Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MISS
    09. Travanj 2021. 16:42

Sbjelis weeeee,bas mi je drago 👏👏👏🌸🙏
    Tiki. ❤️

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

• Josipab
    09. Travanj 2021. 16:43

Tea_0501, ja ti uopce ne znam tko u splitskom KBC radi takav zahvat...nasa dijagnoza je isto vrlo losa,mozda i sami budemo trebali ici na tese/mtese,idemo u Cita cim se mm vrati s broda
    Meto je u toj prici i dijagnozi,oni su u postupku u Cita,zadnji postupak je uspjesan 🥰

Sbjelis, prekrasna Beta,cestitam!🌹
    Antitram,Tirelessy,jako mi je zao zbog vaših losih ishoda,stvarno nije lako sve skupa...drzite se,nadam se da necete odustati.
    Pozdrav svim ostalim dragim curama,citam,pratim,jedva cekam krenit s necim,dosta mi je vise cekanja...valjda ce biti stagod od mene ove godine.

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

IščekivanjeDobrihStvari
    09. Travanj 2021. 16:44

Tea_0501

Cure mi se trebamo odlučiti sad tijekom vikenda da li da idemo na MPO u Cita ili u KBC Split. Šta savjetujete, gdje je brže i sigurnije? Hvala vam na informaciji 🥰

Hej

Ja ne znam nista o bolnici... Ali sam bila u postupku u Cita.. Sto se tiče brzine ide brzo, krećeš s pikanjem 2DC, to se s obzirom  na razvoj folikula i odgovora tvoga tijela to se odvija  do 10/12tog dana ( u tome periodu dolazis bar 2 puta na kontrolu)
    Nakon aspiracije,  opet zavisi što se "dogadja" u labaratoriju, transfer bude ili 3. Ili 5 dan.. Bar kod mene... I eto nakon toga 14 dana čekanja...
    Nema čekanja pregleda kad si naručena ulazis, lijekovi su kod njih Luce pokaze kako se koji koristi.. Nekako djeluje jednostavno i s njima i jeste... Sretno mozda netko javi za bolnicu ako te nešto jos zanima tu sam. 

89godiste PCOS
    8transfera ukupno 14 embrija, spontani 8tt…život…
    17.10 Transfer 2trodnevna 1.Beta306, 2.Beta1000, 6+2 dva srčeka , 9+1 jedna bebica LOVE , drugoj srce stalo u 6tt HOPE... ❤️
    05.01.2023. pregled 14 tt <3
    26.01.2023. pregled 17 tt Dječak :)
    22.06.2023 baby L 💋😇 3750gr ljubavi 🙏

• *.Women_name.*
    09. Travanj 2021. 16:47

Ruska1986

*.Women_name.*

Cure jel imate iskustva u trudnoći s tim visokim pulsom. Ako se to smatra visoko. Mene već dva dana tako zivcira jer čim sjedim osjetim ga u leđima, kad ležim u rebrima. U mirovanju je oko 95 do 100. Sad me malo i panika jer sam prošli put visoki puls imala kod povećanog zgrušavanja, iako tad je bio do 150. Tražit ću ja svakako u pon uputnicu da si idem opet malo prekontrolirati d dimere, fibrinogen i to. Ali da čujem malo vaša iskustva, pošto pričaju da je povećan puls normalan u trudnoći. Zadnjih dana sam se počela i više kretat pa neznam jel ima veze s tim 🤔 Al baš je iritantno

Meni se znalo dogoditi par puta da mi je puls bio bas, bas ubrzan i da, nije ugodan osjecaj jer to nikad prije nisam imala 🤷🏻‍♀️ ali kazu da je to isto normalno jer srce radi puno jace i pumpa vise i brze. Ja sam se cijelo vrijeme bas kretala i to mi se pojavilo u jednom trenu, sad vise ne…

Ma u tom i je stvar kaj se ja nisam uopće kretala, a zadnja dva dana nisam doma uopće bila 😂 i pila sam kavicu zadnjih par dana.. Pa neznam jel ima veze s tim. Čitala sam ja da je najizraženije od 28 do 32 pa se u normalu vraća, ali neznam do koje granice je normala 🤷‍♀️ ah budem vidjela, Al baš me zivcira. 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Tea_0501
    09. Travanj 2021. 16:54

Josipab i NelaNela hvala vam. Suprug će svakako ići u Cita na Tesu ili Micro Tesu, što mu odrediti. A onda se mislimo postupak nastaviti u njih ili u bolnici, nisam ni sama pametna. Jedino šta znam je da želim što prije krenuti, naravno sano da se suprugu nađe štogod 

Ja: 33, On: 38
    🧒-8 god.
    FET 8/21-terapija estrofem.
    Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
    UZV 2.9.-Imamo ❤️

curly29
    09. Travanj 2021. 16:57

LucyLou sta  je mami? Ako je korona, nemoj da ocajavas, i moja je bila pa se izvukla. Bitno samo da je na vrijeme. Ili je nesto drugo.. kako god, misli pozitivno da ce sve biti ok.
    Bice mama dobro.

