Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    09. Travanj 2021. 18:30

Ruska1986

*.Women_name.*

Ruska1986

*.Women_name.*

Cure jel imate iskustva u trudnoći s tim visokim pulsom. Ako se to smatra visoko. Mene već dva dana tako zivcira jer čim sjedim osjetim ga u leđima, kad ležim u rebrima. U mirovanju je oko 95 do 100. Sad me malo i panika jer sam prošli put visoki puls imala kod povećanog zgrušavanja, iako tad je bio do 150. Tražit ću ja svakako u pon uputnicu da si idem opet malo prekontrolirati d dimere, fibrinogen i to. Ali da čujem malo vaša iskustva, pošto pričaju da je povećan puls normalan u trudnoći. Zadnjih dana sam se počela i više kretat pa neznam jel ima veze s tim 🤔 Al baš je iritantno

Meni se znalo dogoditi par puta da mi je puls bio bas, bas ubrzan i da, nije ugodan osjecaj jer to nikad prije nisam imala 🤷🏻‍♀️ ali kazu da je to isto normalno jer srce radi puno jace i pumpa vise i brze. Ja sam se cijelo vrijeme bas kretala i to mi se pojavilo u jednom trenu, sad vise ne…

Ma u tom i je stvar kaj se ja nisam uopće kretala, a zadnja dva dana nisam doma uopće bila 😂 i pila sam kavicu zadnjih par dana.. Pa neznam jel ima veze s tim. Čitala sam ja da je najizraženije od 28 do 32 pa se u normalu vraća, ali neznam do koje granice je normala 🤷‍♀️ ah budem vidjela, Al baš me zivcira.

Pa tako i je meni nekako bilo… Ali najvise navecer, kad bi isla spavat.. Mislila sam da ce me herc strefit! Valjda u tom periodu bas beba jako raste pa onda sve intenzivnije radi. I nije mi bilo vezano za kavu ili kretanje, nego uz cista mira krene. I kao sta smo rekle, nimalo ugodan osjecaj

A bude prošlo valjda onda 🤗🤗😁 hvala ti  😘😘

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Pami
    09. Travanj 2021. 18:47

Pmak, Sunflower čestitam 🥳🥳
    SBjelis beta je bombastična!! Baš, baš mi je drago 😘
    Ruška frizurica je prekrasna 🤩🤩 sad si skroz spremna za porod 😛
    Doria nek ta jedna bude najvrednija 🍀🍀
    Tirlessivy jako mi je žao. Prošla sam i sama stimulaciju bez stanice i znam kako je. Isplači se, obriši suze i idemo dalje!! Imaš ovdje veliki broj navijačica 🙂
    Curly ja sam rh negativna. Testovi senzibilizacije se kod nas rade u 9tt, pa sa 28tt i zadnji je sa nekih 36tt. Injekcija se daje nakon poroda ili za vrijeme trudnoće ako dođe kod krvarenja (meni su dali sa 16tt kad sam prokrvarila zbog hematoma). 

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

Pami
    09. Travanj 2021. 18:49

Lucylou jako mi je žao zbog mame. Nadam se da će joj uskoro biti bolje, drži se 💜🧡

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

• Jana85
    09. Travanj 2021. 19:03

Sbjelis drago mi je za betu🎉🎉🎉
    Sunflower, PMak cestitke🥳🥳
    Svim curama saljem podrsku 🌞

IVF 9.mj ako ne uspije do tada.

Tuma
    09. Travanj 2021. 19:06

Women_name ja sam ti već neki dan napisala, al evo me opet 😂 meni se javlja ubrzani puls al sam isto čitala da je normalno zbog veće količine krvi u organizmu. Najviše ga osjetim navečer kad legnem spavati, baš mi odzvanja u ušima....
    Inače moja ginekologica nije ništa komentirala za urin i sedimentaciju, već mi je poslala mail da mi je poslala uputnicu za vadit žučne soli, to trebam u bolnicu ići.. Tako da se opet pikam😅 ruke su mi kao od narkica, najmanje 1 tjedno idem vadit krv za nešto 😅 a još uvijek čekam nalaze guk profila i tsh s VV, sad već više od 2 tj, a rekli su da će doći u tjedan dana.. Naravno, na tel se ne javljaju.... 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    09. Travanj 2021. 19:08

SBjelis, sunflower bravo cure, divne bete... 🔝🔝🔝💕💕💕

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    09. Travanj 2021. 19:15

Ruska1986 ti si potpuno spremna🥰❤
    Ali nemaš sreće jer ne pita se tebe...pala si u drugi plan ,sad je Kate šefica 🥰🥰🥰🥰🥰🤗🤗🤗❤❤❤❤
    Kosa je divnaaaa 🥰😍😍
    P.s svaka tebi čast što si toliko mogla sjediti na/sa beštijama🙈🙈

endometrioza

ANKSIMORON
    09. Travanj 2021. 19:18

Bjelis yupiiiiii 💞💞💞💞❣❣
    Sunflower bravo.... cekamo i navijamo dalje...
    Pmak isto bravoooo....
    Ruska kosa odnosno valovi su ti wow..
    Lucylou zao mi je... drzi se 🧡
    Lucyinthesky znas da za tebe navijam na najjace...
    Ostalima kiss 🥰😋😋

