Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Josipab
    19. Veljača 2021. 21:28

Magnolia, moj prolaktin ispao prije mjesec ipo dana 900
    Sad na vađenju prije 3 tjedna 450..pa ti budi pametan
    I isto sam cekala na nogama,guzva,stres,treba to privatno vaditi i po reguli 

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

19. Veljača 2021. 21:30

Bozma 🍀🐞

MTB

Naravno da sam napravila glupost i naručila vitamin E od 400IU, umjesto od 200IU koliko mi treba.
    Tupsa.

Ja sam zapamtila iz one skripte od Mattan da embriologice preporučavaju 400IU, pa navali. A za sljedeći put ne tražim iskusnog doktora, iz svog iskustva znam da sa iskusnima nema kompromisa. Trebam nekog početnika, da mogu diktirat šta da piše u recept
    sad sam vidila da imam čitavu kutiju Femare, mogla sam probat koji ciklus doma na femari, eventualno otić negdje na jednu folikulometriju , ali moram prije Whey kupit . Ne, ne, imam bolju ideju, MTB ostavljaj te ostatke Puregona pa ćeš mi ih prodat, Femara od 2-6dc, a od 5dc ostaci vaših ljekova i sex umjesto punkcije

Ovaj moj protokol je za u emisiju Najškrtije škrtice
    AuroraB, moram opet nać onaj video da pokušam vidjet koji pije bilderica sa 66 jajnih stanica

• Dia85
    19. Veljača 2021. 21:33

MTB

Naravno da sam napravila glupost i naručila vitamin E od 400IU, umjesto od 200IU koliko mi treba.

MTB ja sam os 8.dana ciklusa primila Orgalutran, neće ti bit kasno, meni su 7.dan ciklusa bili preko 12, 13 velicine

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

petra30
    19. Veljača 2021. 21:34

Magnolia

petra30

Magnolia

petra30

Magnolija- dobila sam nove nalaze prolaktina nakon lezanja. Sad je puno manji i unutar referentnih vrijednosti ( nekih 200). Ono kaj ti hocu reci da je izgleda stvar u lezanju, ne toliko u opustanju.Jer da je do toga bio bi mi visi nego prvi puta. Definitivno nisam bila opustena ,bar ne u potpunosti 🙈. Tak da ne brini ako ne budes niti ti.😊

Super, nadam se da ce i meni tako biti. Sad kada razmislim zadnji put sam isla sa prijateljicom i sjedile smo u cekaonici i bas opusteno cekale, a sada sam isla pa prvo kaos na trijazi pa kaos kad se dođe u cekaonicu, nema se gdje sjest, stajala na nogama 20 minuta, pratim onaj ekran za moj broj, pušu mi iza leđa, zele preko reda🤣🤣. A mislim da i malo preko ref. vrij. nije neka drama.

Onda ti definitivno nije ni mogao biti bolji nalaz. Minimalno dva sata treba lezat. Pustili su me na wc prije neg sam legla i poslje niti to vise. 7 puta su mi ponovili da ni u kojem slucaju ne silazim dolje s kreveta i da ce oni doci unutra i izvadit mi krv jos dok lezim. Naravno da se mozes pomicat u krevetu, ali dolje nikako.😊

Mozda da sjedim u autu ispred laboratorija oko sat i onda da idem, ici cu privatno, ali tamo isto nema lezanja🙄🙄🙄😅😅

Pa ja sam to odradila u drzavnoj bolnici. Ginekolog mi je napisao uputnicu za endokrinologa, a on predlozio dodatnu obradu putem endokrinoloske dnevne bolnice. Dobila termin odma sutradan. I obavila sve najnormalnije preko HZZO-a. Mozda da probas traziti isto.

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

19. Veljača 2021. 21:39

petra30

Magnolia

petra30

Magnolia

petra30

Magnolija- dobila sam nove nalaze prolaktina nakon lezanja. Sad je puno manji i unutar referentnih vrijednosti ( nekih 200). Ono kaj ti hocu reci da je izgleda stvar u lezanju, ne toliko u opustanju.Jer da je do toga bio bi mi visi nego prvi puta. Definitivno nisam bila opustena ,bar ne u potpunosti 🙈. Tak da ne brini ako ne budes niti ti.😊

Super, nadam se da ce i meni tako biti. Sad kada razmislim zadnji put sam isla sa prijateljicom i sjedile smo u cekaonici i bas opusteno cekale, a sada sam isla pa prvo kaos na trijazi pa kaos kad se dođe u cekaonicu, nema se gdje sjest, stajala na nogama 20 minuta, pratim onaj ekran za moj broj, pušu mi iza leđa, zele preko reda🤣🤣. A mislim da i malo preko ref. vrij. nije neka drama.

Onda ti definitivno nije ni mogao biti bolji nalaz. Minimalno dva sata treba lezat. Pustili su me na wc prije neg sam legla i poslje niti to vise. 7 puta su mi ponovili da ni u kojem slucaju ne silazim dolje s kreveta i da ce oni doci unutra i izvadit mi krv jos dok lezim. Naravno da se mozes pomicat u krevetu, ali dolje nikako.😊

Mozda da sjedim u autu ispred laboratorija oko sat i onda da idem, ici cu privatno, ali tamo isto nema lezanja🙄🙄🙄😅😅

Pa ja sam to odradila u drzavnoj bolnici. Ginekolog mi je napisao uputnicu za endokrinologa, a on predlozio dodatnu obradu putem endokrinoloske dnevne bolnice. Dobila termin odma sutradan. I obavila sve najnormalnije preko HZZO-a. Mozda da probas traziti isto.

Mah, tlaka mi, znam da mogu to tako, ali jednostavnije mi je u miru kada mi padne na pamet ustat i otic, jer ovdje dok dođem do endokrinologa 100 stresova prozivim dok cekam na nuklearnoj🤣🤣🤣, to ce ove splicanke shvatit🙄🙄😉😉😉😉

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Veljača 2021. 21:40

Tuma, mmm, utrići. Jedva čekam.  

Tanja79, ma Bozma eksperimentira s nama. Baš me zanima što će nam iduće sugerirati, kao ono, uz put. 
    I onda će otići na svoj postupak oboružana i oplodit se iz prve.

Lucyinthesky, da, baš sam i prošlih dana komentirala, baš je jako jako štedljiv, malo je smiješno koliko - s obzirom da već sve plaćam a on gleda gdje da mi uštedi 15kn.

Bozma, nije. Sejvala sam si, i tamo piše 200IU. Ne znam otkud meni da kupujem 400.
    Ništa ti neću prodavati, što mi ostane, tvoje je. Samo donesi fridge. Ili se dođi ovdje pikati. 

Dia85, pa i ja slutim da bih trebala dobiti od 8DC, a dobit ću najranije 9DC. Ali da, meni neće biti sutra veliki kao tebi pa će valjda biti ok... Podsjeti me na tvoje rezultate? Koliko se sjećam, tebi je falio postupak, zar ne?

💔💔💔

petra30
    19. Veljača 2021. 21:41

Magnolia

petra30

Magnolia

petra30

Magnolia

petra30

Mah, tlaka mi, znam da mogu to tako, ali jednostavnije mi je u miru kada mi padne na pamet ustat i otic, jer ovdje dok dođem do endokrinologa 100 stresova prozivim dok cekam na nuklearnoj🤣🤣🤣, to ce ove splicanke shvatit🙄🙄😉😉😉😉

Onda nista, sjest u auto, navrnut neku glazbu i dok se dobro odmoris i opustis na vađenje krvi😂

Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    Ostalo 6 🐧❤️
    5-12tt hematom+mirovanje

• Josipab
    19. Veljača 2021. 21:41

Dok cekas red na nuklearnoj posvadas se s par ljudi, ne daju ti proci iako je sestra prozvala tvoje prezime i tako
    To su avanture 

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰

petra30
    19. Veljača 2021. 21:43

Josipab

Dok cekas red na nuklearnoj posvadas se s par ljudi, ne daju ti proci iako je sestra prozvala tvoje prezime i tako
    To su avanture

Jao, bome nam nikad nije dosadno😂🙈.

Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    Ostalo 6 🐧❤️
    5-12tt hematom+mirovanje

manemoj
    19. Veljača 2021. 21:45

Muž i ja gledamo koncert isto.. mene je muž navukao na Balasevica, on ga baš obožava... Pjeva sve pjesme na sav glas i baš vidim da je tužan a ja ga gledam kao zaljubljena teenagerica dok pjeva... 
    Što se tiče štednje i doktora meni super bilo kad mi je Alebic rekao da baš dobro da sam ove pretrage ipak išla raditi preko uputnice jer da onaj popis što mi je poslao sigurno košta oko 1000 kn u Breyeru.. Hahahah ja ga gledam i govorim ali doktore ono sve što ste mi napisali je u Breyeru preko 6000 kn, on me gleda kao a jel? Baš previše.. no shit 😂😂😂😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.