Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    stani
    11. Travanj 2021. 14:39

Tiinaa

stani

Tiinaa

Cure koje ste u Cita zanima me jedna informacija… kad bi sada ja presla u Cito kroz koji mjesec privatno da li traze i moju zdrastvenu karticu hrvatsku.. napominjem da bi isla iskljucivo privatno ne preko hzzo jer ni nemam hrvatsko zdrastveno nego njemacko…

Oni i ne rade preko hzzo, vec samo privatno.
    Nista te ne traze kad dodjes prvi put na pregled, platis uslugu i to je to.
    Kod postupka ivf moras imat kopiju osobne, kopiju vjencanog lista ako si u braku, i naravno sve one hormone sta ti trazu klasicno svugdje.

Hvala a znaci i hormone trebam imat… ovdje u klinici su mi sve oni pravili

Gledaj, na prve konzulacije doneses dokumentaciju od prije... a oni ce ti rec sto dalje, i da li uopce trebas nesto novo raditi. Sve zavisi koliko stari su ti nalazi...

Hormone u St vadis u privatno ( analiza ili gdje vec ) ili u bolnici, kako nemas zdravstveno to ces morat placati sve privatno ako ti budu trebali novi.

JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
    12/2020 & 01/2021: AIH 0
    03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
    16.04. 💔 vanmatericna op.

Doria
    11. Travanj 2021. 14:40

Cure...
    Odnos prije ET, da ili ne?

👱‍♀️ 40g , neprohodni jajovodi👨‍🦱 49 g , savršen
    1️⃣. Prirodni IVF/ET , 04/2021 ❌
    2️⃣ IVF/ICSI stimulirani,04/2021❌
    3️⃣prirodni ICSI,05/2021 ❌
    4️⃣stimIVF,05/2022nema ❄, ET 2× 3dnevni
    8DNT +, 11DNT beta 69, 13DNT 142.1
    UZV 20.6. Imamo Mrvicu 8.7. ❤ 15.7. 21mm
    29.7. Imamo 4cm ❤️
    12/2023 Lucijan ima 10 mjeseci 💙

Rora8290
    11. Travanj 2021. 14:40

Lindsay von Bica

Lioralioravidis kako beba/bebe paze na tvoje zdravlje 😁😁😁😁

Vidim da , a tek početak 🤕😬

sbjelisi
    11. Travanj 2021. 14:43

Lucyinthesky

Ruska1986 čuj, nemoj da ti padne na pamet pokupit se i otić roditi dok s bratom ne riješiš ovo sve oko kredita 😁🤣Just sayin'😎

Ahahahhahaaa
    Lucyinthesky, Stani 😂😂

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    11. Travanj 2021. 14:44

lioraliora

Bok curke, prijavljujem mučnine od jutra do navečer, ali zasada bez povraćanja, želudac mi non stop u grlu 🤢. Također sam jedva popila estrofem jutros koliko mi se gadi, a i svečano objavljujem da cigareta više ne ide, od jučer mi se toliko gadi da vam ne mogu objasniti, ja koji sam strastveni pušač, ne ide ni kava već 2 dana. Čekam idući ultrazvuk, pozdrav svima i sretno sa svime 💛💛

Hiihi, bravo!

BAJOMA
    11. Travanj 2021. 15:03

sbjelisi 💕👣💕👣

BAJOMA

manemoj

Ajme cure moje… Nekad i nije do njih nego do nas i naših hormona isto pa čujemo samo ono što će nas raspizditi još vise 😅
    Za Uskrs svi krepani od prejedanja leže po dnevnom, ja sjedila na terasi i smijala se nešto.. moj muž na to kaže vidite moju zenicu, ona vam nikad nije umorna.
    I svaka normalna žena bi se nasmijala.. Ja? Ja sam se rasplakala i plakala cijelu večer i još dva dana bila ljuta na njega.. zašto? Jer u mojoj glavi sam ja to protumačila kako on misli da ja glumim da sam inače umorna, da on nije svjestan šta sam ja prošla od 10 mjeseca i koliko mi je teško i sve ostalo..

Tako da.. nekad i mi malo protumačimo to drugačije, bome nije ni s nama lako 😂
    Šta mislite neki forum na kojem bi se oni jadali na naše reakcije.. e to bi bio hit 😂
    Obožavaju oni nas, šta će s nama drugo ❤️🥰❤️

Ja cili dan cvilim jer mi muz hrani malu iz bocice . Jos joj tata tepa evo i tata dobio sisu da je nahrani. A ja se izdajem i placem😂😂😂
    Bajo ❤😘Koliko jos dana? I kako je Marija?

Sutra vadim joj krv to ce bit 48 sati da je na adaptiranom pa cu bolje znati , inace izvjesce od pedijatrice . Narasli smo 4.5 cm i  sad smo na 54.5 cm i dobila je na mom mlijeku 1030g (iz bolnice smo izasli s 3270g te sad imamo 4300g🥰🥰🥰

BAJOMA
    11. Travanj 2021. 15:05

Anavica985

https://ibb.co/f8PjNQ2
    Evo bas ni sjene

Imas sjenu i boju 🥰🤞🙏🏻

Lindsay
    11. Travanj 2021. 15:06

Bajo divno, divnooo. Raste cura mamina 💞💔

sbjelisi
    11. Travanj 2021. 15:12

BAJOMA

sbjelisi 💕👣💕👣

BAJOMA

manemoj

Ajme cure moje… Nekad i nije do njih nego do nas i naših hormona isto pa čujemo samo ono što će nas raspizditi još vise 😅
    Za Uskrs svi krepani od prejedanja leže po dnevnom, ja sjedila na terasi i smijala se nešto.. moj muž na to kaže vidite moju zenicu, ona vam nikad nije umorna.
    I svaka normalna žena bi se nasmijala.. Ja? Ja sam se rasplakala i plakala cijelu večer i još dva dana bila ljuta na njega.. zašto? Jer u mojoj glavi sam ja to protumačila kako on misli da ja glumim da sam inače umorna, da on nije svjestan šta sam ja prošla od 10 mjeseca i koliko mi je teško i sve ostalo..

Tako da.. nekad i mi malo protumačimo to drugačije, bome nije ni s nama lako 😂
    Šta mislite neki forum na kojem bi se oni jadali na naše reakcije.. e to bi bio hit 😂
    Obožavaju oni nas, šta će s nama drugo ❤️🥰❤️

Ja cili dan cvilim jer mi muz hrani malu iz bocice . Jos joj tata tepa evo i tata dobio sisu da je nahrani. A ja se izdajem i placem😂😂😂
    Bajo ❤😘Koliko jos dana? I kako je Marija?

Sutra vadim joj krv to ce bit 48 sati da je na adaptiranom pa cu bolje znati , inace izvjesce od pedijatrice . Narasli smo 4.5 cm i sad smo na 54.5 cm i dobila je na mom mlijeku 1030g (iz bolnice smo izasli s 3270g te sad imamo 4300g🥰🥰🥰

Awwwwwwwww ❤❤
    Drzimo fige za sutra.

Anavi985
    11. Travanj 2021. 15:13

Bajo- hvala! Iako ja i dalje bas ne vidim ili od zelje da se vidi sad vidim 🙈
    Sad tek nist ne znam, morala bih se pofarbat, sutra na posao, a do sad sam izbjegavala da nest s tim ne pokvarim...
    Iako mi mnoge cure kazu da ne brinem jer se ne moze nist dogodit... 
    Drzim fige maloj Mariji da budu sad nalazi ok i da se bez brige mazite!!!

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.