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

• alex2102
    09. Travanj 2021. 19:22

NelaNela

Tea_0501

Cure mi se trebamo odlučiti sad tijekom vikenda da li da idemo na MPO u Cita ili u KBC Split. Šta savjetujete, gdje je brže i sigurnije? Hvala vam na informaciji 🥰

Hej

Ja ne znam nista o bolnici… Ali sam bila u postupku u Cita.. Sto se tiče brzine ide brzo, krećeš s pikanjem 2DC, to se s obzirom na razvoj folikula i odgovora tvoga tijela to se odvija do 10/12tog dana ( u tome periodu dolazis bar 2 puta na kontrolu)
    Nakon aspiracije, opet zavisi što se "dogadja" u labaratoriju, transfer bude ili 3. Ili 5 dan.. Bar kod mene… I eto nakon toga 14 dana čekanja…
    Nema čekanja pregleda kad si naručena ulazis, lijekovi su kod njih Luce pokaze kako se koji koristi.. Nekako djeluje jednostavno i s njima i jeste… Sretno mozda netko javi za bolnicu ako te nešto jos zanima tu sam.

tea 0501, ja bi ti svakako preporucilaKBC split to doktor Budimir Teo. Mi smo bili u cita i u KBC i vjeruj mi jedina razlika je sto placas nista vise, doktor je savrsen, strpljiv, sve objasni i za razliku od Poljaka na svakom pregledu tocno znas koliko imas folikula i kolike su, sve ti rece dok u cita nikad nisam dobila tu informaciju, kao bilo je ne potrebno za mene. Dok.budimir ako vas uzme, taj covjek se toliko trudi da je to nesto ne vjerovatno, za njega su njegove pacijentice kao njegove cerke.Uvijek se trudi da nas nitko drugi ne pregleda osim njega, kada radi nocnu smjenu ostane pregledati svoje pacijentice, posli aspiracije obilazi te u sobi, on ti radi aspiraciju, transver...sve vodi te od pocetka do kraja. NIje kao pojedinci da te uzme voditi pa neka te pregleda i odradi tko stigne, ne kod njega toga nema. Ja sam kod njega skoro godinu dana i covjeku skidan kapu bez obzira  na moj negativan rezultat jer znam da je on i ja dali sve od sebe da uspije. Evo malo ukratko sam opisala razliku cita i KBC a vi sto god da odlucite zelim da sto prije uspijete i dobijete svog andjela. Cito je samo ime koje je postalo popularno,isti ljekovi, isti pregledi sve isto kao i u bolnici samo sto u bolnici nista ne placas a ovamo ces dati minimalno 20000 kn, nas je cak kostalo preko 33 000  kn zbog hiperstimulacije. i da jedna prednost cita je sto kada si narucena odma si na redu, a u bolnici cekas, ali ako dodjes oko 8 i 30 neces cekati duze od po ure do uru, jer budimir kada vidi svoje pacijente on ih odma povuce da ne cekamo da se ostali izredaju.

ja 38 god.suprug 38 god.
    1.stim.proces 28 folikua- 2 blastice vracene
    2.postupak 18 folikula,8 blasticista,vracene sa 4 feta i svi negativni
    3.postupak 37 folikula,dobili 7 blastocista .dvije vracenje ,5 zaledjenih
    AMH 32
    svi nalazi uredni, glukoza povecana na 5.8 konzumiram siofor 2000 mg

• *.Women_name.*
    09. Travanj 2021. 19:25

Tuma

Women_name ja sam ti već neki dan napisala, al evo me opet 😂 meni se javlja ubrzani puls al sam isto čitala da je normalno zbog veće količine krvi u organizmu. Najviše ga osjetim navečer kad legnem spavati, baš mi odzvanja u ušima….
    Inače moja ginekologica nije ništa komentirala za urin i sedimentaciju, već mi je poslala mail da mi je poslala uputnicu za vadit žučne soli, to trebam u bolnicu ići.. Tako da se opet pikam😅 ruke su mi kao od narkica, najmanje 1 tjedno idem vadit krv za nešto 😅 a još uvijek čekam nalaze guk profila i tsh s VV, sad već više od 2 tj, a rekli su da će doći u tjedan dana.. Naravno, na tel se ne javljaju….

Ajoooj da ti si pisala. Ja sam postala ful zaborava kak je Ruska pisala 😂 E meni je to sigurno još danas diglo puls 😂😂😂😂 zovem cijeli dan jer nemam utrogestana do pon, i ne javlja se uopće. Naravno da se nije ni javila tak da ću morat zicat u ljekarni na dug valjda će pustit 🤷‍♀️ a što se tiče pikanja, slično mi je stalno nkj vadim 😂 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.