Curke evo mene sa pregleda ❤❤❤❤
Znaci oduševljena sam pristupom doktorice kod koje sam bila sat vremena. Prvi dio se sastojao od temeljnog razgovora i svega vezanog za trudnoću do sada 🥰❤ onda sam išla vidjeti svoje maleno ,i stalno ruke trpa usta 🤣🤣 i noge prekrižene i skvrčene u koljenima … 🥰🥰🥰 napredniji smo 2 dana 🥰❤
Napravili smo i mini anomaly usput (stavila mi ga je cijenu Niftya). Beba je super i sada čekamo rezultate 10ak dana 🙏❤
🎉🎉🎉🎉🎉 To je sigurno predobar osjećaj ❤️❤️❤️
Gdje si bila na kraju? Agram? Bas mi je drago da ti je tako dobro iskustvo 🥰
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Pokušavam već danima nadoknadit zaostatke u čitanju i evo tek danas uspjela, ali nisam zapamtila sve što se sve događalo po imenima. 😁
Dada diiivno!
Liroa beta je wooow. 🤞🤞🤞da ne bude više krvarenja. Nadam se da je sad sve ok.
Ericaa super brojka! 🤞🤞🤞 da među njima bude tvoja bebica.
Sunflower super beta!
Sbjelis super zbog bete!
Tina, Nada žao mi je zbog beta. 😞
Također mi je drago zbog svih koji su imali uspjeha u fazi kojoj se nalaze, a žao zbog onih koji nisu.
Ja sam danas dobila negativan nalaz na koronavirus zbog čega sam sretna i sutra idem na UZV prije postupka te čekam svaki dan kad će doći menga.
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Znaci oduševljena sam pristupom doktorice kod koje sam bila sat vremena. Prvi dio se sastojao od temeljnog razgovora i svega vezanog za trudnoću do sada 🥰❤ onda sam išla vidjeti svoje maleno ,i stalno ruke trpa usta 🤣🤣 i noge prekrižene i skvrčene u koljenima … 🥰🥰🥰 napredniji smo 2 dana 🥰❤
Napravili smo i mini anomaly usput (stavila mi ga je cijenu Niftya). Beba je super i sada čekamo rezultate 10ak dana 🙏❤
❤💜❤💜❤💜💜💜❤💜💜❤❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Lijepi pozdrav svima mile hrabre cure,
Čitam vas mjesecima i pratim svaku od vas i veselim se i tugujem s vama ali nisam bila baš od pisanja. Pročitala sam sve od uvoda do danas,potpisić sredim malo kasnije. Uglavnom ja sam od onih sretnica koje su vrlo rano dobile svoje srećice i to 3 divna sada već skoro odrasla dečka iz braka koji se završio prije dosta godina. Ipak u moj život je došao i moj predobri sadašnji suputnik koji na žalost nije do sada postao tata pa smo se odlučili za jednu malu zajedničku mazicu . Prošli smo 2 stimulirana ivf-a, 2 prirodna ali još smo na čekanju ,premda kažu da sam "stara" koka od 41 g.😊
Iduću srijedu imamo konzultacije u Škvorcu. Probala sam ukratko opisati ali ima toga 😁
👱♀️ 41g. -podvezani jajovodi, amh 1,85 🧔 38 g.-normo.
3 x carski
11/2020 ,1 Ivf/icsi menopur 125+orgalutran, 5 js, Et -1 trodnevni, blastica 0
12/2020 prirodni / nema tko raditi punkciju
1/ 2021 prirodni/ nema stanice
2 mj/21 ivf gonal 225, centrotide/ 1 stanica pobjegla, 1 prezrela
3 mj/21 prirodni / prazan folikul
14.4.konzultacije Škvorc
Cao cure.. cestitam svima sa dobrim vijestima a i zao mi je zbog losih...
Ja sam pomalo dosla k sebi i pocela sa daljnim pretragama.. da li mi moze neka od vas koja je imala biokemijsku reci nakon koliko je dobila menstruaciju nakon sto je prekinula terapiju... hvala unaprijed 🥰
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Čitam vas mjesecima i pratim svaku od vas i veselim se i tugujem s vama ali nisam bila baš od pisanja. Pročitala sam sve od uvoda do danas,potpisić sredim malo kasnije. Uglavnom ja sam od onih sretnica koje su vrlo rano dobile svoje srećice i to 3 divna sada već skoro odrasla dečka iz braka koji se završio prije dosta godina. Ipak u moj život je došao i moj predobri sadašnji suputnik koji na žalost nije do sada postao tata pa smo se odlučili za jednu malu zajedničku mazicu . Prošli smo 2 stimulirana ivf-a, 2 prirodna ali još smo na čekanju ,premda kažu da sam "stara" koka od 41 g.😊
Iduću srijedu imamo konzultacije u Škvorcu. Probala sam ukratko opisati ali ima toga 😁
Dobro nam dosla 🤗🤗 navijamo onda i za cetvrtu srecicu ❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Dobro nam došla, i brzo nam otišla, trudna.
Volim ovdje vidjeti i generaciju, iako mi je drago da si već majka. Jer je u našim godinama ipak malo teže doći do srećice. Navijamo svi skupa, a za stare koke ih odjebi. Ima ova koka još dobrih jaja
💔💔💔
Dada odlično 😊 beba super napreduje, a sad još neka Nifty potvrdi da je sve super🥳
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
❤💜❤💜❤💜💜💜❤💜💜❤❤
Odlično, divnoo!!! 🥰🥰🥰🥰
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️