Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Doria
    08. Travanj 2021. 21:51

*.Women_name.*

Doria

Ericaa i ostale cure imam pitanje (opet).
    Da li ja trebam veceras turat neku tabletu betadina? Rekla mi curka danas da su joj odgodili punkciju jer nije stavila vecer prije a meni nitko nista nije rekao 😭😭😭😭😭

Ja sam trebala da, ali to su ti oni trebali dat… Meni su uvijek dali uz stopericu

Pa ja cu udavit nekog ak su to zaboravili...

👱‍♀️ 40g , neprohodni jajovodi👨‍🦱 49 g , savršen
    1️⃣. Prirodni IVF/ET , 04/2021 ❌
    2️⃣ IVF/ICSI stimulirani,04/2021❌
    3️⃣prirodni ICSI,05/2021 ❌
    4️⃣stimIVF,05/2022nema ❄, ET 2× 3dnevni
    8DNT +, 11DNT beta 69, 13DNT 142.1
    UZV 20.6. Imamo Mrvicu 8.7. ❤ 15.7. 21mm
    29.7. Imamo 4cm ❤️
    12/2023 Lucijan ima 10 mjeseci 💙

sbjelisi
    08. Travanj 2021. 21:52

D_Štoperica 🐼

sbjelisi 💕👣💕👣

Dada, Tuma fora. A sta onda s tim karticama? Oprostite, ja to slabo kuzim..
    Tinaa tebi sam zaboravila odg. Ja sam dobila isto za 3 dana nakon prestanka stavljanja utrica i uzimanja terapije.
    Kuzim da nemate pojma kakva je to bijela sluz, nemaveze našla sam na googlu. Kaže da je normalna.
    Ali možda znate neko lijepo /fino mjesto u GK za papati. Bolje osobne preporuke nego google prep. 😎
    Hvala, sveznalice 😉😀

A kao za slikati pored buše…možeš staviti u hešteg### na instagramu ili fb pa te izvlače za nagradnu igru ….to je za one koje se vole naslikavati…meni je to slađe za osobnu zbirku 🥰❤

Aaaaaaaaa, kuzim 😍

oharascarlett14@gmail.com

08. Travanj 2021. 21:55

Ja sam danas malo bila na hitnoj na infuziji zbog nenormalne mucnine koja me dovela to tako strasne slabosti da sam skoro izgubila svijest, sjecam se svega kroz maglu, da, da, i to je moguce🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️. Sad trenutno sam ok, valjda dok me drzi to iz infuzije. 

Tuma
    08. Travanj 2021. 21:56

Dada to je fkt super cijena. 😊
    Sbjelis, Dada da, ja sam to vodila više kao neki dnevnik, nisam se slikala s tim karticama ali sam mislila bebu kad se rodi poslikati po tim razbacanim karticama. U svakom slučaju fora su. 😊

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Rora8290
    08. Travanj 2021. 21:58

Večer curke, krvarenje mi je skroz stalo, sutra idem na ultrazvuk, držite fige u 11h 🙏🙏. Nadam se da ste sve dobro ❤

• ribic
    08. Travanj 2021. 21:58

D Stoperica Vidis, ja vec 6 god idem ginekologu u Agram (preko posla) i nikad vise ne bih kod nje.

Necu nikad zaboravit kada mi je prilikom uzimanja pape rekla da imam klamidiju (wtf, ista se ne moze vidjeti pregledom). Ja sam joj rekla kako znam imati spotting (danas znam da je to zbog smanjenog progesterona) i ona uzima uzorak i vidi krvi na stapicu i pametnica zakljuci da imam klamidiju. Znaci vrh!

Naravno da sam uplasena isla i na briseve i sve sterilno i tada i svaki put nakon. I jos me kraljica uputila da idem na kolposkopiju na koju naravno nisam isla jer mi sve bilo ok i cisto brisevi.

Trazim uvijek nekog drugog i kod nje vise nikada.

Btw, tad sam s tadasnjim deckom zahladila odnose jer sam bila uvjerena nakon nje da me on zarazio hpv-om, klamidijom i svim zivim. A ono - apsolutno nista na kraju.

Uff, odmah mi se digne tlak kad je se sjetim.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Tuma
    08. Travanj 2021. 22:01

Magnolia

Ja sam danas malo bila na hitnoj na infuziji zbog nenormalne mucnine koja me dovela to tako strasne slabosti da sam skoro izgubila svijest, sjecam se svega kroz maglu, da, da, i to je moguce🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️. Sad trenutno sam ok, valjda dok me drzi to iz infuzije.

Joj koma. Moja poznanica je stalno morala biti na infuzijama, mučnine su joj trajale sve do kraja trudnoće. Na kraju su joj kapilare u očima popucale od povraćanja. Inače je mršava, a pred porod je bila  uminusu preko 6kg...
    Mislim ne želim te plasiti, to je baš ekstreman i izniman slucaj, nadam se da će tebi proći što prije 🤞🤞

👨 31 g, sve ok
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    Imamo Laru ❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Travanj 2021. 22:05

Doria

*.Women_name.*

Doria

Ericaa i ostale cure imam pitanje (opet).
    Da li ja trebam veceras turat neku tabletu betadina? Rekla mi curka danas da su joj odgodili punkciju jer nije stavila vecer prije a meni nitko nista nije rekao 😭😭😭😭😭

Ja sam trebala da, ali to su ti oni trebali dat… Meni su uvijek dali uz stopericu

Pa ja cu udavit nekog ak su to zaboravili…

Ovisi od klinike do klinike.
    Ja sam u Beta+ to trebala sama staviti.
    U IVF ne, oni su me oprali.

💔💔💔

08. Travanj 2021. 22:06

Tuma

Magnolia

Joj koma. Moja poznanica je stalno morala biti na infuzijama, mučnine su joj trajale sve do kraja trudnoće. Na kraju su joj kapilare u očima popucale od povraćanja. Inače je mršava, a pred porod je bila uminusu preko 6kg…
    Mislim ne želim te plasiti, to je baš ekstreman i izniman slucaj, nadam se da će tebi proći što prije 🤞🤞

Ma ne plašiš me, tako je kako je, j... ga😏😏😅

Tuma
    08. Travanj 2021. 22:06

Liora držim fige🤞🤞 drago mi je da je krvarenje stalo. Bit će sve super sutra🥰
    Ribic to su mojoj prijateljici u Ginekosu napravili. Skoro ista  priča. Cijeli život je sa svojim mužem i on samo s njom a oni joj kažu da vj ima hpv i da je netko od njih imao nezaštićen odnos prije, a bili su samo 1 s drugim oduvijek, znači jedino da je jedan varao. Skoro su se rastali i onda došli čisti brisevi. 😅

👨 31 g, sve ok
    Imamo Laru ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.