Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Travanj 2021. 15:30

Lindsay von Bica

Mtbicahocu, naravno, jedva cekam jutro 😅 al tresem se od straha da ce izblijediti.

Dobro si ovo rekla- sta je kome visak je diskutabilno. Meni je visak trenutnih 7 kg na 67 kg na 1.60 visine a idealno si izgledam sa 60 kg na svoju visinu. A po tablici imam 17 kg viska da,da . To necemo spominjati. 7 kg je visak i tocka. 🤣🤣

Mah, višak, šmišak. Kakve tablice. To je malo iznad BMI25, a znamo da je to najbolji BMI.

LucyLou, jako mi je žao radi mame 

Lita.1234, Decapeptyl dolazi takav, gotov. Samo si ga zabiješ i to je to.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Travanj 2021. 15:32

Pmak

Lita.1234

https://ibb.co/mR8WYPL

cure hitno pitanje? Decaptepyl inekcija.. ja sam u ljekarni dobila samo ovo?? a sada kad gledam na uputama vidim da ima inace i neki prah?? Sad sam u panici da mi nisu dali nesto sto su trebali..

Samo to, dala sam si samostalno1. dan nakon transfera. Lako se skida zaštita, samo treba se riješiti zračnog mjehurića i kad si je zapikneš brojiš 10 sekundi nakon što si stisnula do kraja i tek onda vadiš iglicu van. Svejedno mi je ostalo bilo malo u šprici.

Zato što si se rješavala zraka.
    Zraka se ne treba rješavati, on osigurava da sve istisnemo.

💔💔💔

Lita.1234
    09. Travanj 2021. 15:33

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lindsay von Bica

Mtbicahocu, naravno, jedva cekam jutro 😅 al tresem se od straha da ce izblijediti.

Dobro si ovo rekla- sta je kome visak je diskutabilno. Meni je visak trenutnih 7 kg na 67 kg na 1.60 visine a idealno si izgledam sa 60 kg na svoju visinu. A po tablici imam 17 kg viska da,da . To necemo spominjati. 7 kg je visak i tocka. 🤣🤣

Mah, višak, šmišak. Kakve tablice. To je malo iznad BMI25, a znamo da je to najbolji BMI.

LucyLou, jako mi je žao radi mameLita.1234, Decapeptyl dolazi takav, gotov. Samo si ga zabiješ i to je to.

Mtbica da li je normalno da me bas boljelo? Do sada me nijedna inekcija nije boljela al ova me ubila? Bojim se da si jecnisam krivo u misic dala. Iako sam bas stisnula kozu na trbuhu, ali sam dala pod 90 nisam ukosila.. al bas je boljelo

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Travanj 2021. 15:35

Lita.1234

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lindsay von Bica

LucyLou, jako mi je žao radi mameLita.1234, Decapeptyl dolazi takav, gotov. Samo si ga zabiješ i to je to.

Mtbica da li je normalno da me bas boljelo? Do sada me nijedna inekcija nije boljela al ova me ubila? Bojim se da si jecnisam krivo u misic dala. Iako sam bas stisnula kozu na trbuhu, ali sam dala pod 90 nisam ukosila.. al bas je boljelo

I ja dajem pod 90. Ne znam kakav ti stomak imaš, ja tu baš i ne mogu uštipnuti mišić. 
    Ne sjećam se je li me bolilo, neke su me bolile, neke nisu. Ovisi o sastavu lijeka i debljini injekcije...
    No woriz, nisi ništa zeznula.

💔💔💔

Sunflower14
    09. Travanj 2021. 15:37

Sbjesi to smo čekali!!🤩🤩 predrago mi je!😊
    LucyLou grlim! Nadam se da ce ti mama biti bolje, a onda i ti!🙏
    Tuma 🤗🤗 Zvala sam Petrovu da im javim betu, a tamo se jave med.sestre, a ne dr. Ugl.rekle su mi da nema veze sto nije bas dupla i da je ovo dobar broj.🙂
     A za uzv ne mogu ici do Zg-a nego cu ga napraviti doma kod svoje soc.gin.

👩29 🧔29
    2 godine pokušavanja
    👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
    1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
    ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
    🌻~PUPO~🌻
    1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
    UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
    UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
    UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
    Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙

razigrana
    09. Travanj 2021. 15:38

Hvala svima na dobrodoslici😊.

Htjedoh jos pitati kakva su vam iskustva s Beta+ klinikom? Hvala unaprijed na odgovoru :).

30 g. oboje
    OTP 9.11.

Lita.1234
    09. Travanj 2021. 15:38

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lita.1234

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lindsay von Bica

I ja dajem pod 90. Ne znam kakav ti stomak imaš, ja tu baš i ne mogu uštipnuti mišić.
    Ne sjećam se je li me bolilo, neke su me bolile, neke nisu. Ovisi o sastavu lijeka i debljini injekcije…
    No woriz, nisi ništa zeznula.

ok, hvala ti bas. Ma nemam nis trbuha, jedva i kozu zategnem zato se i brinem. Mozda zato nisam trebala pod 90. Al sta je tu je. Hvala sto si me umirili. Ok ce biti. ❤ btw nemam nis smrzlica, dns mi javili da nis od ona dva koja su se vukla. Ali pripremila sam se na to kako ste mi i objasnile.. Riskiraju i jbg prirodna selekcija. Mozda i bolje, valjda tako treba biti. 

9 oplodeno 🥰🤞

• LucyLou
    09. Travanj 2021. 15:43

Ruska, MTB i Sunflower,  hvala vam od srca, lijepe moje. Molimo i nadamo da ce biti dobro 😘❤️🙏🏻

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

manemoj
    09. Travanj 2021. 15:43

Bjeliš 🎉🎉🎉🎉🎉 prvo vidila progesteron i mislim si faaaak i onda skužim dolje betu 🥰🥰🥰🥰

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Lita.1234
    09. Travanj 2021. 15:44

Ruska pa kosa ti je divna, 😍😍😍 moja kosa koliko god je njegujem ni blizu tvoje.. bas slaba i nikakva.. nice..

Sunflower super je to beta!! Cestitam🥰😍😍

Lindsay von Bica crte se def vide!!  Ako je to 6dnt to je brutalno!! bravo

9 oplodeno 🥰🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.