Sara da AT, ma nista oni ne pitaju. Jednom izadjem sa pregleda odusevljena, jednom mi nista ne kaze ni ne pita. Ali dobro na kraju najbitnije da je sve ok. Mislim sa pozitivnim Rh faktorom nema toga jer je veca vjerovatnoca da ce beba biti Rh pozitivna pa nemas worries. Ne znam ti ni ja kao sto vidis 🤷🏼‍♀️😃

Sbjelis pa ovo je bas wohoooooo, samo neka raste i sve bude uredu i kako treba, skolski ce biti ne brini nista. Beta je skolska bice i trudnoca! ♥️
    Hvala puno curke na informacijama, smirila sam se jer ako se na Balkanu daje inekcija poslije poroda nisam zakasnila ovdje da primim kad god oni to rade. Fala fala 😍

Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
    👩🏼‍🦱 30 (Blagi PCOS)
    🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
    ProFertil (oboje)
    Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
    Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
    Planiran postupak 3.2021
    https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png

Ruska1986
    09. Travanj 2021. 17:49

*.Women_name.*

Ruska1986

*.Women_name.*

Cure jel imate iskustva u trudnoći s tim visokim pulsom. Ako se to smatra visoko. Mene već dva dana tako zivcira jer čim sjedim osjetim ga u leđima, kad ležim u rebrima. U mirovanju je oko 95 do 100. Sad me malo i panika jer sam prošli put visoki puls imala kod povećanog zgrušavanja, iako tad je bio do 150. Tražit ću ja svakako u pon uputnicu da si idem opet malo prekontrolirati d dimere, fibrinogen i to. Ali da čujem malo vaša iskustva, pošto pričaju da je povećan puls normalan u trudnoći. Zadnjih dana sam se počela i više kretat pa neznam jel ima veze s tim 🤔 Al baš je iritantno

Meni se znalo dogoditi par puta da mi je puls bio bas, bas ubrzan i da, nije ugodan osjecaj jer to nikad prije nisam imala 🤷🏻‍♀️ ali kazu da je to isto normalno jer srce radi puno jace i pumpa vise i brze. Ja sam se cijelo vrijeme bas kretala i to mi se pojavilo u jednom trenu, sad vise ne…

Ma u tom i je stvar kaj se ja nisam uopće kretala, a zadnja dva dana nisam doma uopće bila 😂 i pila sam kavicu zadnjih par dana.. Pa neznam jel ima veze s tim. Čitala sam ja da je najizraženije od 28 do 32 pa se u normalu vraća, ali neznam do koje granice je normala 🤷‍♀️ ah budem vidjela, Al baš me zivcira.

Pa tako i je meni nekako bilo... Ali najvise navecer, kad bi isla spavat.. Mislila sam da ce me herc strefit! Valjda u tom periodu bas beba jako raste pa onda sve intenzivnije radi. I nije mi bilo vezano za kavu ili kretanje, nego uz cista mira krene. I kao sta smo rekle, nimalo ugodan osjecaj

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    09. Travanj 2021. 17:53

SBjelisssss mačkoooo drago mi jeee....jel ćeš vaditi još jednu ili cekaš sad pregled ??? ❤🥳❤🤗
    Lindsay ,ne kenjaj, bomba si od žene, možda danas imaš 7kg viška zbog pletenica 🤣🤣🤣 i  već sam ti rekla da ti je crtica 🔝🔝🔝i da mi miriškiiii na dobro ❤🤗
    TirelessIvy baš baš mi ne žao,neznam dali bi pomoglo kada bi pokušali jaču stimulaciju. Kakav mu je plan za dalje ? Znam da je i psihički i financijski iscrpljujuće,pogotovo jer plaćate puni iznos....Ali nadam se da će se sve isplatiti, druga sreća kao kod mene u klinici ❤❤❤❤❤❤❤ grlim te.

endometrioza

09. Travanj 2021. 17:59

Tea_0501

Josipab i NelaNela hvala vam. Suprug će svakako ići u Cita na Tesu ili Micro Tesu, što mu odrediti. A onda se mislimo postupak nastaviti u njih ili u bolnici, nisam ni sama pametna. Jedino šta znam je da želim što prije krenuti, naravno sano da se suprugu nađe štogod

Ja sam isto u cita. Sve jaaako brzo ide, u bolnici su bile miss i sanjich, tako da ti one mogu svoja iskustva napisati. Sa svakog mjesta cas naci i dobrih i losih iskustava.
    Samo ne znam da li postoji mogucnost prijenosa zamrznutog materijala u kbc, nisam to do sada procitala na forumu da je netko radio. 

Lindsay
    09. Travanj 2021. 18:23

Dado 💖💜💜💟💗💟💖💟 lujko moja

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.