Tiinaa

Cure koje ste u Cita zanima me jedna informacija… kad bi sada ja presla u Cito kroz koji mjesec privatno da li traze i moju zdrastvenu karticu hrvatsku.. napominjem da bi isla iskljucivo privatno ne preko hzzo jer ni nemam hrvatsko zdrastveno nego njemacko…

Oni i ne rade preko hzzo, vec samo privatno.
    Nista te ne traze kad dodjes prvi put na pregled, platis uslugu i to je to.
    Kod postupka ivf moras imat kopiju osobne, kopiju vjencanog lista ako si u braku, i naravno sve one hormone sta ti trazu klasicno svugdje.

JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
    12/2020 & 01/2021: AIH 0
    03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
    16.04. 💔 vanmatericna op.

Rora8290
    11. Travanj 2021. 14:30

Bok curke, prijavljujem mučnine od jutra do navečer, ali zasada bez povraćanja, želudac mi non stop u grlu 🤢. Također sam jedva popila estrofem jutros koliko mi se gadi, a i svečano objavljujem da cigareta više ne ide, od jučer mi se toliko gadi da vam ne mogu objasniti, ja koji sam strastveni pušač, ne ide ni kava već 2 dana. Čekam idući ultrazvuk, pozdrav svima i sretno sa svime 💛💛

Lucyinthesky
    11. Travanj 2021. 14:33

Ruska1986 čuj, nemoj da ti padne na pamet pokupit se i otić roditi dok s bratom ne riješiš ovo sve oko kredita 😁🤣Just sayin'😎

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Tiinaa
    11. Travanj 2021. 14:34

stani

Tiinaa

Cure koje ste u Cita zanima me jedna informacija… kad bi sada ja presla u Cito kroz koji mjesec privatno da li traze i moju zdrastvenu karticu hrvatsku.. napominjem da bi isla iskljucivo privatno ne preko hzzo jer ni nemam hrvatsko zdrastveno nego njemacko…

Oni i ne rade preko hzzo, vec samo privatno.
    Nista te ne traze kad dodjes prvi put na pregled, platis uslugu i to je to.
    Kod postupka ivf moras imat kopiju osobne, kopiju vjencanog lista ako si u braku, i naravno sve one hormone sta ti trazu klasicno svugdje.

Hvala a znaci i hormone trebam imat... ovdje u klinici su mi sve oni pravili

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

Lindsay
    11. Travanj 2021. 14:35

Lioraliora  vidis kako beba/bebe paze na tvoje zdravlje 😁😁😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.