Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Josipab
    19. Veljača 2021. 21:02

Meto, meni mama hvali doktora Poljaka, a ona ima 63 godine 😂😂 mislim cak da me on proradia 😂😂 jednom sam bila na pregledu i papa testu kod dr Aracic, mogu reci da je jako ljubavna i pristupačna doktorica. Ali mislim da cu ja u dr P.,volim činjenice,izravnost i stručnost 😊 i da,biolozi su ipak nama najbitniji faktor 🙏🏻 A reci mi kakva je njihova urologica? Strah me da ce ispasti da se nije rijesia ureaplasmu pa smo u banani...tako da nam svakako ona treba za pocetak
    Ona je odradila m-tese tvome MM? Sorry ako te previse ispitujem

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

19. Veljača 2021. 21:06

petra30

Magnolia

petra30

Magnolija- dobila sam nove nalaze prolaktina nakon lezanja. Sad je puno manji i unutar referentnih vrijednosti ( nekih 200). Ono kaj ti hocu reci da je izgleda stvar u lezanju, ne toliko u opustanju.Jer da je do toga bio bi mi visi nego prvi puta. Definitivno nisam bila opustena ,bar ne u potpunosti 🙈. Tak da ne brini ako ne budes niti ti.😊

Super, nadam se da ce i meni tako biti. Sad kada razmislim zadnji put sam isla sa prijateljicom i sjedile smo u cekaonici i bas opusteno cekale, a sada sam isla pa prvo kaos na trijazi pa kaos kad se dođe u cekaonicu, nema se gdje sjest, stajala na nogama 20 minuta, pratim onaj ekran za moj broj, pušu mi iza leđa, zele preko reda🤣🤣. A mislim da i malo preko ref. vrij. nije neka drama.

Onda ti definitivno nije ni mogao biti bolji nalaz. Minimalno dva sata treba lezat. Pustili su me na wc prije neg sam legla i poslje niti to vise. 7 puta su mi ponovili da ni u kojem slucaju ne silazim dolje s kreveta i da ce oni doci unutra i izvadit mi krv jos dok lezim. Naravno da se mozes pomicat u krevetu, ali dolje nikako.😊

Mozda da sjedim u autu ispred laboratorija oko sat i onda da idem, ici cu privatno, ali tamo isto nema lezanja🙄🙄🙄😅😅 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Veljača 2021. 21:06

Naravno da sam napravila glupost i naručila vitamin E od 400IU, umjesto od 200IU koliko mi treba.
    Tupsa.

💔💔💔

Tuma
    19. Veljača 2021. 21:09

BAJO1

Tuma

Meto a k vrapcu, nadam se da te neće jako uhvatiti. Držim fige da se smiri hiper🤞
    Women_name a da, eto cure koje zanima povezanost korone i zgrušavanja, eto očito ima neka povezanost….
    Dada čekaj do 9.mj trudnoće 😂😂 pridruži se nama ostalima koje u sebe primamo samo utrice zadnjih pola godine 😂
    Too siss .😂😂😂😂
    Ja sam prestala s utricima u 12 tjednu ali sam nastavila s vaginaletama a sad i s klavocinom. 😂😂😂😂

Hahha ne možeš ti bez ičega 😂 ja sam još na vecernjoj dozi utrica i mislim da će tako i ostati barem do 35.,36.tj, pa ću se imat s čime zabavljati 😂

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    19. Veljača 2021. 21:16

MTB

Bozma 🍀🐞

Tanja79, i ja sam nakon scratchinga nastavila krvarit i nisam bila sigurna je li to M, rekli da krenem sa terapijom i kad sam došla na prvu folikulometriju kaže dr. da sve odgovara danu ciklusa i da je ipak M krenula zbog tog čačkanja. Čitala sam i na Rodinu forumu da se nekima događalo, ali kažu i da scratching vrijedi 2-3mjeseca. Sad još imaš dodatno vremena još malo nabildat stanice i navali na Whey. Ne treba nam baš 66 stanica, ali ima da ih bude

Vidi ti nje kako nas nabrijava na whey, kako bi si mogla upisati u tekicu da li radi.
    Mi smo tebi svi laboratorijski štakori

Hahahaha, zamisljam Bozma sa naočalima na vrh nosa, sa knjižiciom i hvata biljeske a mi ko pokusni zečevi 🤣🤣🤣🤣 naucna studija
    Da, nastavicu sa suplementima i ubacicu way.. Jeeee obozavam ga, sad da istrazim koji. Uzimala sam 15 god skoro, Scitec Nutrition, bio mi najbolji.
    Ne bi rekla da je rana menstruacija, mogu citav dan sa jednim uloskom,al je osecaj isti.
    Nika0302 ja sam bila u opštoj anesteziji. Kad sam se probudila i narednih dana slaba bol i doljnjem delu stomaka nista posebno, koliko citam, obicno slabo krvarenje bude 3,4 dana, eto meni danas 10. Sve u svemu nista to nije kad sve tece normalnim tokom

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

Lucyinthesky
    19. Veljača 2021. 21:21

MTB

Inače, danas sam se baš sjetila Lucke. Njoj bi se Gić svidio.
    Upozorio me da ne bacim ostatke Puregona jer da ćemo mi to sve iskoristiti. Dok mi je objašnjavao o tim ostacima i kako ih ima u svakoj dozi, ja sam klimala glavom (ne moram mu pokazati da baš sve znam) i prisjećala se Lucke koja je to objašnjavala nama.Baš mi malo fali. Ako nas čitaš, vrlimo te.

To identično je i meni pričao jer sam ostatak prve kutije bacila 🙄Brije jako na šparanje lik...

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Lucyinthesky
    19. Veljača 2021. 21:23

Meto držim ti hrpu 🤞da je to samo mali hiperić i da sve završi super 😊
    Dada čestitam na beti, nisam ni sumnjala 💪
    Leia2.0 i VM držite se cure, baš sve skupa nije fer 😔

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

19. Veljača 2021. 21:26

MTB

Naravno da sam napravila glupost i naručila vitamin E od 400IU, umjesto od 200IU koliko mi treba.
    Tupsa.

Ja sam zapamtila iz one skripte od Mattan da embriologice preporučavaju 400IU, pa navali. A za sljedeći put ne tražim iskusnog doktora, iz svog iskustva znam da sa iskusnima nema kompromisa. Trebam nekog početnika, da mogu diktirat šta da piše u recept
    sad sam vidila da imam čitavu kutiju Femare, mogla sam probat koji ciklus doma na femari, eventualno otić negdje na jednu folikulometriju , ali moram prije Whey kupit . Ne, ne, imam bolju ideju, MTB ostavljaj te ostatke Puregona pa ćeš mi ih prodat, Femara od 2-6dc, a od 5dc ostaci vaših ljekova i sex umjesto punkcije

• Josipab
    19. Veljača 2021. 21:26

Porodia moju mamu* ovaj moj mobitel stvarno poludi...

Imate koncert Balasevica na hrt2,placem ka da mi je umra clan obitelji 😢😢😢

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

VM
    19. Veljača 2021. 21:27

Hvala cure na podrsci! Ni doktor me tak ne smiri ko vi ❤ 
    Dada cestitam na beturini !!! 🤣❤🤞

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.