Sbjelis, Sunflower, Pmak 🎉🎉🎉 bete su super!
Anitram, TirelessIvy žao mi je! 😞
Ruška kosa je diivnaa!
Lindsay nisam uspjela vidjet crtice, ali 🤞🤞🤞.
----
Cure koje imate inverziju LH i FSH, što ste dobile kao terapiju?
Ja sam danas dobila Puregon i krećem s bockanjem čim dobijem mengu.
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Women_name ja sam ti već neki dan napisala, al evo me opet 😂 meni se javlja ubrzani puls al sam isto čitala da je normalno zbog veće količine krvi u organizmu. Najviše ga osjetim navečer kad legnem spavati, baš mi odzvanja u ušima….
Inače moja ginekologica nije ništa komentirala za urin i sedimentaciju, već mi je poslala mail da mi je poslala uputnicu za vadit žučne soli, to trebam u bolnicu ići.. Tako da se opet pikam😅 ruke su mi kao od narkica, najmanje 1 tjedno idem vadit krv za nešto 😅 a još uvijek čekam nalaze guk profila i tsh s VV, sad već više od 2 tj, a rekli su da će doći u tjedan dana.. Naravno, na tel se ne javljaju….
Ajoooj da ti si pisala. Ja sam postala ful zaborava kak je Ruska pisala 😂 E meni je to sigurno još danas diglo puls 😂😂😂😂 zovem cijeli dan jer nemam utrogestana do pon, i ne javlja se uopće. Naravno da se nije ni javila tak da ću morat zicat u ljekarni na dug valjda će pustit 🤷♀️ a što se tiče pikanja, slično mi je stalno nkj vadim 😂
I nemres vjerovat, pa kaj im treba za guk profil i tsh tjedan dana uopće. Meni u Petrovoj bude gotovo isti dan u roku par sati... Ko da imaju kj puno radit s tim
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ruska1986 ti si potpuno spremna🥰❤
Ali nemaš sreće jer ne pita se tebe…pala si u drugi plan ,sad je Kate šefica 🥰🥰🥰🥰🥰🤗🤗🤗❤❤❤❤
Kosa je divnaaaa 🥰😍😍P.s svaka tebi čast što si toliko mogla sjediti na/sa beštijama🙈🙈
E, ne znam sta da ti kazem.. odustala sam od svih krema i svinjske masti i sad svakih sat vremena stavljam led desetak min na njih i nekako mi je bolje... Imam osjecaj da mi je ono mazanje samo pogorsavalo stanje, u smislu da je svrab bio nenormalan. "Prijatelji" su i dalje tu, ali ih ne osjecam i ne svrbe toliko. 🤷🏻♀️ Najgore mi je nakon kakanja(🤭🤭) al onda brzo obrisem Violetinim maramicama bas za hemace(naletim jucer u nekom zblj ducanu na njih, nisam ni znala da imaju) pa pod mlaku vodu i onda hladjenje ledom. I stanje je podnosljivo 🙂 mislim da nece nestat do poroda, ali da mi bar ne stvaraju problem.. Kako se ti drzis?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cure imam pitanje.. mini anomaly scan.. jel to svi rade? U smislu svaki socijalni ginekolog svakoj trudnici?
Kad sam guglala sam shvatila da se to obavezno radi a moje sve cure kažu da nisu to radile pa sam sad zbunjena..
Jel to možda ide ako si "starija" trudnica ili taj neki djir ili one nemaju pojma da su im to radili 😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Cure imam pitanje.. mini anomaly scan.. jel to svi rade? U smislu svaki socijalni ginekolog svakoj trudnici?
Kad sam guglala sam shvatila da se to obavezno radi a moje sve cure kažu da nisu to radile pa sam sad zbunjena..
Jel to možda ide ako si "starija" trudnica ili taj neki djir ili one nemaju pojma da su im to radili 😂
Mislim da to svi rade, cak i socijalni ginici.. Jer svi mjere taj nuhalni nabor i gledaju jel sve ok.. Mozda im samo nisu rekli da im to rade tj. nisu naglasili da to rade
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cure koje imate inverziju LH i FSH, što ste dobile kao terapiju?
Ja sam danas dobila Puregon i krećem s bockanjem čim dobijem mengu.
Niš, zato si dobila Puregon. On će ti srediti inverziju.
