Vidim bit će puno aspiracija ovih dana, jupiiii 💗💗💗
Što se tiče Balaševića 💔 Ja sam takav dan da znam svaki pjesmu, pročitala svaku knjigu... Doslovno od osnovne ga slušam... I kad vidim koji likovi sada objavljuju njegove pjesme i stihove dođe mi da povratim... Znaju 2 njegove pjesme, ali moraš biti in pa kad netko poznat umre o javit nešto 🙄😡
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Samo da se pohvalim MM je dobio nalaze hormona i sve mu je u granicama normale 🥳🥳
Znam tu sreču. 😊
Nek su sad i svi drugi nalazi uredni. 🤞
Što sad dalje čekate?
Women name pijem Betaglucan, matičnu mliječ i danas kupila Lactogyn. 😉
Anestiziologa i UZV testisa i onda vjerovatno TESE..kolko ste vi cekali na operacijuWomen name i ja se tome nadam. 😊
Kod koga imate planiran TESE?
Kariogram napravljen?
Pa dok smo sakupili sve nalaze, i nakon što je bio na kontroli s nalazima kod androloga, cca nekih tri tjedna, a kad su ga zvali za dva dana je već bio u bolnici (treba doči kod njih napraviti PCR test, ako je negativan sljedeći dan je postupak).
Kariogram nam niko nije spomenuo 🤔 mi smo u Osijeku u bolnici..
MTB daa..dobili smo vjetar u leđa..kolko smo potonuli nakon dva nalaza sa nulom sad smo otišli u nebo jer ipak imamo nade da ce nesto nać 🤞🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Samo da se pohvalim MM je dobio nalaze hormona i sve mu je u granicama normale 🥳🥳
Znam tu sreču. 😊
Što sad dalje čekate?
Anestiziologa i UZV testisa i onda vjerovatno TESE..kolko ste vi cekali na operacijuWomen name i ja se tome nadam. 😊
Kariogram napravljen?
Pa dok smo sakupili sve nalaze, i nakon što je bio na kontroli s nalazima kod androloga, cca nekih tri tjedna, a kad su ga zvali za dva dana je već bio u bolnici (treba doči kod njih napraviti PCR test, ako je negativan sljedeći dan je postupak).
MTB daa..dobili smo vjetar u leđa..kolko smo potonuli nakon dva nalaza sa nulom sad smo otišli u nebo jer ipak imamo nade da ce nesto nać 🤞🤞
Baš mi je drago. Po primjeru naše Nadalice stvarno znamo da je dovoljno da ih nađu nekoliko. A ja vam držim fige da ih nađu nekoliko miliona.
Ovdje si na pravom mjestu, ovdje te razumijemo
💔💔💔
Meto, ma da, ali meni je sad 6DC, a u ponedjeljak (kad je idući pregled) 9dc, što mi se čini možda kasno za supresiju.
Zadnji put sam ja 10DC dobila već štopericu. A folikuli su počeli manji, a onda su rasli po 3, 4 mm u 2 dana. Tako da do ponedjeljka ja možda doguram i do 15mm.
Ovaj put su mi veličine slične - zadnji put sam 5DC imala par od 10 i ostale od 7 i manje, a sad mi na 6DC jedna od 11, ostale su sve 8-9 + sitne, baš je dosta ujednačenije nego zadnji put.
E sad, zadnji put sam imala i previše nezrelih… Ma tko bi ga znao.
Dakle, ne mislim ja da su mi sad mali, nego se bojim da će mi supresiju prekasno dati. I nije da sumnjam u njega, nego histeriziram jer sam žensko i to pod hormonima i to je moje legalno pravo.
PS. Svaka čast na pamćenju.
Što se Updatea 3 tiče - woooohooo, ideš na aspiraciju. Čini mi se da ćeš imati pravu berbu. Držmo fige da ostaneš na blagom hiperu, koliko čujem on čak zna i pomoći.
I slažem se sa Bozmom, probaj piti Whey, nemaš što izgubiti.
Tuma, a šta ako je bio tako očaran mnome danas da se preračunao?Hvala na utjesi sa tvojim slučajem.
