Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petra30
    19. Veljača 2021. 21:50

manemoj

Muž i ja gledamo koncert isto.. mene je muž navukao na Balasevica, on ga baš obožava… Pjeva sve pjesme na sav glas i baš vidim da je tužan a ja ga gledam kao zaljubljena teenagerica dok pjeva…
    Što se tiče štednje i doktora meni super bilo kad mi je Alebic rekao da baš dobro da sam ove pretrage ipak išla raditi preko uputnice jer da onaj popis što mi je poslao sigurno košta oko 1000 kn u Breyeru.. Hahahah ja ga gledam i govorim ali doktore ono sve što ste mi napisali je u Breyeru preko 6000 kn, on me gleda kao a jel? Baš previše.. no shit 😂😂😂😂

Ja dosla s posla, otvorila pivce Đoletu u cast i isto gledam koncert. Njegova glazba mi je obilježila veliki dio života❤️.

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

19. Veljača 2021. 21:52

Bozma 🍀🐞

Bozma 🍀🐞

MTB

Naravno da sam napravila glupost i naručila vitamin E od 400IU, umjesto od 200IU koliko mi treba.
    Tupsa.

Ja sam zapamtila iz one skripte od Mattan da embriologice preporučavaju 400IU, pa navali. A za sljedeći put ne tražim iskusnog doktora, iz svog iskustva znam da sa iskusnima nema kompromisa. Trebam nekog početnika, da mogu diktirat šta da piše u recept
    sad sam vidila da imam čitavu kutiju Femare, mogla sam probat koji ciklus doma na femari, eventualno otić negdje na jednu folikulometriju , ali moram prije Whey kupit . Ne, ne, imam bolju ideju, MTB ostavljaj te ostatke Puregona pa ćeš mi ih prodat, Femara od 2-6dc, a od 5dc ostaci vaših ljekova i sex umjesto punkcije

Ovaj moj protokol je za u emisiju Najškrtije škrtice AuroraB, moram opet nać onaj video da pokušam vidjet koji pije bilderica sa 66 jajnih stanica

Ne Aurora nego Tanja

Lucyinthesky
    19. Veljača 2021. 21:55

manemoj

Muž i ja gledamo koncert isto.. mene je muž navukao na Balasevica, on ga baš obožava… Pjeva sve pjesme na sav glas i baš vidim da je tužan a ja ga gledam kao zaljubljena teenagerica dok pjeva…
    Što se tiče štednje i doktora meni super bilo kad mi je Alebic rekao da baš dobro da sam ove pretrage ipak išla raditi preko uputnice jer da onaj popis što mi je poslao sigurno košta oko 1000 kn u Breyeru.. Hahahah ja ga gledam i govorim ali doktore ono sve što ste mi napisali je u Breyeru preko 6000 kn, on me gleda kao a jel? Baš previše.. no shit 😂😂😂😂

Daaaaa, znam o čemu pričaš, taj nema osjećaja za lovu. Nako  4 postupka sam onako usput bila spomenula da eventualno još jedan i onda ću morat razmisliti o Hzzo možda izmeđz ostalog i zbog financija. U čudu me gledao,kao pa u čemu je problem 🤦‍♀️

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

ma2013 👣
    19. Veljača 2021. 22:12

anchy321

ma2013 vidjet ćemo sta ce nam reć sljedeći tjedan ako još šta treba pa ćemo odradit..drzim vam fige za vas postupak 🤞🙄

Držim i ja fige vama 🤞 😊

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

manemoj
    19. Veljača 2021. 22:13

Lucyinthesky

manemoj

Daaaaa, znam o čemu pričaš, taj nema osjećaja za lovu. Nako 4 postupka sam onako usput bila spomenula da eventualno još jedan i onda ću morat razmisliti o Hzzo možda izmeđz ostalog i zbog financija. U čudu me gledao,kao pa u čemu je problem 🤦‍♀️

Da, mislim da to nije ono bahato nego da on stvarno nema osjećaj koliko je to čega 😅. Ali mislim da je i u životu takav, rijesavala sam mu nešto i baš dobila dojam da je MPO njegov svijet i da o ostalom jednostavno ne razmišlja 🤷

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Veljača 2021. 22:23

manemoj, ovaj moj se skoro rasplače kad vidi neke nove nalaze koje vadim. Obećala sam mu da su ovi danas zadnji. 
    Lagala sam , u ponedjeljak vadim krv (ali on to ne mora znati).

Bozma, misliš na ovaj video: https://www.youtube.com/watch?v=lgcFpo8daBI&ab_channel=LaurynStewart

💔💔💔

19. Veljača 2021. 22:29

MTB

manemoj, ovaj moj se skoro rasplače kad vidi neke nove nalaze koje vadim. Obećala sam mu da su ovi danas zadnji.

Bozma, misliš na ovaj video: https://www.youtube.com/watch?v=lgcFpo8daBI&ab_channel=LaurynStewart

Da, uhvatila sam samo da je okus čokolade, a brend nemam pojma koji bi mogao bit u bijelo-plavoj plastičnoj ambalaži

ma2013 👣
    19. Veljača 2021. 22:30

Imam jedno pitanje, pošto se još nismo oženili (a nemamo ni plan prije postupka), da li trebamo samo potvrdu od bilježnika o izvanbračnoj zajednici ili još neku dodatnu papirologiju?
    Hvala 😊

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Veljača 2021. 22:32

Bozma 🍀🐞

MTB

Da, uhvatila sam samo da je okus čokolade, a brend nemam pojma koji bi mogao bit u bijelo-plavoj plastičnoj ambalaži

Da, ja sam sad isto bacila pogled i vidim samo da je okus čokolade.
    Ma mislim da ti je sve to isto, svaki fitness guru kupuje ono što je na akciji 
    Pogledaj gymbeam, polleo, proteini.si, myprotein online i izaberi nešto, ne možeš pogriješiti.
    Ja osobno ne ljubim previše okus čokolade, više volim vaniliju ili slanu karamelu ili tako nešto.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Veljača 2021. 22:33

ma2013

Imam jedno pitanje, pošto se još nismo oženili (a nemamo ni plan prije postupka), da li trebamo samo potvrdu od bilježnika o izvanbračnoj zajednici ili još neku dodatnu papirologiju?
    Hvala 😊

Samo ovo kod javnog bilježnika (piše ti na prvoj stranici točno).
    Znam više parova koji imaju i više MPO djece, nisu vjenčani niti će se vjenčavati i nikakvih komplikacija nisu imali u postupku. Vjenčani nose jedan papir, nevjenčani drugi, i to je to.

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.