💔💔💔
Alex2102
Mogu li pitat koliko si postupaka imala u Cito
Ja sam prosla jedan i sad mi se uzasno tesko odluci ti hoću li se vratit kod njih ili da probam sa Sarajevom budući da sam iz Bih
Iskreno ako i sad bude neuspjeha ne znam hoću li imatii vise mogućnosti za nove postupke bar neko vrijeme... .
89godiste PCOS
8transfera ukupno 14 embrija, spontani 8tt…život…
17.10 Transfer 2trodnevna 1.Beta306, 2.Beta1000, 6+2 dva srčeka , 9+1 jedna bebica LOVE , drugoj srce stalo u 6tt HOPE... ❤️
05.01.2023. pregled 14 tt <3
26.01.2023. pregled 17 tt Dječak :)
22.06.2023 baby L 💋😇 3750gr ljubavi 🙏
Ruska1986 ti si potpuno spremna🥰❤
Ali nemaš sreće jer ne pita se tebe…pala si u drugi plan ,sad je Kate šefica 🥰🥰🥰🥰🥰🤗🤗🤗❤❤❤❤
Kosa je divnaaaa 🥰😍😍P.s svaka tebi čast što si toliko mogla sjediti na/sa beštijama🙈🙈
E, ne znam sta da ti kazem.. odustala sam od svih krema i svinjske masti i sad svakih sat vremena stavljam led desetak min na njih i nekako mi je bolje… Imam osjecaj da mi je ono mazanje samo pogorsavalo stanje, u smislu da je svrab bio nenormalan. "Prijatelji" su i dalje tu, ali ih ne osjecam i ne svrbe toliko. 🤷🏻♀️ Najgore mi je nakon kakanja(🤭🤭) al onda brzo obrisem Violetinim maramicama bas za hemace(naletim jucer u nekom zblj ducanu na njih, nisam ni znala da imaju) pa pod mlaku vodu i onda hladjenje ledom. I stanje je podnosljivo 🙂 mislim da nece nestat do poroda, ali da mi bar ne stvaraju problem.. Kako se ti drzis?
Meni je isto najgore poslije kakanja .jučer su bili super ,danas evo otišla na wc i ko grah ,nekoliko komada . Rekli su mi samo ne led ,ali baš kao što kažeš, jedini pomognu...samo pazi da ne prehladiš crijeva ❤
Mažem nevenom i hladim...to mi je sad jedino dobro
endometrioza
Uvijek se radi, obavezno je, ali neki ginekolozi ga naprave ofrlje u pola minute pa onda tek u 25tt+ skuže da bebi fali mozak
Ako ti ne kaže da ga je radio i ne pregleda te detaljno, opsuješ mu mater i odeš kod drugog ginekologa.
💔💔💔
Women_name ja sam ti već neki dan napisala, al evo me opet 😂 meni se javlja ubrzani puls al sam isto čitala da je normalno zbog veće količine krvi u organizmu. Najviše ga osjetim navečer kad legnem spavati, baš mi odzvanja u ušima….
Inače moja ginekologica nije ništa komentirala za urin i sedimentaciju, već mi je poslala mail da mi je poslala uputnicu za vadit žučne soli, to trebam u bolnicu ići.. Tako da se opet pikam😅 ruke su mi kao od narkica, najmanje 1 tjedno idem vadit krv za nešto 😅 a još uvijek čekam nalaze guk profila i tsh s VV, sad već više od 2 tj, a rekli su da će doći u tjedan dana.. Naravno, na tel se ne javljaju….
Ajoooj da ti si pisala. Ja sam postala ful zaborava kak je Ruska pisala 😂 E meni je to sigurno još danas diglo puls 😂😂😂😂 zovem cijeli dan jer nemam utrogestana do pon, i ne javlja se uopće. Naravno da se nije ni javila tak da ću morat zicat u ljekarni na dug valjda će pustit 🤷♀️ a što se tiče pikanja, slično mi je stalno nkj vadim 😂
Ma i ja sam zaboravna, sve je to normalno 😂 ma ja sam dns uputila nekih 50ak poziva i odustala. A utrogestan će ti sigurno dati na dug, morala sam i ja par puta tako uzeti i dali su uvijek. 😊 Da, napeavila sam pretraga i iz vadila krvi koliko u cijelom životu nisam a valjda ni neću 😂
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji