Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Upitnica_Split
    19. Veljača 2021. 19:54

Teresa

Pozdrav drage žene, čitam vas već dugo i odlučila sam podijeliti svoje iskustvo. Kad je u pitanju poliklinika Cito vidim da većina vas koji ste bili kod njih preporučate dr. Poljaka jer mislite da doktori na katu nemaju dovoljno iskustva. I ja sam tako mislila dok mi nekoliko ljudi nije preporučilo prekrasnu dr. Aračić i hvala im na tome. Nakon 2 ipol godine borbe s idiopatskom neplodnošću i slušanja priča opustite se sve vam je u redu odlučili smo se za IVF kod doktorice Aračić i iz prvog pokušaja ostvarili svoj cilj. Tj. Trenutno smo skoro na pola puta i nadamo se da će do kraja ostati sve u redu. Nama je ovo bio prvi pokušaj tako da nemam iskustva s KBC-om i drugim klinikama ali sam čula za nekoliko žena koje su bezuspješno pokušavale u KBC-u, a kod doktorice Aračić uspjeli iz prvog pokušaja. Odlučila sam se javiti zbogDailyPi preporučiti ti doktoricu jer toliko strpljenja, stručnosti, direktnosti a ujedno razumijevanja i toplote(mislim da nam je to svima potrebno) teško je naći. Sretno svima i da sto prije ostvarite svoj cilj 😘

Joj puno hvala na ovome! 😊
    Nakon šta je Bozma spomenila doktore uz Poljaka nikako nać neku "recenziju". Ok, sad mi je to neka polazna točka za proljeće. 

U bolnici je nekoliko doktora i svi imaju različita iskustva s njima pa je generalni zaključak  - svaki je dobar kad nema problema 😂 
    A čekaonica je kao i ova forumska tema - svi se znaju, prate se postupci, a najviše bi volio te ljude više TU ne srest. 

3 MPO postupka
    💜 01/22.

19. Veljača 2021. 20:07

DailyP ja sam u cita, ok mi je za sada, ne dajem pohvale nikome i ne sugeriram jer smo svi razliciti, meni ce npr. jedan doktor odgovarati, a tebi ce biti katastrofa. Najbolje od svega ti je da odeš sama, da vidiš da li ti odgovara necija energija, nastup, za pocetak. Isto kao i svugdje i u cita je nekome uspjelo iz prve i pre zadovoljan je, a netko ko se bori i peti put npr. naravno da nije zadovoljan kao taj sto mu je odmah uspjelo. Najvaznije od svega je da se TI na tom mjestu i s tim doktorom osjecas sigurno.

19. Veljača 2021. 20:08

DailyP i dr. Mršić ti radi tamo popodne, nije svaki dan, pa ti može i on bit opcija

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Veljača 2021. 20:11

Tuma, podcjenjuješ moj šarm i prekrasnoću.  Valjda će biti OK. Prokleti ženski um koji sve računa i važe. 

*.Women_name.*, ma trudi se on, ali nisam ja kriva što je uvijek preoduševljen što me vidi pa mu možda promakne nešto bitno. Slažem se, ne bi mi uopće bilo mrsko doći na listu i ovaj put se zadržati na njoj do kraja. Opet mi je glupi face počeo izbacivati reklame za bebe.  

Bozma, jelda, jelda?  U prvom postupku se uopće nisam brinula kad će supresija, kad će štoperica, ... A sad bi njemu svake dvije rečenice najradije upala u riječ i pitala ga je li siguran i je li on to dobro promislio. 
    Suzdržavam se.
    Za sad. 

💔💔💔

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    19. Veljača 2021. 20:12

Meto drzim fige za blagi hiper, kao sto su Bozma i MTB rekle, probaj sa way proteinom. Opskrbi se svim i svačim za svaki slučaj.
    Šmattan da, svi oni dobri uz koje smo odrastali odlaze 😞
    MTB umalo da zaboravim... Nije moj tip doticni sa brzim i progresivnim 🦎, slike iz mladjih i starijih dan... Jok ja... Ali, respect 👏
    Update od mene... Dr. Nije zadovoljan sto i dalje krvarim, 10 dan od histero. Ne krecem sa ovom nego sa prvom sledecom normalnom menstruacijom. Da, ljuta sam 🤬 al mislim da je bolje tako, mozda sam nesto s.. bala sa suplementima pa mi je cirkulacija u materici jaka i zato ne stane krvarenje. Al prestala sam sa svim 5,6 dana prije histero. 🤷‍♀️