Ne sumnjam da je bio ocaran, ali nije se preračunao 😊 klasika, tako se i ja uvijek oko svega brinem, sjećam se da sam i ja brinula da li je prekasno jer sam postupak prije dobila ranije cetrotide. Isto sam prije imala gonal, ali s femarom, a u idućem menopur... Bit će to sve savršeno 🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Znam tu sreču. 😊
Što sad dalje čekate?
Kariogram napravljen?
Aha, mi smo u Zg bili i kod prvog pregleda imali samo spermiogram i briseve uredne. Tada ga je androlog uputio na sljedeće pretrage: spermiogram, kariogram, mikrodelecije y kromosoma i CFTR gen... I tek nakon svih tih urednih nalaza je rekao da se ide u TESE.
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
ma2013 vidjet ćemo sta ce nam reć sljedeći tjedan ako još šta treba pa ćemo odradit..drzim vam fige za vas postupak 🤞🙄
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
ma2013 zadnji smajlić je trebao bit 😁 a ne 🙄
Glupa tipkovnica🤦🏽♀️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Monkica24, izvadit će ti sve što imaš u tom trenutku i oploditi. A za vratiti ćete se dogovoriti kad budeš znala je li oplodnja uspjela. Hormon su ti vjerojatno vadili ili estradiol (da vide jesu li zrele jajne stanice) ili progesteron (da ocijene terapiju).
anchy321, wooooohoooooooooooooo, super vijesti!!! Je li ti barem malo olaknulo? I njemu?
*.Women_name.*, sjećam se i jako sam se brinula za tebe u to vrijeme. Srećom, ti si bila naš lijepi primjer.
Ja sam, naravno, vadila D-dimere i fibrinogen.
Fibrinogen mi je bio povišen, ali čitala sam da je to normalno (a i Gić mi je potvrdio) jer je spontani bio preblizu. Jako je osjetljiv, trudnoća, spontani, stimulacija ga dižu.
D-dimeri su mi super, i Gić kaže da je to jako dobro.
Da, kažu da općenito i trudnoća ih diže. Ali kod mene je bilo previše. Hvala Bogu sad je sve ok 😊 lijepo je čuti da neko se brine za tebe 😍😍😍🥰 ja uopće ne sumnjam u tvog dečka da će sve odradit savršeno i da ćes uskoro nam na listu 😊🤞🙏
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Meto, ma da, ali meni je sad 6DC, a u ponedjeljak (kad je idući pregled) 9dc, što mi se čini možda kasno za supresiju.
Zadnji put sam ja 10DC dobila već štopericu. A folikuli su počeli manji, a onda su rasli po 3, 4 mm u 2 dana. Tako da do ponedjeljka ja možda doguram i do 15mm.
Ovaj put su mi veličine slične - zadnji put sam 5DC imala par od 10 i ostale od 7 i manje, a sad mi na 6DC jedna od 11, ostale su sve 8-9 + sitne, baš je dosta ujednačenije nego zadnji put.
E sad, zadnji put sam imala i previše nezrelih… Ma tko bi ga znao.
Dakle, ne mislim ja da su mi sad mali, nego se bojim da će mi supresiju prekasno dati. I nije da sumnjam u njega, nego histeriziram jer sam žensko i to pod hormonima i to je moje legalno pravo.
PS. Svaka čast na pamćenju.
Što se Updatea 3 tiče - woooohooo, ideš na aspiraciju. Čini mi se da ćeš imati pravu berbu. Držmo fige da ostaneš na blagom hiperu, koliko čujem on čak zna i pomoći.
I slažem se sa Bozmom, probaj piti Whey, nemaš što izgubiti.
Tuma, a šta ako je bio tako očaran mnome danas da se preračunao?Hvala na utjesi sa tvojim slučajem.
Blaženo neznanje i prvi postupak kad se prepustiš , a kasnije što više znaš sve više preispituješ. kad bi slušala priče na humanoj i kad kažu da ništa ne googlaju i da u potpunosti vjeruju svom doktoru promilsila bi: blago im se, početnice
Tuma posto ti ideš kod oba doktora 😂😂 jel oni tebe oba gledaju onak ful? 😂 Ja se nemogu odvojit od Škvorca i ultrazvuka gdje se bebica prekrasno vidi, a od Petrove nemogu odustati zbog dijagnoza. Danas nisam ni vidjela bebicu tamo 😔😔😔 ja bi nastavila kod oba, Al se bojim da je to previše 😂
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️