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Veljača 2021. 20:13

Inače, danas sam se baš sjetila Lucke. Njoj bi se Gić svidio.
    Upozorio me da ne bacim ostatke Puregona jer da ćemo mi to sve iskoristiti. Dok mi je objašnjavao o tim ostacima i kako ih ima u svakoj dozi, ja sam klimala glavom (ne moram mu pokazati da baš sve znam ) i prisjećala se Lucke koja je to objašnjavala nama.  Baš mi malo fali. Ako nas čitaš, vrlimo te. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Veljača 2021. 20:16

Tanja79

Meto drzim fige za blagi hiper, kao sto su Bozma i MTB rekle, probaj sa way proteinom. Opskrbi se svim i svačim za svaki slučaj.
    Šmattan da, svi oni dobri uz koje smo odrastali odlaze 😞
    MTB umalo da zaboravim… Nije moj tip doticni sa brzim i progresivnim 🦎, slike iz mladjih i starijih dan… Jok ja… Ali, respect 👏
    Update od mene… Dr. Nije zadovoljan sto i dalje krvarim, 10 dan od histero. Ne krecem sa ovom nego sa prvom sledecom normalnom menstruacijom. Da, ljuta sam 🤬 al mislim da je bolje tako, mozda sam nesto s.. bala sa suplementima pa mi je cirkulacija u materici jaka i zato ne stane krvarenje. Al prestala sam sa svim 5,6 dana prije histero. 🤷‍♀️

Bolje pričekati i ići na sigurno, nego ispucati postupak uslijepo.
    A sad ti mogu odati i tajnu koju prije nisam mogla 
    Često nama od preko 40 izazovu porod 2 tjedna ranije (ili čak malo više) jer je onda manje rizično i za nas i za bebu. Ima nešto vezano za to da smo prvorotkinje a u godinama, blabla, nisam previše istraživala.  To ocijene po putu. Tako da... svejedno možeš imati svog Strijelca. 

💔💔💔

19. Veljača 2021. 20:17

MTB

Tuma, podcjenjuješ moj šarm i prekrasnoću. Valjda će biti OK. Prokleti ženski um koji sve računa i važe.*.Women_name.*, ma trudi se on, ali nisam ja kriva što je uvijek preoduševljen što me vidi pa mu možda promakne nešto bitno. Slažem se, ne bi mi uopće bilo mrsko doći na listu i ovaj put se zadržati na njoj do kraja. Opet mi je glupi face počeo izbacivati reklame za bebe.Bozma, jelda, jelda? U prvom postupku se uopće nisam brinula kad će supresija, kad će štoperica, … A sad bi njemu svake dvije rečenice najradije upala u riječ i pitala ga je li siguran i je li on to dobro promislio.
    Suzdržavam se.
    Za sad.

a kasnije,(nadam se da nećete doć do toga) ne da preispituješ nego se još i ljutiš kad ne daju ono šta sam i kad sam ja zamislila

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Veljača 2021. 20:23

Bozma 🍀🐞

MTB

Tuma, podcjenjuješ moj šarm i prekrasnoću. Valjda će biti OK. Prokleti ženski um koji sve računa i važe.*.Women_name.*, ma trudi se on, ali nisam ja kriva što je uvijek preoduševljen što me vidi pa mu možda promakne nešto bitno. Slažem se, ne bi mi uopće bilo mrsko doći na listu i ovaj put se zadržati na njoj do kraja. Opet mi je glupi face počeo izbacivati reklame za bebe.Bozma, jelda, jelda? U prvom postupku se uopće nisam brinula kad će supresija, kad će štoperica, … A sad bi njemu svake dvije rečenice najradije upala u riječ i pitala ga je li siguran i je li on to dobro promislio.
    Suzdržavam se.
    Za sad.

a kasnije,(nadam se da nećete doć do toga) ne da preispituješ nego se još i ljutiš kad ne daju ono šta sam i kad sam ja zamislila

I ja se nadam da neću doći do toga. Već vidim da ću na trećem postupku (ako ga bude bilo, a neće) biti nepodnošljiva i da ću doći s nekoliko planova stimulacije pa neka bira 

💔💔💔

19. Veljača 2021. 20:25

Tanja79, i ja sam nakon scratchinga nastavila krvarit i nisam bila sigurna je li to M, rekli da krenem sa terapijom i kad sam došla na prvu folikulometriju kaže dr. da sve odgovara danu ciklusa i da je ipak M krenula  zbog tog čačkanja. Čitala sam i na Rodinu forumu da se nekima događalo, ali kažu i da scratching vrijedi 2-3mjeseca. Sad još imaš dodatno vremena još malo nabildat stanice i navali na Whey. Ne treba nam baš 66 stanica, ali ima da ih bude

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.